fantasin sprödar

Kör på ett nytt inlägg. Ville att Torbjörn skulle få ett alldeles eget inlägg. 

Korten är iallafall från idag som förra inlägget avslutades med. Brorsan tog dem. Han var med till BVC imorse när Celine tog sin 1.5års vaccination och hon vägdes och mättes. En välmående dam vi har som växer och utvecklas. Hon är desutom 2 cm längre än sin storebror när han var i hennes ålder. 

Hela påsk bestod ju utav jobb ifrån torsdag-måndag. Men de har gått bra. Vi har haft de bra ändock. Speciellt igår. Vi vr ute och myste i över en timme. I lekparken och vidare på skogspromenad. Anita B var med också så hon och Benjamin och fadern giss loss på trätipping. Benjamin älskar att välta ruttna träd. Och han tjatar om tigrar, vargar, björnar, rävar mm mm . så ska man gå runt i skogen och hitta på en massa historier kring vart de sover, vad de äter osv. Kan ju säga att de är inge fel på fantasin iallafall ;) tror han kommer älska våran semester i sommar när vi ska besöka djurparken. 

Iallafall så håller jag alla tummar och tår att Celine inte åker på någon feber eller utslag. De kan göra de alltemellan 7-10 dagar efter vaccinationen. Nu är vi friska och lämnar sjukdomstiden bakom oss tycker jag. Imorgon är det jobb och dagis på schemat. Så höll tummera att natten blir lugn! 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤