Övernattning

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tösera ♥️♥️ 

(null)

(null)

Tanten drog på sig en gaffelbandsskada vänster bak för drygt 1 månad sedan. Så har vilat sedan dess. Celine har ju haft turen att kunna rida ändå på finponnysarna i stallet ♥️ Men nu hopps vi att skadan läker ut snabbt och vi får många fina ridturer i vår/sommar och i flera år framöver. ♥️
(null)

(null)

(null)


Just nu så ligger jag mellan 2 tjejer som sover. Har Maja här på övernattning med ♥️ Hur mysigt som helst och haft hela eftermiddagen fullspäckad med bibblan och bamsegympa och hem å svira om med kvällslek och kvällsmat. Dom somnade ikväll inom 5 minuter. 🫶 

(null)

Den 25-26de mars ska ev tjejena sova hos mamma/mormor och Jeppe sover här med killarna och hundarna. Erik och jag ska på utbildning i örebro och vill helst slippa åka fram och tillbaka. 
Får se vad tjejerna tycker om det längre fram. 🤪 Inez är taggad nu och har redan packat det som ska med. Får hoppas att det håller i sig. 

(null)



Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤