VILL HA MER!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Å vad mycket fint jag hittar ❤

klockrent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh vad jag vill åka in till Karlstad och handla detta till barnen!! Ruskigt sugen, Benjamin älskar ju allt med djur och bilar så är verkligen klockrent. 
Kanske ska ta med fisan på shoppingtur till veckan om fisen ska till dagis? 

no comment

Dopdag idag var det ju somsagt. Tänker inte nämna så mycket kring det. Dom som bryr sig om oss var där och fyllde våran dag, betyder mycket. Allt! Ett extra stort tack till sstöttepelare Carina 'Belle' 

Sen är det givetvis sånna som inte kunde vara med pga sjukdom och jobbiga minnen ifrån kyrkan osv, som jag har fullförståelse för.
Men vi vet att ni tänkte på oss idag ❤
 
Och tack till världens bästa mamma,mormor, Maggan, Carina och alla som hjälpte till. Fan vilka fina människor vi haft runt oss idag. Vi älskar er ALLA! 
 
Och till Marie, gammelmormor och Sofie miljoner tack för att ni bakade!!! Tipptopp och super gott!!!! Helt underbart!

Ikväll blev det pizza och plocka och städa ihop. Kommer bli mys framför tvn så fort älskling kommer.  Blir nog inte så jätte länge uppe ikväll.
 
Hela familjen slog på sovmorgon idag. Jag och C vaknade 8,36!!!!! Trodde klockan stod fel eller nått liknande när jag kolla på telen. Jösses vad skönt!!!  
Imorgon hoppas jag på desamma ;) 
 
Och min älskling? 
Jag älskar dig mer än allt. Nästa gång vi står i kyrkan kommer det vara på vårt bröllop. Älskar dig till månen och tillbaka och MER där till!!'' du är allt för mig och barnen ❤

halleluja!

 
 
 
 
Fisan och jag vaknade 7,30 imorse. Strax efter kommer pappa och brorsan ner. Benjamin med hög feber :( han hade varit jätte jätte varm inatt så Erik hade fått flytta honom ifrån sig flera gånger inatt sa han. Och ingen vidare matlust har han heller :( älskade. 
 
Så typiskt när dopet är imorgon, men han är pigg förövrigt. Han somnade i min famn på förmiddagen, så lääänge sen så jag njöt varje minut. Ända tills lillasyster vaknade ;) ensam tid med ett barn i taget är så himla mycket värt❤
 
Har även fått hem ruskigt mycket siden band. HUR SKA JAG KUNNA VÄLJA?! Nyckeln är hämtad till sockenstugan så ska väl åka iväg och duka ikväll tror jag, slipper jag det imorgon. Älskling ska få åka och handla det som Sofie ska baka, snart så snart är det över, halleluja! 

all tid man får

Ikväll var älskling och köpte en stor tjock madrass till sängen på övervåningen, så han och lillfis sover där uppe. Lillfisen ville också sova på stora tjocka madrassen. 
Vilket betyder att jag å lillrompa har sängen för oss själva nere. Dock tar hon mer plats än hon är stor. Jösses!! 
 
Iallafall så satt jag bara och log förut, skulle ju lagt henne i sin säng nu ikväll. Men hon sov så tryggt i min famn, så djupt så kunde inte låta henne gå. Det är för en sån kort tid de är i våra famnar, får ta vara på all tid man får. 
 
Jag är så lyckligt lottad över mina barn. 
 
 
 
 

Det gör mig förbannad!!

Jani, idag blev vilan jätte dum!!  Anita B kom hit och vi pratade på en hel del. Sen när jag kikade på Benjamin när hon gått 12.40 då han satt vid tvn och åt kiwi så SOV HAN i fotöljen!! Bar in honom till sängen där han vaknade och gick inte att få han att somna om!! Och Celine hade sovit i 1,5 timme. Så hon vägrade ju också att sova.
 
En irriterad mamma klev upp vid kl 14 oh gjorde mat så gick vi ut i vagnen sedan där bägge två somnade. Benjamin sover jätte skönt ute fortfarande och var TOKnöjd över att få sova i vagnen ute, han får inte ta det till någon vana ;). Celine är vaken och ligger i soffan intill mig. 
Om 2,5 timme slutar stora älskling.
 
Imorgon ska han iväg på röntgen utav handen/båtbenet igen då det inte är bra. Får se om det blir om operation och jag får ha honom hemma i 6månader igen. Hoppas nästan det. Då sparar han alla sina pappa dagar och vi får all tid i världen till familjen och jag kan börja strö jobba framöver. 
Nu ser man aldrig röken utav honom måndag-torsdag. 3 dagar i veckan ses vi i princip. SÅÅ TRIST! 
 

Annie och Jimmy var även här på förmiddagen och vi bjöd på våra muffins som Benjamin och jag bakade på förmiddagen. Min lilla kille kläckte äggen när jag försvann ur sikte i 20sekunder, han var jätte nöjd när han såg vad han kunde.Pojken våran!!

Förut så tittade han upp mot himlen och sa : Farfar och Sissi är i himlen och sover, dom blev sjuka och gamla.
Jaaa min älskade unge om du ändå visste vad du är go. Tycker det är så hemskt att du aldrig kommer få lära känna honom, ta del av honom. Även om du träffade honom en hel del kommer du aldrig minnas det. Allt du har är kort och historier som vi kommer berätta för dig när du blir gammal nog. Även om vi pratar om honom nu så kommer det bli annat när du  blir stor nog.
 
Det som gör mig så arg/ledsen och rent av förbannad. När jag vet att farfarn inte kommer vara med på dopet, för han inte finns med hos oss. Men sen finns det en annan som vägrar att komma fastän hon är FULLT FRISK och fullt levande. Fyfan. Jag blir mållös.
 
Älskling säger att jag ej ska bry mig för man får ingen respons eller något för det. Men jag kan ej låta bli. 
Skulle jag sluta bry mig skulle jag bli lika kall som dem. Och det vill jag inte. Det är inte jag. Men det jag kan göra är att sluta lägga eneri på energi tjuvar. Det ska jag göra. Jag ska fokusera på bra saker. Riktigt bra saker såsom min familj, vänner och släkt. Dom förstjärnar min energi och mig.
 
Nåväl. I helgen är det ju somsagt dop, sedan ska vi väl försöka få upp det sista här hemma. SOM SÅ MÅNGA GGR VI SAGT DET ;) Hoppas det hinns i helgen. Den springer ju lixom iväg...
 
Men ikväll har jag bokat in vampiere diaries när Benjamin och C sover, så ska jag försöka lägga ner C i sin säng så jag kan få krypa ner under filten med stora hjärtat och mysa.. Det känns som en evighet sen vi hade en mysstund tillsammans. Det är väl så det är å va småbarnsföräldrar ;)

negativ energi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var det godmorgon vid 5.30, försökte få lillan att somna om ända till kl 7, då gav Benjamin och jag upp och traskade upp med trötta ögon. 
 
Så var morbror och morfar här en sväng på morgonen och drack snabbkaffe innan dom for iväg och lagade morbrors bil. Så nu har jag bilen tillbaka ;) 
 
Sedan gick vi ut i 1,5 timme.  Välbehövligt!!!  Ruskigt skönt att få luft och komma utanför väggarna. Benjamin var så himla glad och nöjd ville verkligen inte in, men med en lillasyster som hade bajsat ner sig hade vi inget val. Får se om vi traskar ut i em också :) 
 
Jag är inne i en period nu då jag känner mig lättirriterad och sur. Trött på hur vuxna människor beter sig. Skrämmande tycker jag men det är jag de.  Tur jag har världens bästa pojkvän och familj, jag har verkligen det!  Så fruktansvärt lyckligt lottad 💓
 
Idag blev de sista förberedelserna inför dopet bakning klart, kommer bli ruskigt bra! Har verkligen fått världens bästa backup! Skulle inte ha klarat mig annars. Hade blivit köp fika isåfall ;) nu blir allt hembakat.  Tusen miljoners tack ❤
 
Barnen sover än och jag tvär slocknade jag med i en timme sen vaknade C och ville ha mat och somnade om. Jag ligger emellan dom och hör andetagen, det vackraste som finns.  Måste få bort all negativ energi och tankar som äter mig inifrån, kommer bli galen annars.  Inte värt det för mina barn och Eriks skull. 
POSETIVA TANKAR!! 
 
Hur gör ni när det är påtok för mycket innanför skallen på er?

käftsmäll

imorse vaknade vi vid 6.20, jösses ska Benjamin börja vakna tidigt nu igen?! Haha, ja vi myste på till kl 7 i sängen innan vi traskade upp ❤
 
Vi åt frukost, städade ihop, kollade på film och lekte på hans rum innan vi hade en förmiddag hos Becka och c/o . Benjamib ÄLSKAR att vara där, det är dit och stallet som han tjatar att han vill åka till hela tiden. 
 
På vilan somnade jag också i 1 timme, är så himla trött nu, är så mycket i skallen inför dopet och det som är. Har en stor sten i magen. Känns så jävla fel att jag ska må dåligt, att jag ska gå runt med stenen i magen, att jag ska gråta när jag inte har gjort fel!! 
 
Jag är alltid jätte snabb med att svälja om jag gjort fel. Men denna gången har jag verkligen inte de.  Ändå får jag skit, i stort set hela tiden känns det som. 
 
Är så mycket jag vill skriva utav mig på. Men ingen idé.  Det är tur att jag har mina stöttepelare här i livet, det är tur dom finns ❤ 
 
Jag tror på karma och karma kommer slå tillbaka som en käftsmäll.  Var så säker!

Filmtips

 
 
Ska alldeles strax sova intill mina hjärtan, imorgon vankas det en bra förmiddag som ska spenderas hemma hos familjen Berglind/Hagström. Benjamin tjatar VAREVIGA dag om att han vill åka till Becka. Han kommer bli överlycklig ❤
 
Fick mig kläder hos Sofie så det känns ruskigt bra! Jag kan nästan numera andas ut, på onsdag ska det bakas!!  Får passa på när stora hjärtat jobbar så smeten går till ddet de ska ;) 
 
Iallafall så var det modemet som var trasigt så de ska skicka nytt. Måttligt irriterad så jag spyr snart på bredbandsbolaget. Kompensation skulle vi få iallafall. Inte en dag försent. Nåväl, får väl rulla dvdfilmer. Fisen är lika glad för det ❤
 
Mamman tittade på sweet home alabama nu ikväll eftersom Erik alltid somnar vid nattning. Sett filmen minst 100ggr men jag älskar den lik förbannat lika mycket varje gång. Gråter varje gång. Den är så fin den filmen. Topp 10 verkligen! Se den hörrni :), 
 
Nu ska jag kramas med lillfis.  Natti på er.
 
 

Stallsdoft

Irriterad så jag spricker snart. UUUUUH vetni. 
 

Iallafall så slumrade jag till och sov en stund. Barnen sover bredvid mig än, helt fantastiskt å höra andetagen bredvid dom ❤
 
Idag har jag klippt mig,  fan vad underbart!!!!!  Känner sig flera kilo lättare. Ska slänga på en make sen å fixa håret så kanske inte älskling känner igen en sen när han dyker upp ;) 
 
Tusen tack bror än en gång för du såg efter barnen, och Celine somnade stadigt i sängen, händer inte ofta må ni tro!!
 
 
 
När barnen vaknat ska vi åka till Sofie en sväng å kika om hon har några kläder i garderoben som jag skulle kunna låna till dopet. Hon brukar alltid rädda en i sista sekunden sådär. Tur man har nån i samma size. 
 
 
 
 
Igår var vi till stallet en snabbis på em igen, från att va jätte pigg å glad till att bara slå igen ögonen och sova på 1 sekund för fisan. HON SOM ALLTID är jätte tråkig å lägga, verkligen varje gång.  Hon njöt nog va att sova i stalls lukt tror jag :) fisen myser å älskar verkligen att vara där ❤ så som pappan också antar jag ;)
 
Mormor och moster åkte ju till gmormor/morfar idag. gmormor skulle baka till dopet, vilken jävla ängel! Sen Sofie ska få göra lite också, så jag ska baka 2 sorters fika bröd samt fixa dopbandet och skölja upp klänningen och fixa dukning å köpa hem dricka osv denna vecka, dukningen blir väl lördag fm eller fredag kväll antar jag. Kommer bli så spännande. Jag var så himla nervös och ivrig inför Benjamins dop, kommer nog inte var lättare denna gång ;) 
 
Varför döper ni era/ert barn? Vi gör det iallafall för att visa upp C lite grann och sedan för att hon ska kunna få konfirmera sig. En viktig del att få göra om man vill.  Men det är helt upp till mina barn när de kommer dit om de vill det. Jag gjorde det för presenterna och för att alla andra gjorde det. Förstår igentligen inte varför man gör det? Någon som vet?

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤