lillavän

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Välkommen hem till familjen Syvertsson/Persson ❣️ 
Hoppas du ska trivas lillavän. 

Idag hade vi mysiga timmar hos Belle och Micke. Och vi blev en kanin rikare med oss hem. Ingen lyckligare än Celine ❣️ 

Vi har lagt presenning som tak tills vi ska bygga en ordentlig utegård till kaninerna. Nu måtte inte denna kanin smita. Det är Kalles bror så det ligger tyvärr i generna 😅 

Just nu bor de inte tillsammans utan intill varann. Hängöra ska kastreras först om 1-2 veckor så de ska lära känna varann i 1 månads tid nu först. Så de blir nog lagomt tills gården byggs 😊 

Var i valet å kvalet om Anakin skulle få flytta in igen och springa lös som hon gjorde först. Men älskling envisades med en till kanin så han å Celine vann striden. Å Anakin blev genast gladare. 

Får se om det kanske blir belgiska jättar till sommaren med om älskling får sin vilja igenom 😅 lilla hjärtat

(null)

Lilla hjärtat. 
På tisdag syns vi igen ❤️

Mamman ska nog skaffa sig stammkort på CSK men huvudsaken är att du mår bra ❣️

Mina tussar

(null)
(null)
(null)
(null)

23 mars -18 
Vila ifrid mina tussar ❣️ 

På morgonen innan jobbet kissade jag som vanligt Chewy och går och kollar kaninerna. Tog upp mibbelina (Celine döpte henne, den långhåriga) Och känner att hon har världens största sår. Det är som om huden öppnat sig och blivit ett sår på sidan av magen. 
Förmodligen var det hudtumör. 

Så båda två tussarna fick gå vidare till himlen. Den vita var i stort set beroende av Mibbelina då hon nästan var blind samt att även hon hade en stor knöl på magen. (sägs va fettknöl men vad vet jag) 10 år blev ni nästan iallafall ❤️ 

men fytusan. Fastän jag är vuxen är det minst lika jobbigt att släppa taget om djur. Usch. 

Men vi har världens klokaste, finaste barn. 
Herregud vad kloka ni är redan ❤️ 


(null)

Och inte nog med att mina 2 tussar är borta. 
Kallejävel som alltid rymmer som jag gjort många magplask för i snön i vinter har nog rymt igen (?) Jag hålldd han och Anakin inlåsta några dagar men sen var Erik och öppnade buren till hagen för han tyckte synd om dem å sitta inlåsta. 
Och vips så smet han. Igen. Fast han kommer alltid tillbaka själv och hoppar in i hagen igen efter några timmar.
Men inte nu.
Nu har han inte synts till på 3 långa dagar
Älskade kära kaninjävel. Kom hem! 


Helan och halvan

(null)

Helan och halvan ❣️ 

mysigaste

(null)

(null)

Finns det något som är mysigare än lediga mornar när man kan ligga i sängen alldeles för länge ❣️ 

Igår jobbade jag och det gick bra, blödde dock lite mer än vanligt. Men det hade jag räknat med. Annars är jag nog fit for fight. 

Idag väntas det utbildning 13-16 och sedan kvällsjobb. Idag kommer äntligen älskling hem 👏


Tydligt

(null)

Nu på morgonen syns det tydligt vart liten är i magen ❣️


Finaste 💞

(null)

(null)

(null)

(null)

Älskade älskade barn ❣️

Morgonmage

(null)
Morgonmage idag ❣️ 
Imorgon kliver vi in k v19 tror jag. Eller om det är på torsdag (?) Det sa’s två olika saker på UL sist. det var samma veckor som jg räknat med framflyttat en dag (?) Vet inte hur den bm tänkte. Nåväl. Det går frammåt iallafall. 
Och jag känner mig inte alls lika ’stor’ som jag gjort de andra 2 gångerna denna tid. Vi har ju snart gått halva tiden ändå så lite mer trodde jag väl ändå att de skulle synas. Kan ju hoppas på en ’liten’ graviditet å en mindre bebis än de andra gångerna 😅 

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. 
Var sjukskriven söndag-måndag eftersom jag opererade bort mina cellförändringar. 
Hoppas jag. Endast 50% chans att de är borta. Och det var gränsfall att jag ens fick göra det vaken då det borde gjorts på operation med tanke på vad mycket förändringar jag hade/har. 
Så han kunde inte ta så mycket som han igentligen ville. Så ska tillbaka i Maj för att se vad mycket som är kvar, risken finns att jag får göra det igen när bebis är ute. Och då på operation om jag förstod rätt (?) Eller så kanske han fick bort det han behövde. Återstår att se. 
Det var iallafall lättare än vad jag trodde. Både operationen och nu efteråt. Blött endel men tabletterna som jag fått utskrivet har nog gjort susen. 
Tacka vet jag älskling som var med som stöd. Även fast han satt mer eller mindre svimfärdig under hela tiden så var han med ❣️ Älskade Maja ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)


jävla dret

(null)

Vill bara köra fram klockan 1 vecka nu. Få bort de kraftiga cellförändringarna. Grad 3/3. Tvungen att få bort de med detsamma innan det sprider sig till livmorderhals cancer. 
Så på fredag försvinner det förhoppningsvis. 
Och jag ber till gud att vi får gå en fulländad graviditet och att inte mini tar skada. De har lovat att h*n inte ska det. Så vi får tro på det ❤️

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤