Hela världen ska få veta.

Nu  kommer jag skriva något som är privat. 
Men jag orkar inte vara tyst längre. Det finns alltid två sidor på ett mynt... 
Och jag vill att ni ska få reda på sanningen. Antar det kommer snackas en hel del i Deje. Finns de som vill knäcka min käraste till varje pris, hans sk familjemedlemmar.. 
 
Igår bestämde vi oss för att åka till Edeby. Eller jag gjorde det. Erik mår as piss över allt bråk som var/är och jag har tröttnat. Har tröttnat på att bara titta på . Att han aldrig får höra sin röst hörd. "ska vi gå vidare så får vi inte prata om det som var" Så var det hon som sa. Inte dra upp det som hänt.
Men när Erik skrev ett sms till henne och sa att Sara jag och barnen kommer upp sen vid 16 för jag behöver prata för jag mår dåligt. Får han till svar;
Jag är inte hemma, är på strålning 15:15. Sen drog hon upp allt gammalt, om att Erik snackat skit osv. 
Jag fick nog så mamma tog barnen och vi skulle åka upp ihop om att rädda allt engång för alla.
 
Jag ville ge Erik en mamma, en famor till mina barn. Kanske tom att det hade löst sig mellan mig och henne..
Men ACK så fel... Fyfan... Vad fel jag kan ha...Och syskonen tror att jag har hjärntvättat Erik, att jag njuter utav detta?! . 
 
Jag har gjort ALLT i min makt för att lösa detta. Jag har suttit i timmar och lyssnat på vilken skit jag är utav denna människa. Jag har suttit i timmar och försökt få allt att bli bra, att hon ska komma hit. Att få prata ut. Det är jag som har tjatat och frågat Erik om vi skulle åka till CSK eller om han ville åka dit själv. Men HAN ville inte.. Vad skulle jag ha gjort, tvingat honom? JAG har frågat TIOTUSEN ggr om Anita hört utav sig, om vi ska åka upp och hälsa på. Eller om han ska fråga om hon vill komma hit och träffa barnbarnen, JAG FÖRSÖKTE hålla ihop med all min kraft. Fastän Erik sa till mig att jag skulle sluta bry mig.. DET VAR JAG!!!!! 
 
Det var jag som ville åka dit igår och lösa allt.. JAG! Men istället slutar det med att hon ställer sig upp och tittar på mig med en knuten näve och det ser ut som om hon skulle ha kunnat släcka mitt liv där och då. Så mycket hat i blicken har jag aldrig sett någon gång. Aldrig..
 
Jag sa FLERA gånger att Erik mår skit, han mår skit för allt hon och de har gjort mot honom. Han talade om att han mår dåligt, att han grinade på sitt dop till sin dotter. Han försökte, jag försökte få henne förstå att Erik behöver prata och få visa att han mår dåligt. Men allt handlade om henne. Hon kunde inte bry sig om honom när hon själv har Cancer talade hon om. 
 
Tillslut reste hon sig återigen och tittade på mig buttade mig och slängde hennes väska i ansiktet på mig n 5-6ggr. När Erik sa att vi skulle gå så sprang hon efter mig och buttade mig flera gånger så Erik fick gå emellan. Hon avskydde mig, sa att Erik skulle ta bort den där 22åriga fittjan. Hon sa att han hånar sin pappa för han byter efternamn. Att Torbjörn skulle ha skämts.
 
Hon sa även att det var JAG som sprang ur bilen och började skrika på henne.. När både jag och Erik gick ur bilen samtidigt och jag gick till Dolly som hon släppte ut och klappade och pratade med henne. När Erik frågade henne varför hon drar upp en massa gammalt när inte Erik fick det. DÅ bad hon oss att dra hänna.
 
Jag är så ledsen, arg, sårad och förbannad. Jag ville ge ännu en chans. Sträcka ut min hand. Gå en fin framtid till mötes, gifta oss och börja på nytt. Helt och hållet. Ge barnen en farmor, få tillbaka min svärmor och ge älskling en mamma igen.. VAD FAN GÖR JAG FÖR FEL?!
 
Jag försökte prata med henne, hon bara skrek. Kallade mig allt mellan himmel och jord, jag försökte att Erik mår dåligt. Jag försökte med allt. Men ÄNDÅ är allt mitt fel. MITT FEL. Jag gjorde ingenting mot henne. Försökte få henne lugn, jo jag sa att hon var självisk när hon bara bryr sig om sig själv när hon inte kan bry sig om Erik nu när han har mått skit i över 6 månader. Jag sa även att jag aldrig kommer skita i sina barn så som hon gjort.. Var jag dum? Hon sa även att hela deje vet hur vi bråkar. Vi bråkar SÄLLAN nu. Nästan aldrig.  Men vadå, bråkar inte ni med eran partner? 
 
Senare kom Emma till mamma... Sa till Erik vilken whitetrash hora jag är, att jag hjärntvättar Erik, att jag kommer ta barnen och sticka, att jag kommer gå till rätten och ta barnen ifrån honom, hela Deje ser ju hur vi bråkar osv osv.. Att vi var portade ifrån Anita, att vi inte får komma på begravningen om de nu blir någon.. 
HUR KAN EN SYSTER BETE SIG SÅ!? SÄGA SÅ!???? Och får allt till mitt fel?! Och hon mår mycket bättre nu när hon inte har kontakt med mig och erik med sa hon. Varför då åka och få sin bror att må ännu sämre om hon nu mår bra känner jag?!
 
Kan ju även tillägga att Tindra kom hem till mamma och grinade och var jätte ledsen och sa att Emma aldrig mera får komma dit igen...  Ändå var hon i huset längst ner och hon såg hur illa hon gjorde Erik och hur hon betedde sig. 
 
Hur kan allt va mitt fel? Och om jag skulle njuta, VARFÖR MÅR JAG DÅ SÅ INIHELVETE DÅLIGT ÖVER ALLT?! VARFÖR ville jag lösa allt?!?!?!? ... VARFÖR VARFÖR VARFÖR?!?!?!?? HATAR att bli talad illa när det inte ens är en GNUTTA sanning.. Fast de är klart. Det finns alltid 2 sidor på ett mynt. Erik och jag vet allt. Det är ju om oss det handlar om. Han och hans mamma. Hans "syskon" har bara hört hennes version.
 
Just de.. Emil försökte få Erik att köra ner i diket igår, preja ner honom.. Erik vill knappt gå ut i Deje, låser så fort han kommer in.. Är det normalt. HUR KAN DE VA VÅRT FEL?!?!!
 
(Kanske inte borde skriva allt, men ni är så FÅ som läser och jag måste.. ÄR så less... Finns ingen rättvisa..
OCH jag lider verkligen med att hon har CANCER, jag gör det. jag önskar INGEN det. MEN jag bor och ska gifta mig med mannen i mitt liv som mår psykiskt dåligt och vill ta bort varje del som gör ont i honom. Därför ville jag lösa allt. Erik sa att vi ej skulle åka dit, men jag ville det. Trodde inte så illa om en människa. Hur kan hon göra så, hur kan hon få allt till mitt fel? Någon som vet? 

Det är även vi som dödar Anita anser Emma...
 
Anita skickade även ett farväl sms till Erik eftersom jag hade sagt att han har mått dåligt i 7 månader pga utav henne, så nu kommer han må bättre utan henne i bilden. MEN JAA!! HAN MÅR DÅLIGT EFTERSOM HAN ALDRIG FÅR PRATA MED HENNE, men att hon drog upp allt gammalt var okej, "för det brukade ju du göra" sa hon till Erik...)...
 
Vad fan gör man? Vill att hela jävla världen ska veta igentligen om allt som hänt. Så jag kan gå med ryggen rak! VI kan gå med ryggen rak.. Det var ju bara ett "litet jävla skit dop" som Emma yuttryckte sig. MEN det var det som startade allt, det lilla skit dopet. OCH på det lilla skitdopet grät pappan till vårt barn. Han mådde dåligt och har mått dåligt sedan dess... Det är inte så lätt att vara den som tittar på... Jag äölskar han för allt i världen. Han är mitt allt.  Och jag kommer alltid uppskatta Anita på det viset eftersom hon skapade honom. Jag lämnar han ALDRIG. ALDRIG!!! . Han och jag kompletterar varandra så fruktansvärt bra. 
OCH vi ska bli gamla ihop. GAMLA! Så mycket älskar jag honom. Inte för nått i världen skulle jag lämna han. Jag står ut med allt. MED ALLT!

Trött jobb planering

Dagarna flyter ihop i varandra och jag jobbar varje dag. Och när jag kommer hem är jag extremt trött. Vet inte varför? Är bara ett par dagar till innan jag går på mammaledigt i ca 2 månader till. Ska njuta varje lediga tid 💜💜
 
Celine börjar få en tand. Eller ja, hon har fått sin första. Den kikar upp som ett litet riskorn. Dock är hon vaken mer än sover på nätterna. Kanske därför jag är så trött? Sover inte ordentligt förens efter kl 4-5 när hon fått välling. Å min klocka ringer 6.20. Phuuu...
 
 
I eftermiddag var vi till forshaga och handlade och åt glass. Mysigt 💜
 
Mina fina 💜💜
 
Och ni kanske funderar på hur det går i bröllopsplaneringen?? 
JONI. Tusen tankar,!, Tror vi/jag har hittat en färg iallafall som det ska gå i. Inte helt hundra. Men den är så fiin!! ; 
 
 
Den blåa, vad tycker ni/tror ni?? 
Jag har ingen direkt 'älsklingsfärg' och Erik spelar de ingen vidare roll för så allt hänger på mig antar jag ;) å tärnorna vad dem gillar och tycker.
 
Min klänning är iallafall spikad. Maggan kommer sy den!!! Jag ska få en alldeles egen brudklänning precis SOM JAG VILL HA!! ingen annan har någonsin burit den eller ingen annan har en sån som jag kommer få. Så mäktigt 💜
 
Men vad tycker ni om just den färgen? 

Jobbelijobbjobb

Huua! 7e arbetspasset gjort för denna vecka. 2 pass kvar innan 1dag ledigt. Trött så jag vet inte vad. Så ska alldeles strax slå igen mina ögon..
Saknar att umgås med mina barn och min blivande 💜 imorgon eftermiddag så.
 
Kort ifrån älskling i helgen :
 
 
 
Bättre inlägg kommer imorgon.
Nu ska här SOVAS! 
Natti.

Änglahår

 
Hittade gamla kort på Benjamin. 
Miranda Wigander som fotade.
 
Hur söööt är han inte?! Världens ÄNGLAHÅR!!!

Bortskämd

Fredag, enda lediga dagen denna vecka!! Kunde fått jobbat men tackade nej utan å tveka denna gången då jag behöver denna dagen med mina hjärtan 💜 nu ligger jag mellan mina små när de sover. 
I eftermiddag när de vaknat osv så ska jag, älskling och Benjamin åka in till Kd och handla mat och skor osv. Celine får vara hos mamma och c/o. Lugnast så ;) så får vi några timmar med enbart Benjamin också 💜
 
På förmiddagen åkte vi och kikade på en lokal till bröllopskvällen. Dock blir det ej den utan mamma ska ringa till annat ställe sen och höra sig för. 
 
Älskling och Leffa har idag iallafall varit och kollat på virke till den blivande carporten och förrådet. Så på måndag ska det köpas och få det hemkört. Så jag hoppas att bygget kommer dra igång snart. Huua vad jag läääängtar tills det är KLART!!! 
 
 
Igår när jag jobbade så hade älsklingarna tagit sig en promenad till traktor lekparken. På hemvägen hade det slutat med att Benjamin och raggarbilen satt i vagnen och han bar Celine. Hon blir så OTROLIGT bortskämd av pappan så ni anar inte!!! ;)
 
 
Har 7/8 arbetspass kvar på sommarschemat nu innan jag hoppar över till mamaledigheten igen innan det drar igång med inskolning och jobb ordentligt.
Blandade känslor men ni ANAR inte vad skönt det ska bli med riktig inkomst. Speciellt nu när det är så mycket som ska sparas, köpas och man vill tapetsera och en kamin ska införskaffas i höst så vi inte fryser ihjäl i höst/vinter. 
Ni kanske har någon kamin att tipsa om? 
Vi vill helst ha pelletskamin. Behöver inte elda alls lika mycket och värmen håller sig mycket längre och bättre har vi hört
 
 Bloggar ett inlägg senare med 💜

Står alltid kvar

Efter en helt fantastiskt bra kväll så ligger man och läser allt gammalt som hänt. Dumt. Men har lärt mig nu, blicka ej bakåt. Blicka framåt. Men jag har aldrig varit så säker som nu, jag kommet ALDRIG någonsin förlåta dessa människor . Inte eftet det som hände i helgen och att de fortsätter. Aldrig någonsin. Skyddar min familj och min blivande make med mitt kött och blod. Nu lägger jag de bakom mig engång för alla. Men bråkas de med min sambo bråkas de med mig. 
 
Ska försöka sova nu, fia vaknar alltid kl 5 och ska ha välling. Inställd väckarklocka ;) 
 
Vi funderar på ullared om 2 veckor. Vill så väldigt gärna medans jag har världens ångest och inte alls vill. Vill verkligen inte lämna ifrån mig fialotta :( kommer ju göra det 1 dag i augusti redan. Får se vad som sker. Ullared står ju alltid kvar ;)
Finaste 💜💜

Tänk vad bra han'ä

Jösses vad länge de går mellan bloggningarna. Tråkigt för er kanske, men det går i ett!! Jobbar 7 pass denna veckan och när jag är hemma umgås jag med familjen. Och igår kväll tog älskling och jag oss ett bad innan vi dök ner i soffan framför grey' . Gäller å ta tillvara på stunderna. Vi skissade även på gästlistan på vilka vi ska bjuda och inte bjuda. 
 
Vi håller även på att fundera på vart vi ska va och hur vi ska lägga upp maten, leja bort eller göra de själv? Vi funderar faktiskt på att leja bort det så har vi det urvägen. . Ring funderar jag på att göra om en gammal ring, kan vara kul att bära något som gått i släkten. Vad tror och tycker ni? Ska prata med mormor om det. Tänk att vi ska bli äkta makar 💜
 
 
 
I helgen när Sofie och Robin var här så spelade vi kort och satt ute. Alltid lika roligt :) 
 
 
 
I söndags var vi även hos morfar och myste 💜
Celine har en gammal lundmyr body på sig som Benjamin fick av mamma/mormor. Tycker den är så fin :)
 
Barnen har det iallafall tipptopp hemma med pappsen. De är ute och leker, hälsar på folk och härjar järnet. Tänk vilken bra pappa han är 💜💜
 
Nu ska jag soooova en stund förhoppningsvis efter ett dagpass.
 
Ha de bra så länge.

bröllopet

Saker jag kommer att blogga om kring bröllopet; 
PLANERING, vad som skall göras när var och hur? . Jag kommer säkert behöva jätte mycket hjälp utav er med tips osv.
Vad äter man på middagen,kvällen -  godis, tårta, snacks? 
VART ÄR MAN EFTER BRÖLLOPET?! 
Gäster? Vilka bjuder man? Och varför? Bara för det är släkt, inte släkt? Vissa är somsagt helt självklara. Sen finns det dom som är på gränsen, och det är JOBBIGT tycker jag!
TÄRNORNA. - Kommer komma ett inlägg om mina fina tärnor, och varför just dem blev mina tärnor!
Brudnäbbar, jag kommer att ha 2 stycken näbbar. Vilka får ni också veta senare. 
BUDGET, Ni som har gift er, vad har ni lagt mest pengar på, och hur mycket landade ni på ca? . Har sett helt sinnes sjuka summor som är på FLERA HUNDRA TUSEN?! . Men sen tänker/tycker jag att det är inte allt man köper som gör bröllopet, ju dyrare desto bättre? Näää.. Inte min grej, MEN jag vill att det ska kosta lite iallfall.. Våra gäster ska få sitta, känna att de kan slappna utav, bli bra omhändertagna. Inte behöva tänka på påfyllnad, servera mat osv. Så vi kommer "hyra" in sånna som serverar osv, tror det heter något men kommer inte på nu ;)
Vad gör man på en bröllopsfest? , Lekar? Isåfall vilka lekar? 
Musik? Vad för slags musik ska det vara? Och i kyrkan. Någon som har tips för vilka låtar som är fina där?
 
Något jag INTE kommer blogga om och visa kort på är brudklänningen. Erik ska inte alls få någon möjlighet att se den eller ens ana hur den ska se ut . den ska vara TOPPHEMLIG!! Jag tänker även sova borta kvällen innan så han inte kommer se mig förens i kyrkan. Så kort får knäppas EFTER vigseln. Tycker det gamla sättet är så fint 💜 hur gjorde ni? 
Har ni något tips inför bröllop, fördel/nackdel? 
Behöver alla tips vi kan få om ALLT!! 
 

JAAA!

Finns de nått bättre än att plocka till sig sina barn när man varit ifrån dom en hel dag? Snosa så där lite extra. Och imorgon jobbar jag 6,45-11 iställer för kvällen. Rätt skönt så har jag hela dagen hemma sen istället. Tror Sofie och Robin skulle komma? 
 
 
 
Dom har iallafall haft de bra hemma. Lekt och även varit till Milo och lekt. Skoj för pojken de 💜
 
Nu ska jag slå igen mina ögon en stund innan ny jobb dag väntar.
 
JUSTDE! Har fått vikariat from 5/10. Kunde fått from augusti men inskolning är ju inte förens i slutet av september. Men fan vad skönt med schema rad att gå på!!! Så otroligt glad så det finns intee. Underlättar för hela familjen!! 💜

Spökhus

På förmiddagen åkte jag och barnen till Sofie medans pappan klippte gräsmattan och grejade och städade på gården. Som han slitit idag älsklingen, men så bra det blir!!! Längtar bara SÅÅÅÅÅ tills carporten och förrådet är färdigt. Dock var det mer fukt i taket än vi trodde. Menmen. Lika bra å byta allt så det står sig i 41 år till ;)
 
I kväll innan kvällsmat å natten så slängse vi oss i bilen efter att ha gått inne och inte gjort ett skit . jag och älskling klättrade istort set på väggarna medans Benjamin ville vara kvar framför tvn. 
Men vi åkte tillslut ut på en skogstur och kikade på 'spökhus' 
 
 
 
 
 
Imorgon är det vikt å mätning kl 10 på BVC.
Sedan kvällsjobb 15-22. Kommer nog sakna ihjäl mig efter mina älsklingar då. Tur jag bara gör kortturer istort set utom nästa helg. Jaja. Tar vara på all tid jag har hemma med dem istället 💜
 
Natti

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤