TAK!

VI HAR TAK PÅ HUSET!! 
 
Svart betong tak. VI HAR ETT TAK!!! Tror inte ni förstår känslan av att man verkligen kan SE att det händer något med huset. Jag är så glad över snickarna vi fått och såklart alla andra som ser ut att det händer något. TACK folksam. TACK PEAB, TACK assemblin, TACK eldialog, Tacktack tack!!! 

(null)
 
(null)
 
Nu är taket lagt på båda sidorna. Dock inte fått en ny bild än. Även de nya vindskivorna är på.
Peab ville dock bygga ut taket som man nu gör idag. Men det fick de bakslag på ifrån kommunen. Kommunen menade på att vårat hus skulle "sticka" ut ifrån resterande hus på gatan och inte se likadant ut. Så tack vare det tog det några veckor extra för peab fick specialbeställa taket.
 

Erik hade möte i huset under veckan för att kolla vart vi vill ha alla eluttag och då ska man ju veta hur man ev vill ha möblerna för att kunna få elutagen så nära sängen och tvn osv som möjligt. Helt sjukt att stå och fundera ut hur VI ska ha möblerna. I ett tomt hus utan väggar och allt. Men ändå, nu är det på RIKTIGT! .

Bakslaget är att vi ej kan ha golvvärme nere. Så alternativet är då att vi får ta element, hade varit praktiskt och snyggt att slippa det men tydligen är grunden för dåligt isolerad och risken är att det blir fukt framöver istället..

Vi har även bestämt trapp och ytterdörr. Tror vi ändrat inredning totalt, ifrån vitt/grått till mörkt och mysigt. Tror det kommer blir hur bra som helst, hemtrevligt och varmt. Längtan hem är enorm samtidigt som man får en stor klump i magen av att se gamla kort ifrån huset och nästan ångestkänsla. 
Livet blir ju absolut inte som man tänkt sig alltid, det har vi fått erfara. Men hur som haver så blir det ändå bra. Tillslut.
Jag kommer ALLTID vara evigt tacksam för ALLA som ställt upp för oss detta år. ALLA som skänkt/sålt grejer till oss, hjälpt oss till boende, brandkåren, FAMILJEN, vänner, försäkringsbolaget och alla yrkeskategorier, Pasi på folksam som såg de som en självklarhet att ta vårat ärende tack vare att Erik känner han. Tror knappast vi kunnat få någon bättre. 
 
LIVET. TACK ändå. TACK för vi ändå fått en stor stor lärdom, tack för vi fortfarande står här efter snart ett år med ett hus som börjar ta form. Att vi aldrig slutade kämpa, att vi fortfarande har varandra. Att saker och ting löser sig bara det får ta sin tid. Tack tack tack. Jag är ändå evigt tacksam, om än fruktansvärt ledsen och det bara väller över mig ibland, att allt är borta. Allt man byggt upp och sparat under all tid. 
Att Lullan och Messi inte klara sig. Jag går i sönder bara jag tänker på det. Men tack försöker vi vända blad. Vi har det ju ändå hur bra som helst som har varandra.

Senaste inläggen

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤