Måndagsröj

Å nu har älsklings 4 veckors semester och 2 veckors föräldraledigt passerat. Och han är numer tillbaka i arbetet. Dock slutar han inte förens 19 idag så blev en lång första dag :( 
 
Dagen började iallafall jätte mys, sov till 8 nästan och sedan när Bibbi  kommit ner tog jag och C oss ett bad innan mormor kom på kaffe och frukost. (Celine säger Bibbi då Benjamin är så långt och svårt så blivit att vi med säger det)
 
Sen har vi vart ute med Chewy, jag har tvättat 2 maskiner, 1 har jag hängt och 1 är i tummlarn, städat bägge kaninburarna, städat och dammsugat över och nedervåningen och skakat mattorna.
 
Benjamin och Celine la pussel och lekte med leksaksköket. Dom lekte så bra så så jag blev alldeles rörd!!!! Vad stora de har blivit!!!! 
 
Celine sover nu och jag ska ut och måla en snabbis innan vi ska fixa käk och sedan bege oss till lekparken för att leka med Loke och Swea. 
 
Hoppas ni får en trevlans dag.
 
 

Nya mål

Såhär såg Tindra och Benjamin ut för 3 årsen : 
 
 
Titta på Benjamins lockar!!! Helt otroligt söt 😍😍
 
Och för 4årsen såg han ut ; 
 
 
Tänk vad snabbt tiden springer iväg. Jag minns knappt när han var sådär liten :(
 
Nu sover Celine efter en jobbig morgon. Sluta med att hon sparka ut en hel kaffekopp över bordet inklusive mina stekta ägg, hällde jouice i soffan. Skrek och grina. Åt ingen frukost alls. 
 
Hua! Men tur som var blev hon på bättre humör så vi var ut med Chewy, plockade morötter ur landet och var till lekparken.
 
Dock är jag trött som gud vet vad så jag ska sussa lite.
 
Älskling och Benjamin är och köper sista färgen och vit färg till ytterdörrarna. 
Ska måla dem i väntan på att vi ska bli miljonärer och kan köpa nya.
 
Men snart kanske nya dörrar öppnas mot en finfin framtid. 😃
 
 
Det enda som duger här hemma åt lilla fröken är frost kläder och kläder ifrån Ellie. Förstår inte villen bestämd liten dam vi har fått!!. Henne gör man inte som man vill med ;)

Din 8årsdag

 
Idag är det din dag vännen, din 8!!!!! Års dag!!!! Herregud vad tiden springer. Du blir så stor, så klok. 
Och jag tänker fortsätta att stå brevid dig i alla kommande år. År efter år kan du räkna med mig. 
Hela tiden och om allt.
Jag vet att du inte kommer gilla mig jämt. Du kommer säkert rent av att hata mig stundtals. 
Men det kan jag ta, för att jag kommer alltid se efter dig, se till ditt bästa.
Men jag vet att du en dag kommer tacka mig.
Jag älskar dig så enormt mycket, och jag tackar gudarna för att jag fick chansen till att då dig som lillasyster . ♡♡ 
 
Imorse när vi vart vakna en stund så flög den där hemska magonten på mig igen, eller magont är dumt stt kalla det. Det sitter mer i underlivet och i slutet av magen. Känns rentav som värkar. Och jag kunde knappt andas. 
Det lanade utav efter 2st panodil tack och lov. Men inte helt. Blir det så igen, en 3dje gång är ett besök hos barnmorskan på sin plats. Fytusan vad obehagligt det är. 
 
Annars så har älskling och Tomas fixat taket på garaget. Så nu är det helt klart. Är en planka som ska bytas bara och målas innan det är helt klart. Det ska även dit spotlights och ljus å måla taket/sätta dit skivor (?) Eller något med. Lite sånt där småpill. 
Kommer bli så fint när det är klart. 😊
 
Vi myste även ikväll med pizza och morötter,blomkål och dipp. Barna fick oxå lite mys. Herregud vad jag lever på dessa få dagarna som är kvar innan det kör igång på riktigt. Upp tidiga mornar med barna igen.
Jag vill inte 😳😳

Beundrar

 
Ser ni skillnaden på färgen? Vilket lyft det kommer bli när det är klart!! Ångrar inte en sekund att vi inte målade om till en helt ny färg. Hade vi velat haft ljus färg hade vi nog fått målat allt 2-4 ggr med tanke på att vindskivorna osv är så mörka.
 
Nu är älskling helt klar med huset. Kanske vi tar sidorna på huset med fastän det var nymålat för 2 årsen. 
 
Och jag beundrat dig så bejbi, du sliter som aldrig förr!! Och vilket jobb du gör. 💞  du är helt fantastisk på alla sätt och vis. 
 
Och imorgon är det fredag igen. Snart haft 1 hel vecka föräldraledig. Det går så otroligt fort. 
Vi har haft en helt fantastisk vecka! Å vad vi njuter av den sista tiden hemma tillsammans, in i det sista 💕 
 
I eftermiddag var vi i lekparken och lekte med Loke, Swea och Ida. Finns inget finare att se än när barnen leker tillsammans. 💞 
 
Senare innan kvällen tog vi en promenad i skogen innan vi gick till Ingela och Kenneth och drack kaffe. 
 
Leffa har även varit här och fixat kabeln som hängt lös på utsidan sen vi flyttat hit. Han fixade även tillbaka elen i förrådet. 
 
Det känns som om bit för bit faller på plats. 
 
 
Så otroligt mycket kärlek i dessa små kroppar. 💕
Mamma älskar er mer än vad det finns ord för.
Och ni lär mig varje dag vad livet verkligen betyder. Ni lär mig varje dag vad kärlek är. Varje dag lär ni mig det som ingen annan skulle kunnat lära mig.
Vad en familj är, och vad den betyder.
Och ni ska aldrig behöva vara rädda för att jag någon gång lämnar er, för jag står bakom er. Varje steg ni tar. Föralltid.
 
Nu ska jag blunda.
Imorgon ska älskling dra ut en tandflis tidigt på morgonen, sen ska vi hs frukostmys innan jag ska baka något gott inför att Tindra fyller 8!!!!!!år imorgon!!!
Älskade finaste lillasyster vad åren går.💞💞💞 

Tjock dimma

Nu känns det som om jag är i en dimma igen. En tjock tjock dimma.
Är så trött och slut så vet inte vad. Av ingenting.
Igår somnade jag tom på soffan, och det händer sällan. Väldigt sällan.
 
Men idag har jag/vi iallafall haft en toppendag. Vid 13 åkte jag och Benjamin in till öppna förskolan i forshaga där Siss'h och Sofy var med barnen. Där lekte vi i nästan 3 timmar, även Celine och älskling kom när Celine sovit klart. Jätte jätte mysigt 💞💞 
 
När vi kom hem gjorde vi mat och sedan sadlade jag om till träningskläder och åkte bort till mamma där jag, mor och Ellen tog oss en riktigt lång härlig promenad.. 
 
Tänkte komma igång ordentligt med träningen nu, med tanke på att jag måste det med ryggen också. Så ska jag se om träningen kan hjälpa mig att bli piggare med.
Mitt mål är att kunna gå upp till 100% i jobbet. Nu orkar jag knappt 80%. Så ska se om träning och promenader gör skillnad.
 
Tränade även rygg/mage nu ikväll. Så lär nog kännas imorgon ;) jag hoppas det iallafall.
 
Älskling är ute och målar, har sista gaveln på huset kvar + altanen innan vi är helt klara. Men det ska ju snart vara klart. 
 
 
 
 

Drömmar kan ingen döda

Igår var jag med mamma när hon skulle hämta ut sina nya glasögon. På hemvägen åkte vi förbi mitt barndomshem för att hon ville se om det fanns några plommon på träden.
 
Och ni må tro OM det fanns! Och äpplen, och säkert en massa päron med !!! 
 
Så hela gårdagen gick hjärnan och kicka på högvarv och lite av ånger. Ånger över att vi inte köpte det när det låg ute. Det är dock endast 3 rum på 84kvm. MEN nästan 2000 kvm tomt. Och jag planerade i hjärnan att det blev till salu igen och vi köpte det och då skulle jag/vi ; 
 
Ha rivit uthusen + garaget. Fixat trädgården som förfallit totalt. Satt ett stort vitt staket så Chewy kunde springa fritt. Gjort en STOR STOR hönsgård. Med tanke på den stora tomten så skulle vi kunna ha jätte många fina hönor.
 
Sen skulle vi fixat ute trappan, renoverat den och byggt ut den som en altan. Köpt en ny ytterdörr. Även bytt hustaket och alla fönster.
 
Inne skulle vi bytt alla golv och tapeter,rivit ut köket och satt ditt ett nytt fint kök. Skulle även sätt in en kamin i vardagsrummet.
 
Skulle även byggt ut till ett extra rum. Antingen delat av sovrummen uppe eller byggt ett till innanför vardagsrummet. Och ifrån vardagsrummet skulle vi även byggt ut en altan, hälften inglasas och andra inte. 
 
På ovanväningen skulle vi fixat balkongen och renoverat den och lagt dit golv och tak. 
 
Sedan skulle det finnas liten lekplats, gäststuga, pool och dubbelgarage på gården. Och hela fasaden skulle renoveras och sättas panel på och målat i någon fin färg.
 
Ja men ni ser. Mina planer. Gissa om jag kolla hemnet miljoner gånger mer än vanligt igår ? ;) 
 
Jag älskar vårt hus. Men tänk att få komma över sitt eget barndomshem och renovera upp det allt eftersom. Skulle även va en liten dröm och komma över Eriks barndomshem. Men det är nog ännu mindre med chans än å få mitt ;) 
 
Men drömmar kan ingen döda.
 
Nu ska jag strax kila upp och och göra mat.
 
Om 1 timme kommer det va hela huset fullt med barn.
Hejsvejs
 
 

Semester bilder

 
Världens mysigaste semester i parkenzoo eskilstuna. 
Rekomenderas starkt!!! Bad,djur och karuseller. 
 
Och det mysigaste av allt var att komma till stugan och sedan sätta sig på kvällsbuffé och mysa i stugan på kvällen när barnen lagt sig med cider, gott att äta och kortspel med stora hjärtat. 💖 
 
Celine var hos mormor och Leffa och hade haft det jättebra. Min stora duktiga tjej. 
 
 
 
Frukostbuffèn var heller inte fy skam ;) längtar redan till nästa sommar och nästa semester.
Vi pratade på om vi skulle göra en liten semestertripp någonstans i vinter med. 
 
Mer om det i annat inlägg.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤