141130.

Dawsons creek får bli nya serien. Minns jag kollade på den för många många årsen å jag älskade den, får hoppas att jag fortfarande gör de ;)
 
Erik och Benjamin har hoppat i säng, när fisen somnat blir de vampire diarys med julmust och tända ljus som vi haft tänt hela eftermiddagen/kvällen. Älskar ddenna tid på året. 
 
Ikväll ska jag beställa hem hårfärg. Finns ALDRIG något i aaffären som faller mig i smaken. Aldrig. Därför går jag med en utväxt som är över 1 år gammal ;) så ni kan ni tänka er hur jag ser ut.... Ändring på det. 
 
Imorgon är det tillbaka till vardagen, älskling jobbar och jag och barna har en heldag framför oss. Får se vad som väntas, promenad och kaffe med mor på eftermiddagen antar jag. Hitta saker att packa och bära ner i källaren. Ja nog finns de saker att göra. 
 
Hoppas alla haft en bra första advent. Det har vi haft, kaffegäster, skinkstek till mat, Kicki, muppen och Sofie var här en snabbis. Mys i soffan osv, helt fantastiskt. Får hoppas fisan kan sova själv en stund ikväll i soffan så jag får kramas med stora älskling. Fisan sover jätte dåligt om jag ej ligger bredvid henne så stora älskling ng och jag har sällan tid för varann. Svårt att hitta en balans med en donna som är så myssjuk. Men hon är så duktig, sover hela nätter. Inte en natt jag varit vaken med henne. Bara vaken 1-2 gånger och äter eller får tutten. Skulle inte kunna vara mera stolt.

141130

Barna och gubben sover.  Och jag har kollat klart på gossip girl sesångerna så nu har jag ingen aning om vad jag ska kika på härnäst.. 
 
Har kikat på en massa inredning jag ska beställa till oss imorgon eller något. . Sa att jag ej ska köpa eller beställa något förens jag börjat jobba. Men jag vill få det sådär fint, mysigt, hemtrevligt. Kosta vad dä kosta vill ;) . 
 
Har även glömt att berätta, att TVÅ gånger har våran lilla tjej vänt sig ifrån mage till ryggen. Första gången var i tisdags. Det går så fort .
 
Har även packat in 5 julklappar idag. Ska försöka hinna med mer. Igår gjorde vi även första julskinkan. Allt är sådär pirrigt nu, lyckan är total. Jag packade en kartong förut med köksgrejer. Och det känns sådär fantastiskt så det bara sprätter i kroppen. 
 
Becka med familj var här på förmiddagen med och barna lekte. Jag blir så glad av alla barn i närheten som Benjamin har. Alla fina människor vi har i livet, Benjamin och Milo har lekt jätte bra denna helg med. Så skoj! Måste få ihop playdate med Siss'h och Lulliz med. Saknar mina fina. 
 
Saker och ting känns så jävla bra, är så jävla bra! Bara december har gått går vi emot ljusare tid, flytt, ny inredning ska skapas, våren på ingång, barna växer. Så lycklig som jag känner mig nu är det svårt att sätta ord på. 
 
Igår hade vi förövrigt pappas hund Sissi här, Benjamin var helt överlycklig över det. Hon var den första han fråga efter imorse när han vaknade. 
 
Nåååväl... Nu ska det mysas i mängder med fisan bredvid mig.

141125

Som sagt så blir det inte så tätt mellan blogginläggen, ni får ha överseende med det. Prioriterar annat och inte det lättaste att hinna med de där 2 minuterna man är ensam och ifred. Minns knappt när jag satt på toan i lugn och ro ;) så är det väl som den 2 barnsmor man är. 
 
Ikväll har vi iallafall slängt en halv gris i frysen. Delat med mor så nu har vi mat igen ett tag framöver. Känns härligt å veta att vi ej ska svälta denna månad iallafall å inte nästa heller eftersom de är jul då. . Jösses!! 
 
Imorgon efter vi åkt med fisen till dagis ska vi till sötaste Annie på morgon kaffe innan det är dags för ett BVC besök för lillan. Ska bli spännande att se vad längd och vikt är nu, sist hade hon växt flera cm på någon vecka bara. Så efter vi är klara ska vi åka och köpa strumpbyxor till henne. Tightsen vi köpte för ett tag sen växte hon ur nästan med desamma. Hon läääääär bli dyr i drift tösabeten ;) å Benjamin ska vi inte tala om vad han vväxer och utvecklas hela tiden, kan inte komma på när han blev så stor och förståndig. Han gör mig så stolt vareviga dag. Det är så man får nypa sig i armen ibland och fråga sig själv vad för gott man har gjort för att förstjäna allt detta som jag har. Sån lycka <3

141116

Söndag kväll lider emot sitt slut och en ny vecka påbörja snart. vad fort det går!! Och om 2 veckor är det 1a advent!!!! Leta fram julgardiner och stakarna kanske inte skulle vara så dumt? Så man har lite koll på läget ;) 
 
Imorgon hoppas vi på ett bra väder och att fisen vill spendera lite tid utomhus, han har nästan vägrat att gå ut nu på sista tiden. Ska vara inne och mysa och göra allt för att inte behöva gå ut. ;) så får se vad vi sysselsätter oss med imorgon om vädret sviker. Kan ju alltid packa våra kartonger som vi har fulla. 
 
Ligger intill de vackraste jag har och lyssnar på när grannen snarkar. Hör han mer än mina egna barn ;) . Kommer bli förbannat tyst sen när man flyttar, ingen som pratar emellan väggen, fnittrar, snarkar eller spelar musik. Jösses så tomt!! På ett bra sätt ;) 
 
Jag är så ruskigt sugen på att ta familjekort och göra förstoringar till huset, svartvita bilder. Och sedan även på alla djuren, och sätta det på en vägg. Vad tror ni? 
Ska nog kolla det med Sofie om hon har lust å ställa upp som fotograf ;) måste mjukna inför kameran först. Å hon är ju den som känner mig bättre än någon som fotar så kan väl inte va så svårt.. Eller? 
 

141115

God eftermiddagen du regniga gråa lördag.
 

Barna å gubben sover, jag borde göra detsamma nu när inte gossipgirl vill funka?
På förmiddag var det kalas hos Leffa. Passade bra en regnig dag som denna. I eftermiddag vet jag ej vad som sker. Kanske packa kartongerna fulla på sånt man ej behöver. Vi flyttar ju om exakt 2 månader. Jösses vad tiden springer iväg. Och ingenting är förberett än. Antar att det är dags att göra det snart eftersom julen närmar sig och sen är det pang bom och dagen flytt är här.
 
Alla barnens julklappar är färdiga vilket är skönt. Och även fixat med lite andra julklappar som jag hoppas hinner komma med :) och tänkte kila över till mor sen å beställa julklapp till svärmora å se om jag hittar nått till mamma. Känns bra att ha så många som möjligt klara. 
 
Helgen rusar iväg och bara 1,5 dag kvar här hemma med stora hjärtat, varit alltför mycket öövertid på hans jobb så känns som om jag tappat bort honom. Fan vad jag saknar han när han är borta alla timmarna. 
 
Det sker inte så mycket jämt för tillfället, barnen växer så det knakar. Vi närmar oss julen, nyår och flytten. Sedan går vi mot en varmare tid. Jösses vad jag längtar att se barnen springa på våran gräsmatta. Det ska bli så härligt att flytta så ni anar inte. Sedan är det bara att börja planera bröllop kanske?;) 
 
Först ska iallafall Celines dop planeras.. Ska försöka göra det som jag vill och Erik denna gången, inte va så snäll och ttacka å ta emot bara för att. Denna gång vill jag planera utifrån våra önskemål. Kommer nog bli mycket rosa kan ja tänka mig ;) 
 
Annars då? Umgås knappt med nån. Saknar min Annie i Deje, hon var min räddning så många gånger när man behövde någon. Ibland känner man sig så jävla ensam, ingen direkt vän å umgås med. Man växer upp å alla får sitt, man jobbar, hem å fixar med de som ska göras, familjen osv. Jag vet precis hur det är själv när man jobbade. Man hinner inte. Det är nu när man är själv som man verkligen märker vad ett socialt umgänge betyder för en. Bara ha någon vuxen att prata med. 
 
Nu ska jag invänta att familjen vaknar så ska vi väl köra igång med eftermiddagen sen. Mat ska gäras, kakor ska hämtas, lördagsmys ska hinnas med och allt annat som hör till. Antar att även denna eftermiddag kommer springa iväg. 
 
Ha en bra helg.

141111

Som ni märkt var det ett tag sedan jag bloggade. Går ju inte i appen sedan jag uppdaterade den. konstigt...& så är jag väl för lat att öppna blog.se i en vanlig Internet sida. Och blogglusten har väl försvunnit och hinns inte riktigt med antar jag. 
 
Inget nytt har väl hänt igentligen mer än magsjukan var och hälsade på oss förra veckan. 
 
 Vi har hälsat på Baraa lillan, jag och Siss'h. Min fina krigare, älskade du vad jag ber för dig varje dag att du ska bli frisk. varje dag går mina tankar till dig. 
 

Nåvääl.. Skulle sovit för jätte länge sedan men varmt och kan inte alls somna, tankarna sticker ifrån mig och jag tänker på allt och mer därtill. Skulle gärna vilja deepblogga men orkar verkligen inte det ifrån en telefon. Införskaffa sig en dator i framtiden kanske?;)
 
Går heller inte att lägga upp bilder.....
SUCK.....

Senaste inläggen

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤