mörkrädd

(null)

Han där 👆 Min man, bästavän, själsfrände och pappan till MINA 3 barn. Han fyllde 29 år i söndags. Nästa år blir det storkalas!!! 
Pappa och Ann-Marie kom på fika på förmiddagen med blommor, vinstlotter och godis, på eftermiddagen kom brorsan, mamma och c/o med paket och vi fikade. 

Till middag hade älskling fixat innanlår av älg och vi gjorde sås och potatis till det. Smaskens. 

Annars rullar dagarna på i raaasande tempo. Det är dagis och skola, kompisar med hem, det är träningar, gympa och kören, promenader med hund, aaktivera barn, helg mysas, träffa vänner och familj, försöka hinna med sig själv och andas. 

Idag tog jag en härlig promenad med Lycka och Inez. Kände mig alldeles hög på livet och oförskämt nöjd med att vara mammaledig. Tänk vilken tur jag har ❣️ Men snart ska älskling få njuta. Som jag unnar han det. ♥️ 

Och imorgon kommer han hem. Tack å lov. 
Har antagligen varit någon som gått runt huset inatt. Stora fotspår. Otrevligt och känner mig lite mörkrädd. Skulle nog sovit hos mor i källaren istället 😅 

(null)

(null)

(null)

(null)


Tjejerna däckade ju redan innan klockan 8 ocj Benjamin strax där efter. Ny duschade och fulla med kvällsmat i magen ❣️ 

Inez har börjat äta gröt 2-3 gånger om dagen. Som hon gillar det. Fortsätter hon att äta i detta tempo så skjuter kurvan upp snart.👏 
Inez tog vaccin i torsdags och vägde och mätte sig. Hon är en nöjd petit bebis som följer sin kurva perfekt. Och tack å lov blev hon inte dålig denna gången heller efter sprutan. Nu är det ingen mer förens hon är 1år. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag försöka sova och hoppas att det inte står någon å kikar i fönstret när jag går upp inatt. 
Fy farao vad otrevligt. 

fullt upp

I lördags lekte Benjamin med kompis och jag roade Celine och lillan. Pappan kom hem tidigt till oss med ❣️ 

På söndagen var pappan å de stora och åkte pulka medans lillan och jag städade och var på promenad. På eftermiddagen blev de matlagning, handling och mys ❣️ 

Igår var det skola för Benjamin och Celine och jag var ute på promenad och i lekparken. Vid halv ett kom Majsan hit och mamma for på möte. Benjamin hämtades hem och han å Jeppe spelade lite tvspel. 
Efter Majsan åkt hem var det raka vägen till biblioteket och lämnade tillbaka böcker och lånade nya innan det var dags för bamsegympa. 
Celine var hur nöjd som helst och hade väntat helda dagen på detta ❣️ 
Benjamin var med nöjd då han med fick springa runt och härja slut på den sista energin han hade kvar 😅 

Idag har de vart på skola och dagis medans mamman vart på långpromenad och haft frukost hos mamma och kaffe hos Annie. I eftermiddag var vi hos Ida och barnen innan innebandyn. 
HERREGUD säger jag bara. Hur kan vi ha så fullt upp jämt? 😅

Imorgon blir det en minst sagt fullspäckad dag igen. Hua! Om ett par år ska älskling å jag checka in på ett hotell å unna oss lite egentid och SÖMN. 😅 Tack å lov sover ju den minsta på nätterna. Än så länge 😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


älskade barn

(null)

Ikväll frågade Benjamin för 3-4de gången om han får hålla/bära Inez. Blir så glad när han ber om det. Han ’närmar’ sig sakta men säkert. Hon har nog varit lite läskig när hon varit så minimini. Men nu när hon växt till sig så känns de ’säkrare’ 

Men han är så rädd om henne. Han är med å tröstar, försöker få henne skratta när hon är ledsen. Vaktar henne, ser till att hon har de bra. Han undrar hela tiden vad som händer pm hon blir sjuk. Måste vi sova på sjukhuset igen då? Älskade grabb. Du bär på så mycket kärlek i din kropp. Lika mycket som lillasyster. Vi måste ha gjort ett förbannat bra jobb ❣️ 

(null)

(null)

Celine och jag har lekt på hennes rum idag. Och byggt ihop legofriends, vi har spelat och hämtat ut paket och handlat lite. Varför handlar man endast till barn och mannen och ALDRIG till sig själv? Jag om någon behöver kläder men köper ALDRIG till mig själv. Kanske ska börja göra det. Vet jag ska handla lite inför jobbet iallafall 🤗🤗 

Sen i eftermiddag fixade barna mellis och jag tog mig en dusch. Och sen spelade vi memory innan barna plummsa i badet innan kvällsmyset och kvällsmaten. De är däckade sen lääääänge och sover i sina sängar. Alla barn. Endast jag och Lycka i sängen ❣️ 

Imorgon kommer älskling hem till osssssss ❣️❣️Vad vi ska hitta på imorgon vet jag inte, Benjamin leker nog antagligen med kompis. Men vi får se vad helgen bjuder på. 



Glaaaad!

Jag är så glad. Så jätte glad och super taggad! 

1/4 börjar jag jobba igen. 25% . Känns såå sjukt bra. Ska bli så kul att komma ut igen. Är ju inte mycket. Men lite grann. Och genom att börja jobba 25% så kommer jag kunna vara hemma med Inez tills hon är 2,5-3 år. Är det möjligt kommer det såklart bli längre. 

Men att inte behöva sätta henne i dagis vid 1års ålder betyder allt. Att kunna kombinera jobb och mammaledig är det bästa beslutet jag/vi tagit. Och vem vet, kanske jag pluggar med under tiden. 

Så nu njuter jag extra mycket av tiden som är hemma, samtidigt som jag vill skjutsa fram tiden. 

Idag är en bra dag, en fin dag ❣️

egentid

(null)

Lycka har i 3 dagar varit super dålig i magen. Så i 3!!! nätter har jag gått upp och tagit ut henne. Idag är hon betydligt bättre. Precis som hon ska va, pigg, glad och lekfull. Och hon har fått lite hundmat som hon verkar fått behålla med. vi håller tummarna för en lugn natt!! 

Älskling är iväg på jobb efter att vi slitit som djur här hemma. Vi städade minsann VARENDA vrå här hemma och rensade på leksaker, målade lister och dörrkarmer, slängde skräp, tvättade å tjoade. Herregud vad skönt att det är gjort nu!! 

Nu väntar vi bara på den skriftliga värderingen.  Ska bli så sjukt spännande att se vad den landar på 😍 

Och nu är vi tillbaka i rutiner, skolan och dagis har dragit igång. Imorgon är Celine ledig så då ska vi vän mysa här hemma och pyssla och leka innan vi hämtar hem Bibbi på helg. 

Igår åkte jag med Celine helt själv till kören. Bara hon och jag. ❣️ Vad skönt vi båda tyckte att det var. Det var längesedan det bara var hon och jag. Skönt nu när Inez växer till sig lite så även jag får ensam tid med de större. ❣️ 

(null)

(null)

(null)

Nu säger vi godnatt ❣️

Ett gott nytt år

Och så var det gott nytt år igen! 
Kan inte förstå att det är 2019!!! 
Vi kommer detta år få en 7åring i huset och en 5åring OCH en 1åring!!! 
Helt galet. 

(null)

(null)

(null)

Jullovet är snart till sin ända. På gott och ont. Vi har haft sovmornar till efter 9, vi har haft vilodagar, kompisdagar, pappan har vart med dem till leos, vi har haft spela spel dagar, hälsat på gammelfarmor innan jul, Celine har vart halvkrasslig, Benjamin blött näsblod i omgångar och Inez har åkt på världens snuva. 

MEN vi går förhoppningsvis mot ljusare tider och idag åkte julgardinerna ut och nystrukna gardiner upp och julstjärnan ut och den vanliga lampan fram. 
Snickaren var här idag och gick igenom vad vi ska göra. Vi ska ju bygga pooldäck runt poolen, sen en trall som går runt halva huset och en altandörr och nytt fönster iköket. OCH så kommer jag ääääntligen få dubbeldörr till huvudentren och en ny dörr till andra ingången. 
Så nu inävntar vi mäklaren på onsdag för att göra en ny värdering av huset. Ska bli fruktansvärt spännande att se hur mycket det har höjts. 
Och vad det kan tänkas höjas till när vi gjort resterande renovering. 

(null)

En mindre pigg gumma ❣️ 

(null)

(null)

(null)

❣️❣️❣️ 

Älskling har dragit till en kompis och imorgon ska han iväg och hämta 40!!!!!kg älgkött. Hur vi nu ska få plats med det vet jag inte då han storhandlade förra veckan så frysen är full. Förutom glasslådan som ska fyllas upp igen. 
Så det ska bli spännande att se hur han löser det 😅
Han är iallafall supernöjd då han ej ätit älgkött sen pappa hans levde ❣️

Och jag ska väl roa mig med att roa Inez och de andra barna om de ej följer med pappan imorgon OCH stor städa huset inför mäklaren. Varenda vrå i huset ska vara städat. Erik ska måla lister på måndag och finfixa lite här å var.   
Kan tro att Erik kommer va trött på mig innan onsdag och min städnoja, vilket han lätt kan bli. Jag får tacka farmor för att städningen gick i arv till mig 😅 

(null)

Världens finaste älskling var och klippte sig igår ❣️

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤