Fiskelycka

(null)

(null)

(null)

(null)

Det finaste man kan ge barnen kostar gratis. 
Lite tid ifrån sig själv tillsammans med dem ❣️ 

Pappan tog med sig barnen på fisketur som gav fiskelycka nu i eftermiddag ❣️

1 jobbdag kvar

Nu är jobb helgen över och nu väntas det endast jobb på måndag innan jag går på 6 veckors ledighet. Det ska bli skönt för de sista dagarna har verkligen gått i ett! 

Planen inför imorgon är iallafall att Erik ska försöka måla färdigt ena väggen på framsidan och kanske att vi åker på picknick någonstans om vi ej blåser bort. 

Allt har stått still har det känts som för jag har jobbat, varit i karlstad och handlat kläder, skor och grejer med dom stora, vi har grillat med vänner och en hel hög med barn i eftermiddag, firat lite lätt midsommar med grillat. Det är barn åt höger å vänster från morgon till kväll. Gissa om det är skönt när kvällen kommer? 
Det badas och det leks ifrån morgon till kväll. 
Men är barnen nöjda så är vi nöjda 🙌 

(null)

Bild ifrån förra sommaren ❣️

Våra fina ❣️

(null)

(null)

(null)

Inez min Inez. Världens finaste Inez ❣️

(null)

Våra 2 stora stjärnor ❣️


Utan dig

Idag var vi till tandläkaren med Benjamin. Han gick igenom besiktningen med guldstjärna och tandsköterskan var glad över våran insats till tandborstningen. Så high five på den. 

Annars har vi spenderat eftermiddagen med Ida och barnen. Efteråt tog vi en skogspromenad, vilket jag inte gör igen denna sommar. 
Myggjävlarna förstörde skogspromenaden till en grinig halvspringandes mamma som var irriterad på barn som skulle stå still. 
Fytusan. 

Imorgon kommer äntligen pappan i huset hem ❣️ Men dessa dagar gick fort och Inez har lärt sig klättra upp i Celines säng, ställa sig i barnvagnen och gå med lära gå vagnen. Herregud vad mycket nya saker hon lär sig varje dag. Hinner inte alls med igentligen. 

Tänk att om 2 månader skulle hon igentligen skolats in på dagis. Både Celine och Benjamin var endast 1 år. Fy tusan vad hemskt 😰 
Så glad över att kunna vänta tills hon är 2 år ❣️ 

(null)

Världens bästa bror, morbror och gudfar men liten Inez som endast var ett dygn gammalt ❣️
Känns som en evighet sedan men ändå som igår. Vad gjorde vi utan dig mitt lilla barn? 

Dagarna går

Dagarna kommer, å dagarna går. 

Jösses vad det springer iväg. Första veckan har redan gått på sommarlovet och Benjamin är färdig med sin fotbollsskola. Han var mer än nöjd över att ha varit på den och en stor high five ska han ha som varit där i sol och regn. Våran duktiga pojk! 

Erik var iväg och hjälpte gammelfarmor med att måla trappräcket förra veckan och sedan bjöd hon oss, pappa och Jeppe på mat. Så himla mysigt ❣️ Celine följde sedan med Clary till stallet. Gissa om Celine var nöjd när hon kom hem?! 

Annars har vi målat färdigt ena väggen på huset, bytt till dubbeldörr/pardörr. Allt är fixat runtom dörrarna, bara någon plåtbit som ska dit som lister. Och sedan ska vi bygga trapp senare i sommar. 

Vi rensar och åker till tippen, å klipper gräs, Jag jobbar, å vi leker med barnen och underhåller dem. Erik har varit på karlstad brandstation och gjort prov som han såklart klarat så nu är han under beredskap så fort han är hemma. Och inte ett larm på 1,5 vecka har det vart. Så typiskt 😅🙈 

Imorgon på morgonen ska Benjamin till tandläkaren så klockan är ställd, jag jobbar 3 dagpass till sen hoppas jag att jag slipper ställa klockan något mer under sommaren. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tidigt imorse vid 3;30 åkte Erik och jobbade fastän han hade semester. Hans chef kan skatta sig lycklig som har Erik som ställer upp!!!! Men på onsdag får vi hem honom i en vecka till innan han börjar igen eller hur det blir. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter frukost idag åkte vi med mamma till en lekpark i forshaga och hade picknick. 
När vi kom hem däckade Inez och Celine for ut till kompisar. Jag plockade och grejade och dona. På eftermiddagen cyklade vi till traktorlekparken en stund. Hem igen och barnen åkte till kompisar. 

Jag är så sjukt glad över att Celine träffat nya kompisar ❣️ Så kul för henne att även hon kan cykla till kompisar och inte bara Benjamin. Det känns som om det kommer bli en finfin sommar för dem detta ❣️ 

(null)

Barnen sover och jag ska med sova utan min stora kärlek som brukar hålla om mig. 😰 Huset känns onödigt stort jämt nu.. Alltid är det något

(null)

(null)

Vilken jävla väntan, vad mycket krångel, det varit på vägen. Svordommar och jag har varit alldeles gråtfärdig emellan åt. 
Ifrån ett stort hål, till en sarg till poolen som vi satte upp dagen innan det blev storm. Förankrat skiten med flera rullar silvertejp. Om jag var trött på silvertejp där må ni tro. Eller jag var trött på allt. Poolsargen blåste ner flera gånger om och Erik jobbade då såklart. 

Och tillslut få fylla poolen å se barnen bada, plaska och härja å lysa av glädje är en fantastisk känsla ❣️ Som jag väntat. 
Det har vart värt vartenda krångel på vägen, varenda jävla krona vi fått betala för att få poolen och vårt 160kvm däck runt poolen å huset. 

Men nu är pumpjävel trasig med så de ska skicka oss en ny. Alltid ska det vara något för oss 😅😅 

Men förhoppningsvis kommer pumpen snart och det blir en fin och varm sommar så vi får njuta av poolen ❣️My own firefighter

(null)

Grattis älskling. 
Så sjukt stolt över dig så du anar inte. Aldrig trodde jag i min vildaste fantasi att du endag skulle utbilda dig till brandman. 
Du är bäst ❣️

hästgöra

(null)

(null)

Vi har tagit på oss världens hästjobb. Att måla teglet vitt! 
Snyggt som fan blir det och vi är snart klara med ena sidan. MEN fan vilket göra. Trodde inte det skulle va så jobbigt som de var, heller inte ta den tiden det verkar ta. MEN jädrar vad bra det blir!!! 

OCH!!! Nu äntligen har vi fått upp den nya dubbeldörren. YEEEY. Bara allt runt om som ska fixas med. OCH nya entre trappor till dörrarna ska vi göra. Blir alltid något extra vi ej räknar med 😅🙈 Förhoppningsvis är det något vi kan ordna själva. Men, ska bli så kul att se resultatet när det är helt färdigt med dörrarna. Lovar att lägga ut bilder så fort som det är klart. 

(null)

Där har vi en liten liten Celine för 4 årsedan. Helt galet att Inez och Celine är så fruktansvärt lika. De är kopior nästan!! Våra fina tjejer ❣️ 

(null)

(null)

(null)

❣️❣️Sommarlov

(null)

(null)

Och nu så har Benjamin gått ur 0an och även han har gått på sommarlov. Älskadevän. Vad du kämpat på hela 0an utan minsta klagande eller gnällande. Endast 3 sjukdagar under hela 0an när magsjukan hälsade på. Så eftersom han kämpat på så inobomben så fick han en kickbike som han tjatat om. Som han var värd den ❣️ 

(null)

Så nu hoppas vi på ett riktigt fint och härligt sommarlov med massa massa soltimmar och badande. 

(null)

(null)


Klätterapa

(null)

TITTA! Titt så fin hon är tjejen våran ❣️Igår sprang hon ett lopp på gympan och fick en medalj.  Det var en chokladmedalj så hon åt upp den 😅 Men så stolt hon var. Till hösten kör vi igen ❣️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår tog sig barnen och Erik första doppet i poolen. Celine var först i och flög i poolen mer eller mindre. Inga tveksamheter där inte. 

Det var en fin dag igår. Och det märks vad mycket solen gör med och för oss. ❣️ 
Idag lyser den med sin frånvaro dock. 
Inez sover och jag och Celine har ätit frukost. 

Idag ska vi till bibblan och låna nya böcker. Och älskling är på brandutbildningen. På hemvägen ska han nog köpa med fasadfärg hem så ska vi måla teglet vitt när vädret tillåter. Kommer bli ett jättemega lyft. Jag blir mer å mer kär i huset, trots att det är i ett villaområde. 

Jag har många bollar i luften med vad jag vill göra nu, MEN ensak i taget. Ibland har jag lite svårt för det så Erik får stoppa mig 😅 
Ska även fixa toaletten på övervåningen, golv å väggar sen Benjamins rum ska få nya tapeter å nytt golv. Han är välförstjänt av det. Sen ska vi ta rum för rum. Inez ska väl få ett rum tidsnog med. 😍 Frågan är om vi ska sätta upp en vägg till och få ett extra sovrum på nedervåningen eller om hon ska få ta extrarummet på övervåningen 🙄🤔. 

(null)

 Inez har iallafall blivit en riktig klätterapa. Upp å ner i sin fotölj å därifrån till soffan. Eller ifrån fotöljen till bordet till å med. Och klättrar upp i trappen om inte grinden är för. Känns som om det kommer bli en riktig klätterapa 😅🐒🐒

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤