ensamtid

Idag hoppade vi över Benjamins eftermiddagsvila, för första gången NÅGONSIN!!
Han tvärdeckade kl 20 på engång efter att han sa att han ville gå och lägga sig ;)..
 
Celine förövrigt står ÖVERALLT!! Ställer sig i spjälsängen hela tiden så  imorgon ska Erik få ta ner den på det lägsta. Liten blir stor, så stor så hon har börjat med strl 4 upandgo på blöjor. Finaste tjejen.
 
Idag var även Emma, Jonas och barnen här på fika och familjepizza. Tiden gick och plötsligt var det eftermiddag. 
En bra dag helt enkelt. 
 
Erik är i Karlstad hos sin bror och dricker lite och tjatar sig vääl igenom en hel del kan jag tänka mig. 
Jag har en hel del att ta igen sen när det är min tur att gå ut ;) iallfall jätte kul att de har kontakt igen!! 
 
Imorgon är det morsdag och mammas present har redan kommit. Tyvärr kom inte pappas och farmor och farfars. Men på måndag tror jag att den kommer då jag fick sms om i torsdags att det var påväg... TYPISKT!! .. Jaja, jag och barnen får väl ta oss en sväng dit på måndag/tisdag isåfall. Då blir Benjamin glad iallfall :) .'
 
Har beställt hissgardiner till Benjamins rum på övervåningen, Celines rum och extrarummet. 
Ska se till att få iordning på övervåningen i sommar och sedan börja tapetsera osv i höst när garaget är färdigt. 
Garaget ska bli en carport och sedan ett förråd. Mycket bättre om ni frågar mannen i huset ;)
Trivs iallafall som fisken i vattnet över att veta att vi bor i VÅRT hus och gör vad VI vill. Ååååå, vad jag älskar denna känsla.
 
Nåväl. 
 
Ska ta mig lite rabarberpaj och vaniljsås och njuta av tystnaden och ensamtiden med vovven.

fialotta

Så var det torsdaag igen. Älsklingens sista arbetsdag innan 3 dagar ledigt. Älskar verkligen när han är ledig fredagarna. Gör helgen extra lååång!! 
 
Men denna helg åker mor och c/o till mormor&morfar så kommer bli tomt. Älskling har separationsångest redan ;). 
Hoppas på att vi hinner få presenten till farmor&farfar så kommer vi ta oss en tur dit iallafall.. Skulle behöva åka och storhandla med och lämna in C's bilbarnstol på CSK. Tänk att hon tydligen ska vara så stor nu för en vanlig bilbarnstol som Benjamin har, jösses!! .. Och om 3 månader har lilla gumman fyllt 1år... VART FASEN TOG TIDEN VÄGEN?!?!??!. Lilla älsklingen och Benjamin har blivit så stoora.. Benjamin har verkligen dragit iväg på längden, syns på byxorna och hans t-shirts. Tur vi har fått hem lite nya kläder till dem bägge..
Bara nya skor som ska inhandlas till dem. 
 
Även idag sprang  Benjamin till dagis för han var tvungen att skynda sig för han ville ha en traktor. Våran lilla bilfantast.  
 
Ute idag är det mulet, hoppas att solen vågar sig fram lite grand iallafall så vi får mer än 1 timmes utetid idag iallafall. 
 
Celine sover sen 1timme tillbaka, hon tvärdäckade i bilen hem ifrån mor&Leffa. Sovit rätt kasst inatt, hon har säkerligen varit vaken 1 ggn i timmen. Så idag gick vi upp 10över8. Åå vad jag längtar till en hel nattsömn och älskling och jag kan ligga och kolla på film en hel kväll eller spela kort eller vad som utan att fialotta ska vakna stup i ett och kvart i 2. Men den tiden kommer ;) . 
 
påtal om de så vaknade hon nu ;)

längesedan

 
 
Det är så ofattbart att dessa två barn är våra. Att jag har fött fram dem. Så fantastiskt fina så det finns inte!!! (Kortet taget imorse)
 
Var längesedan jag bloggade .. min telefon har gått i sönder så lånar mammas samsung S4, ska skicka in min på lagning. 
 
Iallafall så har mor och c/o flyttat nu. JÖSSES vad bra och fint de fått det. Helt fantastiskt vad glad jag är för deras skull,  men det visste ni väl redan ;) 
 
Annars flyter väl allt på ganska så bra. Iallafall för min del. Försöker att inte ta åt mig av det som sagts osv, blir bara arg, less och förbannad på folk som är så brutalt förbannat elaka och pratar om att svälja stolthet när det är deras fel att man är i den sist man är i. När jag har slickat röven av dem och försökt fixat ihop allt flera gånger om och man blir sparkad på om och om igen. Man tappar orken tillslut och min är borta, varenda minimal chans som fanns kvar är borta. På så vis har jag accepterat allt och gått vidae. Tänker inte gräva ner mig i elaka människor som i stort set sparkat på en när man låg. 
Nog om det. 
 
Jag har ju fått 4 veckors jobb i sommar när älsklingen har semester och jag är redan döööö nervös!! Varför? Jag vet inte riktigt. Men världens separationsångest att vara ifrån barnen. Usch! ! 
 
Idag sprang Benjamin till dagis,  gav mig puss och kram och mamman fick gå sen. Så var det även igår. Så skönt när han själv vill dit. Vet när jag jobbade och lämnade han var det jätte jätte jobbigt vissa gånger. Kan ju säga att det var intre alls kul att jobba då..
 
Fialotta sover sen snart en timme tillbaka, det ska städas här hemma idag och tas upp mat och sedan njuta utav det fantastiska vädret som jah hoppas håller i sig så min tvätt får torka ute efter 3 dagar.. är ju så typuskt att det ska regna när man hänger ut den...
 
Nåväl.  Blev ingen vila för mig idag heller så ska skutta upp och ta tag i städningen.
 
Ha en bra dag!!

inte godnatt

Här har det varit godmorgon hela natten känns det som. Tror nästan aldrig att jag sa godnatt.
Fislisa har varit extremt tråkig och vaknat jätte ofta och skrikit. Vet ej vad som varit fel. Hoppas bara att det är tänderna som ploppar upp snart 
Får göra extra starkt kaffe nu på morgonen ;)
 
Grabbarna grus har kört på sovmorgon iallafall, nästan jämt vaknat och ligger kvar och gosar i sängen.
Tänk att ni är mina . SÅN TOTAL LYCKA!
 
Idag skiner solen ute, så hoppas att det blir mycket utevistelse och lek. Är lite småsugen att åka till mariebergsskogen och leka i lekparken nu på förmiddagen.
Får se vart benen bär oss idag. 
Vadsom så får ni ha en bra dag iallafall. :)
 

hemska beteende

 
Benjamin älskar att åka raggarbilen med sin morbror/gudfar. Så glad över att Jesper tog den rollen och ville bli gudfar. Han har man alltid kunnat räkna med i ALLA väder,  hela tiden. Oavsett!!! Hela jävla tiden ställer han upp. Tack för att du ville ta på dig en sån stor roll, till bägge våra barn! ❤❤❤
 
Ikväll/eftermiddag blev det ännu en besvikelse, Benjamin skulle lekt med sin 3männing men de fick visst annat viktigt för sig. Än en gång visar de klart och tydligt hur mycket de värderar oss. Så frustrerad så det finns inte. Benjamin väntade som en tok över att få leka men men. Synd när barnen straffas för föräldrarnas hemska beteende. Fyfan. 
 
Iallafall så härjade han svetten med Matilda och Hampus istället.  Dom leker alltid sådär jätte bra, så kul! Benjamin lyser av glädje. Värmer så gott i vårat hjärta ❤
 
 
 Mina fina ❤❤

LOVE

 
Tänk att vid det första kortet hade vi ingen som helst aning om vad framtiden visade oss. Ingenting visste vi. Vi hade precis som många andra ganska jobbig period ibland i förhållandet. Vi har gått igenom så otroligt mycket med sorg, förlust, svek ifrån vänner å familj de som vänt ryggen, men även så förbannat mycket kärlek, glädje 2 helt underbara barn, vi får en vardag att fungera helt på egen hand tack vare oss själva, vi ser till att det finns mat på bordet flera gånger om dagen, torra och rena blöjor,  tvättade kläder och ett fint hem.  Det är tack vare dig älskling som jag fått allt det jag bara vågat drömma om!! VI har gjort oss starka och bevisat att trots varje jävla motgång som möter oss handskas vi med den tillsammans, för hur jobbigt och krävande vissa dagar än kan vara så vet jag att det är dig jag vill leva med imorgon med. ❤❤

Separationsångest

 
38,9 har fisan i feber nu och är inne på sin första vila. Hon somnade till i famnen på mig och nu ligger vi i sängen. Hon har blivit mycket mer gosig tycker jag sen jag slutade amma. Mammas fina tjej ❤ 
 
Igår kväll hade jag separationsångest redan inför jobbet, även om de bara är några timmar på en dag och jag vet att dom är i världens tryggaste händer med sin pappa så är det jobbigt iallafall :( 
 
 
Solen skiner så trots att fialotta har feber hoppas jag att vi ska kunna vara ute så mycket som möjligt i friska luften.  Kanske det gör susen och febern försvinner?  Hoppas verkligen det ❤

Goding

 
Lilla gumman sover nu så jag ska med vila en stund. har skrivitr på anställningsavtalet nu så nu får jag börja jobba precis när jag vill!! Känns fantastiskt att veta det. 
Under tiden jag var och skrev på så var det picknick i skogen med Anita B, Wilmer och Alice.  Benjamin härjade och lekte som bara den.
 
 
Han sa att han älskade Alice och Wilmer och ville leka med dom igen. Goding :)

feber

 
Här hemma har lillfia 38,7 i feber. Hon har varit som ett levande element inatt och är nu. Lilla gumman ❤

Yeeey!!

V29 senast drar jag igång och jobbar, 3-4v på schema!!! Alldeles pirrig och jätte lycklig över det!! Så imorgon ska det skrivas anställningsavtal för året ut. Så glad!!! ❤
Lite tråkigt när det är under älsklings semester, dock får han ensam tid med barnen och det är ju inte varje dag, hela dagar.  + att det ska bli skönt att få komma tillbaka till det man älskar, jag älskar att jobba!! Jag älskar verkligen mitt arbete. Och att kunna få spara föräldradagar betyder också enormt mycket så slipper jag ta utav Erik. 
 
Idag har jag inte ammat på hela dagen.  C somnade på 2 minuter i kväll, får se hur länge hon sover. Men är iallafall så sjukt stolt över henne ❤ kommer fortsätta amma på natten en stund till, vemvet,  hon kanske slutar automatiskt. Vill ej att hon ska dricka välling på natten eller nått sånt då det känns som ett störmoment. Vill att hon ska kunna sova hela nätterna som Benjamin när jag slutade amma på natten. Med engång då började han sova hela nätterna. Så duktig var/är han. Ska prata med BVC till veckan.
 
 
 
 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤