Kommer leva länge länge länge

Blev lite ändring inför dagen. Vi åkte endast jag, älskling och Benjamin. Celine var hemma och myste och sov hos mormor. Vad tusan skulle vi ha gjort utan dig/er?! . Ni är våra klippor!! 
Var iallfall jätte mysiga timmar på leoslekand. Innan vi for iväg till maxi och handlade inför månaden.
Längtar tills i mars när älskling får månadslön igen. . Hårda 2 månader nu när han varit pappaledig ;) .
Men varit värt allt när han varit hemma med C.  Men ska även bli skönt med ordentlig lön framöver. 
OCH i mars ska alkoholen inhandlas till bröllopet, i april maten. Och denna månad måste jag även prata med Maggan om när hon ska börja med klänningen. 
Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha den, och det pirrar av bara tanken. 
Har så många fina månader framför oss nu. Och även efteråt såklart när vårat liv börjar som man&hustru.
Och vi kommer även ha våran första betalda semester tillsammans för första gången. 
Kan inte fatta?!?!?!?!!? Vi har iallafall planerat att vi ska åka till eskilstuna djurpark. Båda våra barn är helt galna i djur. Och då menar jag galna. Sen har de karuseller och badpark oxå, så lite allt i ett. Och lagomt avstånd med. 
Har ni någon bra familjesemester att tipsa om? Från barn som är 1,5/2-4år.
 
Måste även säga att idag på leos blev jag rörd till tårar. Benjamin kan ju vara jätte blyg ibland. MEN när lejonet kom idag på leos så gick Benjamin fram HELT SJÄLV och kramade, och klappade och tog för sig helt på egen "risk" . Han sprang även efter Leo med alla andra barn. Visste så sneglade han ifall vi sprang efter honom. MEN han tog för sig, och jag fick tårar i ögonen. Har så lätt för tårar nu när jag fått barn. Jag älskar att se dem växa i sig självt. Så himla stor har han blivit pojken våran. Sån lycka i ett mamma hjärta så ni anar inte. <3
 
Och imorgon är det dags för jobb vecka igen jobbar 6/7 dagar denna vecka så får njuta alla lediga eftermiddagstimmar med barnen. Jobbar mån-ons dag och torsdag kväll lörd-sönda kortkväll. Så ganska fin vecka ändå :)
 
Så fort älskling kommer hem ska vi bunkra upp framför tvn och fixa matlådor innan vi ska sluta våra ögon.
 
Och denna helg kommer jag leva på länge länge. 
Vill alltid ha sånna hära helger.
 
Hoppas eran helg har varit lika bra som våran!

ny härlig energi!!

Jösses vilken bra kväll!!! Nu är jag fylld med ny härlig energi.

Varit hos finaste Siss'h med Marie ikväll och blivit bjuden på supergod förrätt och mat samt efterätt. Myste framför en film och pratade om allt och ingenting och skrattade i massor. En riktigt mysig tjejkväll som vi måste göra om snart igen :) 

På förmiddagen idag åkte även älskling och Benjamin till mariebergsskogen. Benjamin har tjatat om det länge sedan vi var där med Lulliz och Emanuel i sommras. Och idag villr han endast dit med pappa. Det var mycket viktigt. Egentid med varandra är oxå väldigt viktigt.

Men imorgon packar vi in hela familjen för en tur till leoslekland. Båda barnen älskar att ösa och härja runt där. Får hoppas att det inte är så mycket folk bara. 

Har iallafall varit en toppen dag, mamma och c/o med gmormor kom idag och firade älskling igen. Han blir uppvaktad över öronen ;) 

Och ikväll när jag kommit hem körde vi på myskväll framför tvn. Älskar dig såååååå!! 

Men nu ska jag slå igen mina grönblå.
Hoppas ni haft en lika glädjefylld dag som jag. 

En sista gång...

Detta kommer bli ett sista "meddelande" sen lägger jag ner energi. För jag har märkt att sista dagarna har det sugit något så enormt mycket energi. Speciellt negativ. Det är som en klump i magen som inte försvinner. Denna ständiga väntan. Detta hopp man fortfarande lever och bär på.
Jag har velat i 1års tid att det ska bli bra. Försökt flera gånger. Lagt ner mer energi än det har någonsin varit värt. Det var jag som försökt. Men fått kalla handen alla gånger. 
Jag tänkte att försöker jag engång till åtminstone så kanske det ordnar sig. Engång för alla.
En sista gång och allt kan ändra sig, till något bra.
Ack ack ack så fel man hade. Ännu engång förnedrad. 
'  Jag är inte redo '  Vad får dig att tro att JAG är det?! Jag har aldrig varit redo. För det sveket jag fått, all skit jag fått tagit emot, allt skitprat om mig. Alla elaka ord. Jag kommer aldrig bli redo att förlåta. Men jag kan gå vidare. Det jag försökt med i 1 års tid. Jag har lagt ALLA mina känslor åt sidan för att jag vill att det ska bli så bra som möjligt för älskling och barnen.
Jag lägger alla mina känslor åt sidan för de jag älskar. Jag gör allt för dem. 
En svaghet kanske. Att inte tänka på mina känslor mer ibland. För jag mår så inihelvete dåligt. 
För mig skiter jag i detta faktiskt. Skulle inte vilja lägga en enda tanke till på detta. Jag vill bara ha sånna i mitt liv som ÄLSKAR och BRYR sig om mig. MEN jag vill att allt ska va bra för MIN familjs skull. Är det så fel?
Varför kan inte alla familjer tänka det samma? Vad fin världen skulle vara då.
Inget hat.
Det känns som om det hatas mot mig mer än älskas mot älskling och barnen. Bara negativ energi. Aldrig något posetivt. Aldrig..
Jag har försökt färdigt nu. Det är nu eller aldrig.
Jag orkar inte vänta och må dåligt . 
Jag vill vända kapitel och att det ska vara bra.
 
Tänk om jag kunde fått höra TACK för att du skrev, TACK för jag får läsa att Erik mått dåligt. Fråga varför han mått dåligt, reda ut. Visa att man bryr sig, fråga om barnen . Något ,. Men allt handlar och pratas om mig och vårt svek hela tiden nästan. Varför ? Känns som om de inte vill att det ska vara bra, är det så? Vill inte ni som vi?
Vända kapitel och gå mot ljusare framtid.

provtårta

Jag glömde ju berätta det viktigaste nästan!!! När älskling fyllde år kom ju Marie med provtårta inför bröllopet som hela gänget som var och firade älskling fick vara med att smaka på. Toppen betyg!!!!
ÅÅÅÅÅ vad jag läääängtar... Snart sluter vi cirkeln och vi blir 1 tillsammans, i nöd och lust. Genom sorg och glädje. Igenom allt ska jag gå med dig.
TAAAACK för att du alltid står ut med mig. Och brevid mig.
Kommer alltid göra detsamma för dig..
....alltid.....
 
 
Finaste pojkarna i hela världen

tårar som runnit, de har fått nog.

'Låt ingen styra dig, du gör som du vill' 
Varför känns det då inte så? Känner mig fast i mitt eget liv.
 
Ikväll har jag grinat. Första gången på länge. Jag har kommit till insikt nu. På riktigt. Och nu ska jag sluta. Här och nu. Inte meningen att jag ska må så dåligt. Det är inte meningen att man ska det när man gör allt rätt och det ändå är fel. Vill skriva så mycket mer ingående men går ju inte.
Funderar på att låsa igen fast alla följare som jag fått får följa med. Om dem vill. 
Såklart inte alla. Men de man litar på och är ins vänskspskrets. 
Är så mycket känslor som är i kroppen nu.
Vrede, ilska och besvikenhet. 
Tomhet.
 
Tomhet av att veta att det kommer aldrig bli 'normalt' fast man gjor allt och mer där till. Jag känner mig rentav förnedrad. Att jag förnedrar mig själv hela tiden som försöker. Vad fan Sara. STRÄCK på dig. De som ej vill va i mitt liv går miste om nått. För jag tycker faktiskt att jag är så inihelvete bra. 
Jag är för bra. Därför jag gråtit ikväll. För jag försökte och hoppades. Man ska aldrig ha för mycket känslor. Aldrig bry sig så mycket. Aldrig hoppas så mycket. Jag har lärt mig det. Nu .
 
Detta är jag. Detta är mitt liv. Min blogg. Min vardag. Mina känslor. 
Finns inget rätt eller fel. Ingen har rätt att komma att säga vad jag får skriva, känna eller tycka. Känslor är aldrig fel. 
Att gråta är aldrig fel. 
Det visar bara när man fått nog. 
Och det känns som om jag fått det. 
Vill aldrig förnedra mig själv igen. 
Aldrig hoppas och försöka.
Aldrig igen.
 
MEN ..... 
 
Förutom detta lessna avslut så hade vi en MYCKET trevlig kväll. Anita B, Mammma, Tindra, Jesper, mormor, Kicki och Krister var här och firade älskling. Även Otto och Robin kom och grattade Erik på utsidan en snabbis. :)  Blir till helgen igen. Då kommer pappa med. 
Mormor har kokat rotmos å fläsklägg hela dagen för älsklings skull. Han älskar det. 
Hoppas du är nöjd med dagen hjärtat. 
Och TACK ALLA som firade älskling idag. Speciellt tack till mormor som åker hela vägen för älsklings skull å gör allt för oss. TACK till HELA min familj. Ni anar inte vad ni betyder. Vi älskar er.

Ja må han leva

Idag är det ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag hurra hurra hurra!!
Grattis till dina 26 år hjärtat mitt.
Hoppas att jag kommer kunna ge dig en bra kväll sedan.
Jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna tala om för dig.
 
Och i söndags kväll gick min telefon i sönder så har inte haft någon telefon.
Men igår när jag kom hem ifrån jobbet så ger älskling mig en ny mobil i väntan på att min mobil ska bli lagad. 
ALLTSÅ hur bra är han inte?! Världsbäst är han!!!
 
Idag är vi lediga, jag och barnen. Men 05;54 kom Benjamin in till mig och C och var färdig och klädd inför att börja dagen. Jahapp.. Det var den sovmorgonen det. Traskade upp och låg och halvsov i soffan när B kollade på tv'n i en timme innan vi gick upp och lekte med bilar och lekte affär. Strax efter kl 8 valde fröken C att det var dags att vakna. Typiskt. Kan de inte sova länge samtidigt? ;)
Är iallfall oerhört stolt över min lilla Benjamin som nattar sig själv i sitt rum i sin våningsäng och sover hela natten där. Han är så himla duktig för att bara vara 3 år. 
 
 
Idag har vi även varit ute i lekparken och Benjamin åkte traktor som han fick ifrån morfar. Kändes som om det var våren ute. Snön som smälte, solen som sken och fåglorna kvittrade. Jätte skönt ute var det med andra ord. 
Nu i eftermiddag ska det dammsugas, skuras och baka något. Benjamin vill baka negerbollar till pappa som han tycker om. Så antar att det blir det ;) Min lilla husmor. 
 
Hoppas ni alla får en bra onsdag. 
Det ska vi ha iallafall.
 

Rätsida

Igår svalde jag stoltheten och tog steget i rätt riktning. Det är tack vare mig som det kanske blir en ljusare framtid. Jag hoppas det för min älskling och barnens skull. Det är dom jag tänker på och bryr mig om. Jag gör allt för dem och kommer alltid att göra. Alltid.
 
Hoppas bara det blir rätsida på allt nu.

Hur svårt kan de va?!

Planer planer planer!!! Herregud, detta bröllop??!! Har ikväll kollat mig GRÅ på vilka formar jag ska ha till efterätten, hur svårt kan de vara lixom?! Tydligen inihelsike svårt för kunde ej välja! Fanns inget som föll i smaken. Hittade servetter och lite annat jag ska beställa framöver i stället. Men cupcakes formar. Jisses vilken djungel.... 
 
I kväll när pappan och brorsan var till Kicki och Krister igen, de har fått en ny hund å Benjamin ville bära den. På förmiddagen när vi var där sov den i Kristers famn. Då passade jag och C att åka till farmor och farfar i en timme. Har lovat mig själv att bli bättre på att hälsa på släkten så fort jag är ledig. Man ska ta vara på de kära man har 💜 
 
Det har iallafall varit en toppen dag med Siss'h och Ellie och när vi kom hem kom Tomas med barn på besök. Så det har varit full rulle. Älskling och jag avslutade kvällen med ett varmt bad innan vi myste ner oss i soffan. 
 
Nu är jag så trött så öga går i körs. 
Hoppas ni haft en lika bra dag som oss :) 
 
Benjamin och Celine myste hos mormor&Leffa för några dagar sen 💜
 
 
Celines fina klänning som hon fick ifrån Sofie, Ewaleena och Robin när hon fyllde 1år :) fick även världens sötaste newbie tights med ankstjärt!! 
 
 
Finaste finaste pojkem våran 💜

Playdate

Idag ska jag och Benjamin åka till Siss'h och Ellie och leka i ett par timmar när pappa och lillasyster sover. 
 
 
Så nu ska lunchen fixas och ett ansikte ska på så man ser ut som fölk ;) 
 
Hoppas att ni alla har en toppen lördag 💜

Längtan

 
 
 
Nu ska jag drömma mig till varma sommar dagar. Vill ha våren nu. Redan igår helst 💜

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤