En ledsen mor

Idag var det en ledsen mamma som gick ifrån dagis. Inte pga utav barnen. Utan för hela situastionen. Att jag lämnar dem och åker sedan hem och ska vila. Jag vill så mycket mer än jag klarar utav just nu och det gör mig så sjukt besviken. På onsdag ska jag jobba. Då får det bära eller brista. Vill komma igång igen. Varit hemma sen i torsdags nu. Känns som en evighet. 
 
Känns iallafall bra att man vet att barnen stormtrivs på dagis. <3 lugnar ett mamma hjärta ordentligt. 
 
Har lagt mig tillbaka i sängen nu så ska försöka få mig någon timmes sömn nu. 
Hoppas att ni får er en bra dag. 

Vara en robot

Kvällen har varit lugn och skön. Inte haft alltför ont. Kan ha med att göra att den just varit lugn. 
Imorgon kliver jag upp och kör barna till dagis och åker hem och vilar. Förhoppningsvis ska jag vara iform tills på tisdag. Senast onsdag em hoppas jag!! 
Saknar jobbet och jag får så ininordens dåligt samvete av att vara hemma. Även om jag aldrig skulle vara hemma om jag verkligen inte behövde det. Men ändå.
Ibland skulle man vara en robot. 

En plåga!

Jösses. Min kropp är ur funktion tror jag. Ryggen låser sig och en förbannad smärta i svanken och magen plågas till och från. Tröttheten är något bättre men den finns där. Less jag blir. Hoppas på bättre dagar framöver nu.
 
Medans pappan och Benjamin är iväg på en massa äventyr idag igen så ska fisan och jag sova. Hon har redan däckat. Men igår var de till mariebergsskogen, godisfabriken och sen tvätta bilen. 
 
Nu på förmiddagen har vi hängt med familjen Jacobsson/Olsson. :) 
 
Hoppas att ni får en fin solig dag. 
Nu ska jag dra igen mina ögon för en stund. Vila är det enda som hjälper. Så fort jjag gör nått är smärtan tillbaka. Hua! Hoppas det går över snabbt :( 
 
Och VETNI?! om ynka 3 månader är vi man&fru. Snart så snart är vi i mål. Då sluter vi cirkeln <3 

usch vilken natt!

Nu har jag lagt mig tillbaka i sängen. Jag fryser som tusan så ska kurra ihop mig som en boll. Sovit dåligt inatt sen 3;20 nästan ingenting haft ont i magen så de känts som alla inälver har flyttat på sig och drömt jätte konstigt. 

Men jag måste skryta över barnen. Fy fan vad dom är duktiga på morgonen!! Inga problem att få upp dem. De går upp utan protester och gnäll. (9av10ggr) de klär på sig och visar inga negativa tendenser/känslor med att gå upp tidigt för att åka till dagis. Så himla duktiga är dom verkligen!! . Hoppas det håller i sig ;) 

Nu ska jag försöka slå igen ögonen och få ett par timmars sömn. 

Ha en fin dag allesammans.

hur kommer man upp

Tröttheten har legat över mig som ett tjockt täcke i flera veckors tid. Men idag har det blivit värre. Märker även att jag är lättirriterad. Gråter för allt och ingenting. Barnen leker jätte bra och nästa stund så gallskriker dem och slåss och gråter. Då vill jag bara sjunka under jorden. 
Känner mig stressad för att hinna allt, vara bra mamma, sambo, ha det städat, jobba, laga mat, ut med Chewy, fodra katter å kaniner mm mm mm . Listan kan göras lång. 

Ett evigt stressande. 
Men idag har kroppen sagt ifrån sjukanmälde mig inför imorgon. Så jag åker och lämnar barnen på dagis och åker hem och sover!! . Tror jag och min kropp behöver det. Låg och halvsov på soffan i 5minuter förut när C sov och Benjamin kolla på tvn. Men sen skulle det lekas . Jag önskar jag kunde va en bättre mamma. Som känner sig glad pigg å inte trött. :( 
Men det får aldrig någonsin vara bra. Aldrig.  Förlorat 2 stycken som ligger mig varmt om hjärtat har jag förlorat på 2.5månad. Vi går igenom en tuff grej här hemma. Och jag jobbar jämt känns de som. 
Jag behöver pausa mitt liv känns de som. Stanna upp. Njuta av barnen, älskling och vila ut. Hantera alla miljoner känslor som är i kroppen på mig just nu. 

Hur kommer man upp till ytan igen? 
Jag hoppas att det blir bättre snart. 
Jag hoppas det.


Sov så gott

En ängel har igen anlänt till himlen. Vila ifred älskade farfar. 
Nu har du inte ont av diverse sjukdomar. Men det värsta var att cancern kom och sndde all den tid som fanns kvar. Ingen ska behöva dö i det. Ingen. Vare sig man är ung eller gammal. Jag ångrar nu så inibomben att jag inte kunde åka till dig i fredags som vi hade velat. Jag ångrar det nu och kommer nog alltid att ångra det.
Vi skulle hälsat på dig i eftermiddag jag, bror och pappa. Jag har sett fram emot det hela veckan.
Så somnade du in i natt. 
Älskade farfar. Sov så gott. Du har varit en stor del av min barndom. Och jag kommer aldrig någonsin kunna tacka dig tillräckligt. Tack älskade fina du. 
 
 

jag bygger upp

Detta med bloggen har legat på is. Orkar verkligen inte blogga. Jag bygger upp blogginlägg i huvvet hela dagarna men när man ska skriva orkar man inte. Jag är trött jämt. Enda gången jag är pigg är på morgonen. Men sen från förmiddagen tills jag lägger mig är jag mer död än levande. 
Jag känner mig bitter till omvärlden. Jag känner inte igen mig själv. Men jag vet att jag snart är som vanligt. Förhoppningsvis. 
Och mitt i allt elände vi går igenom här hemma så är farfar på csk. 

Pappa jag och brorsan ska dit och äntligen hälsa på honom på onsdag. Älskling och jag skulle åkt dit o helgen som var men eftersom vi inte direkt badar i barnvakter så sket det sig.. Och jag har jobbat hela helgen på det. 

Och jag blir så less, så frustrerad. Att farfar av alla människor ska drabbas om av skiten. Varför kan det inte drabba pedofiler, mördare osv, sånna som inte gör nått bra för samhället. Men nej. Ta dem goda. Dom onda klarar sig alltid å överlever allt. 
Jag orkar inte förlora en till nu. Eller snart. 
Jag orkar inte.
Måste finnas ett stopp snart hur mycket man ska gå igenom.
Jag har precis förlorat en. 


Förutom farfar och lite annat så flyter det på här hemma. Snart ska vi åka å köpa tyget till bröllopsklänningen :D Maggan skulle följa med mig en fredag. Sooooom jag lääängtar. Det fina att se fram emot <3 

Benjamin var även till tandläkaren förra veckan och ojojoj vilken kille! Så duktig så man blir tårögd. Och jätte jätte fina tänder. Värmer gott i hjärtat det <3 

Och Celine då. Jösses amalia vad snattran går på henne hon lär sig nya ord hela tiden. Och hon och Benjamin, ena stunden slåss dom som katt och råtta och andra stunden leker dom som om dom vore bästa vänner. Så fint att se dem växa tillsammans <3 


Benjamin har fått massor med nya tshirts med supermannen, batman, spindelmannen å dinousarier, strumpor och även 2 par nya jeans. Han växer så det knakar gossen!! Men oj så tacksam han är för allt han fått <3 



ett lugn infinner sig

Att stå och tätt tätt intill en häst och klappa den och andas in dess doft. Är tamejtusan bland det bästa som finns. Ett lugn infinner sig och för ett par sekunder finns de inga problem inom en. I stallet ser man fullt med hönor. Lyckliga barn, och ett par föräldrar som stormtrivs. 
Så vill jag ha det i framtiden. 
Jag undrar vart vi står om några år. Vad vi har åstadkommit tillsammans.
Jag hatar att vi infinner oss där vi är nu. Hata är ett starkt ord. Men det har vänt upp och ner på hela mig. Men jag vet att jag har världens finaste familj och vänner. Jag tackar gudarna för dom. Varje dag. 

Imorgon är det ny arbetsvecka. Ytterliggare 6 arbetspass. Känns som jag kan flytta in på jobbet ibland. Hua! Även om jag älskar jobbet känner jag mig alldeles för otillräcklig här hemma ibland. 
Längtar tills semestern. 

Men hoppas ni har haft en bra helg.

Natti.


myshelg

En helt underbar helg som lider emot sitt slut. Vi har varit på kalas hos Kicki, varit ute i timmar. Hälsat på morfar, varit i stallet och gosat med hästar hönor och kanin. Haft kvällsmys och härjat energin utav oss. Åkt en massa pulka. Och sovit förstås ;) 



Det kortet fick jag i fredags kväll när jag jobba. Hurgo?! 


I det 3dje huset bakom bor vi. Förstår ni vad nära vi har till pulkabacken och lekparken?! Skitbra!!! :) 








Lillrompa sover sen en stund efter att ha öst svetten hos morfar och AM ;) jösses! Men vad bra hon och Benjamin lekte där ikväll. Så kul när man ser att de växer tillsammans och faktiskt kan leka ibland utan att halvt slå ihjäl varann. Herregud vilken syskonkärlek!!! Bråkar era barn mycket?  Ibland skulle jag bara vilja slita utav mig håret här hemma eller gå och gömma mig ett par år.. 

Nu ska jag traska upp. Försöker blogga mer senare . Håll utkik! 

himlens ängel

Grattis på din 61års dag idag världens finaste svärfar/pappa och farfar. 
Den kvällen på bilden kommer jag sent att glömmmma!! 

Hoppas du firar ordentligt där du är nu. Tänker på dig extra idag. <3 alltid saknad


När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤