Tidig morgon

Idag vaknade Benjamin vid halv 6 istället. Men vad gör det denna soliga fina dag. Celine somnade om iallfall och jag ligger under en filt på soffan.
 
Pappa ska byta olja och oljefilter i min bil idag och det ska klippas gräs och städas och fixas innan jobbet kl 16. 
 
Hoppas att ni alla får en fin och solig dag idag och får lite färg på kroppen. 
Det hoppas jag att jag ska kunna få iallafall.
 
 
 

Vi är i mål!!

 
 
Vi är äntligen i mål nu. Efter världens jobbigaste vecka förraveckan, magsjuka (?) illamående, diarre, stress, ihop brytning istort set osv osv. Louise räddade mig med maten. Min älskade klippa!!! 
Mormor, Kicki och mamma. Hur ska jag NÅGONSIN kunna tacka er?! Och Belle, Lotta och de som hjälpte till i köket. TACK! Och Ronja och Andreas. TACK för att ni körde. TACK Niklas för du låna ut mercan. Osv osv! Har helt FANTASTISKA människor i vårt liv. 
Skulle ju åkt häst och vagn. Men eftersom vädret såg så ostabikt ut dagarna innan avbokade vi det. 
Men ALLT var verkligen SÅÅÅÅ bra ifrån början till slut. 
Bjur på bilder. Kommer säkert komma upp mer titt som tätt ;) 
 
 
 
Idag vaknade jag vid tjugo i åtta. Kollar på klockan och får en CHOCK rent utsagt. C har sovit hela natten sen innan 20 kvällen innan och utan tutte och välling under HELA natten. Hon vaknade när jag gick på toa vid 8 imorse. Vi låg sedan och gosa till närmare 9. Inte förens vid halv 10 ca kom Benjamin upp. Jösses vilken härlig morgon.
 
När C hade sin vila åkte Benjamin och jag ut till Bergvik för att hämta ut hans glasögon. Påvägen dit blev vi stoppade på min första nykterhetskontroll och körkortskoll. Allt såg finfint ut ;) men förstår inte att man ska bli så nervös ändå???! 
 
 
Världens finaste lillprins 💞  
Nu ska jag sova. Natti på er

4 days left until the wedding!!!

4 ynka dagar kvar som ogifta. Snart står vi där.
OCH som vanligt med min tur så när jag gjorde välling tidigt imorse så känner jag att jag har typ fläskläpp. Jo man tackar, en finner eller om det är ett munsår mitt på läppen. Jo man tackar man tackar... Har klämt vad det nu är och det kommer vatten ur. Kanske bäst att låta det vara istället och hoppas att det hinner försvinna på 4 dagar. 
Ni har inget dundertips?!?!?! 
 
 I lördags innan jag for till jobbet så kräktes Celine rätt ut bara sådär. Jaha, magsjuka tänkte vi.
Men det blev inget mera och hon käkade och var precis som vanligt. Jaha vad bra, något tillfälligt bara. Så på eftermiddagen åkte vi till skivstjärn för att låta Chewy springa. Och där var även Loke, Benjamins kompis ifrån dagis. OCH vad glad Benjamin blev må ni tro! De lekte i en timme innan det var dags för oss att åka hem. När vi skulle gå så kramades de och sa att de älskade varann. Så söta!!! MEN när vi kom hem igen så kräktes Celine igen. vad tusan?!?! 
 
Men blev inget mer igen. FÖRENS igår natt. Då spydde hon en hel flod i sängen och hade bajsat. Då var jag säker på att det var magsjuka. Gjorde mig redo mentalt för att alla skulle ligga i magsjuka inom de närmsta timmarna och jag kände hur illamående jag blev med detsamma och nog hade jag lite ont i magen också. 
Men konstigt nog så var det bara under natten hon spydde under dagen åt hon mat och drack välling som vanligt på kvällen igen. Och ingen utav oss har blivit dåliga.
Vad tusan kan de vara? De är slemmiga, snoriga och hostar. Kan de bara va sån tur att de är maassa slem som ska upp? 

Och jag förstår att det kan vara svårt för er som har mitt lösen att komma in på bloggen. Varför det ska vara så har jag ingen aning om.. Jag kommer in superenkelt både från telen och datorn. Tydligen ska det funka om man håller på tillräckligt länge, det ger nog upp tidsnog hoppas jag ;) .. För nu vill jag inte öppna den alls.
Utan det känns super skönt faktiskt att ha den låst. 
 
Jag har försökt att få det att funka med Eriks mamma igen. På Benjamins födelsedag.
Hon skrev ett sms till Benjamin till Erik. Som om Benjamin för det första kan läsa och ens skulle förstå varför hans farmor väljer att skicka ett sms. Det stod iallfall att han kunde komma dit och hämta sina presenter.
Så skrev Erik att hon vet vart vart vi bor och det är bara att komma. Men som vanligt drog hon upp allt det gamla om att jag har sagt att hon ej är välkommen här.
Där och då som vanligt så brast de. Så trött på allt de dära skitsnacket så jag kan spy. JA JAG skrev EN ENDA jävla gång att porten är låst för er för all framtid. MEN om ni hade känt den smärtan och ilskan jag kände där och då när jag såg Erik gråta på sin dotters dop pga er så hade ni förstått mig.
 
Men iallafall, jag skrev och sa att jag ville att hon kunde komma hit och lämna presenterna, att hon ska vara glad att hon fick en andra chans för de finns de som ej fick det och skulle göra allt för att vara här. Jag skrev även att det är lika bra att vi lägger allt utav det förflutna bakom oss och blickar framåt, för jag kommer alltid ingå i hennes familj nu när jag och Erik gifter oss. Jag fick till svar "herregud" och att hon fick en andra chans och den tänkte hon minsann inte slösa på elaka människor.
Jag har kvar allt hon skrivit ifall hon någon gång skulle säga det motsatta. 
Även om det aldrig skulle funka som det engång gjort så kan man ändå lösa de på något sätt för barnens skull.
 
Benjamin och Celine har även tydligen fått en kusin till, Disa. Men det har vi inte hört något om. Varken från Emma eller Anita. Ingenting har de sagt till Erik. Inget sms, samtal eller ingenting. Ingenting får han/vi reda på. Tur att vi har folk omkring oss som kan tala om när det händer något. Men så himla lågt och elakt så det finns inte. Är det svårt för oss att tala om att släkten utökats, att Erik fått ett syskonbarn blivit morbro och att våra barn fått en kusin. Visst jag begär inte att de ska tala med mig. Men de kan väl förfan prata med sin egna jävla son och bror att familjen utökats och hur det gick! HAN bryr sig faktiskt även om inte ni gör det! 
 
Och jag vet att de ej läser detta. Men så skönt att skriva ur sig. Bärt på detta länge nu. 
 
Celine somnade redan vid kvart över 11 ute i vagnen så Benjamin och jag har klippt en blöt, tung och mossig gräsmatta. Halva baksidan kvar som får vänta tills sen i eftermiddag när det förhoppningsvis torkat.
Annars tar vi en mysig innedag med städning och lek.Vi har ju ingen bil nu då den är på lagning, får den förhoppningsvis innan helgen ;) . Tackar gudarna för världens bästa pappa. 
 
Ikväll ska jag även till Maggan och kika på det sista på klänningen. 
Nu börjar det faktiskt att pirra ibland i magen. Dock ser det ut som om vädret kommer att ge vika, så häst och vagn är avbokat. MEN hur det än blir så kommer det ändå att vara våran dag. När vi 2 blir 1. 

storprins

Jag har bestämt mig. Bloggen kommer låsas inom kort. Kanske tom ifrån imorgon. Är igentligen så mycket jag velat skriva men inte kunnat när jag haft en öppen. Så detta är kanske sista inlägget.

Vi har iallafall haft en toppen förmiddag. 
Mamma kom på frukost imorse och innan de så dammsög jag, fixa kattlådan och tvättade. Och då var inte ens klockan 8 på morgonen ;) 

Sen efter vi varit ute med Chewy åkte vi till farmor en sväng på kaffe sen till affären och sedan hem och klippte halva gräsmattan innan C somna.

Nu för en stund sen kom B och la sig under filten hos mig och la armarna runt mig och vi gosade. Sen somna han. Så nu har jag en sovande prins tätt intill mig igen 💞💞 

16;30 börjar jag att jobba. Imorgon är jag ledig innan jag jobbar lörd-måndag. Sedan är jag hemma tisd-sönda och planerar bröllop.

Nu vakna typiskt nog C ;)

Känslosam dag

Vilken prins vi har! Så duktig. På alla sätt och vis. Han har haft en känslosam mor idag som inte varit långt ifrån tårar flera gånger idag.
 
På synundersökningen gick det bra. Så bra som det kan. Det visade sig att han har översynthet och något annat synfel. FÖRHOPPNINGSVIS växer det bort själv som det gjorde för mig. Så vi håller tummarna för det. Annars kommer vi ha världens finaste fis i glasögon 💞
 
Och så stolt jag är över honom. Han finner sig i allt, glad över att få glasögon. Inga vidare funderingar. Tar allt med ro. Vi åkte med engång och tittade på glasögon och beställde. Han fick välja själv. Helt själv. Och när han stod där framför spegeln och provade själv och pekade och valde så höll jag på att börja gråta. Varför vet jag igentligen inte. För mig är de en stor grej. Medans för han är de kolugnt. Tänk om alla vore som våran Benjamin. 
 
Mitt i allt så blir jag så känslosam över allt. Och så less. Återigen. 
Handen på hjärtat så en anledning till att ta bort lösen på bloggen var för att jag hoppades så inibomben att vissa skulle inse vad de går miste om.. För jag vet att de läser. Men icke. Inte en enda känsla har det visats att de ska va bra, att de bryr sig. Ingenting. 
Så om ett par dagar igen kommer jag låsa bloggen igen tror jag. Nu känner jag så. 
Jag ville få vissa att inse vad de går miste om när de läser vad dennes barnbarn gör, son, bror, å brorsbarn osv. Men ittna. 
Jag blir så less. 
 
Därför blir jag så ledsen ibland när jag tittar på Benjamin. Så fin på alla sätt å vis fastän han har ett humör ;) han vet inte vad som händer utanför 'hans värld' vi skyddar han från allt sånt. När han frågar frågor ljuger vi. Elakt men sant. Men ibland är sanningen fulare än lögnen. Och jag kommer fortsätta skydda/stötta mina barn från allt, vad det än gäller. Mot mobbing om det blir. Kommer stötta dem i skolan, i kärlekslivet, inför svåra och tuffa val i livet. Jag ska vara en tröstande famn, lyssnande mamma och en förstående mamma på alla sätt och vis. Jag ska hjälpa dom på alla sätt.
 
Bara tanken gör mig spyfärdig. Tänk OM någon skulle säga något negativt om Benjamin när han har glasögon. Jag vet själv hur det kan va. Mamma sa att de ej är så nu. Jag minns ej hur de är att ha glasögon. Men jag har sett och hört själv andra blivit 'mobbade' för det.
 
Tack och lov är det ett mode nu med glasögon. 
Men jag vet inte hur jag skulle bli om jag endag får veta att mina barn blivit mobbade. 
 
Ganska onödigt av mig att lägga så mycket energi på att tänka så nu. MEN känner mig så känslosam inför allt nu. Bröllop, glasögon, tankar i sig självt, det som skett runt om, tänker på älskling å allt han bär på, allt är som en bomb jämt nu. 
 
Ikväll somnade Benjamin i min famn. Vet ej när det hände sist. Men det var så mysigt att krypa intill honom upp i hans våningsäng och gosa tätt intill. 💞 tänk att folk självmant går miste om dig. 
 
Jag slutar här. 
 
Men ni som vill ha lösen sen. 
Mejla mig [email protected]

thanks for

Idag var det ju jobb till 16. 
Snabbt och hämta barnen och vovven och köra dem till mamma som som vanligt alltid ställer upp med allt i alla väder. Vad vore vi utan dig? 
Sedan hem och byta om för att sedan gå till Marie där lillprins med siss'h var också. Världens mysigast finaste snosigaste pojk har hon/dem fått. 
Iallafall så blev make och hår tipp topp på alla sätt och vis! Helt galet nöjd är jag!!! Längtar som en idiot nu tills stora dagen är!!! Då får jag även se och gosa med lillprins igen 😘😍 

Har iallafall inte sett mina barn något idag. Skyndade mig hem så jag hann och pussa och krama Benjamin godnatt. Älskling nattade C så får krypa intill henne nu och snosa istället.

Imorgon ska jag till ögonmottagningen med Benjamin, även där följer Jesper med. Thank you babybro. Same there.. what whould we do without u? . thank'u for EVERYTHING! 

Och när man såg vad liten lillprins är så tänker man verkligen vad fort tiden går. Vad viktigt de är att ta vara på det man har. Vad viktigt de är att ta hand om det. Om stunden. Om att älska lite mera, göra lite mera. Snosa lite mera. Göra allt lite mera. Saker och ting ändras så fort. De växer så fort. Det är helt galet nästan vad fort barnen växer ur våra armar. 



Se vad liten Benjamin var för 4årsen. 
Och nu är han så stor och om 2 år är han i förskolan. FÖRSKOLAN. VÅRAN lilla gosse! Endast 2 år kvar på dagis. 2 snabba år!!! 

Stoppa tiden skulle jag vilja göra och andas in nuet vi har i den fina familk vi skapat 💞💞

Snart där

 
Förra veckan och helgen har gått i rasande fart. Jag avslutade i onsdags med en hel mysig kväll vid skidstugan med jobbet. 
Sedan var jag ledig torsdag-söndag och det har varit en helt fantastisk helg på alla sätt och vis. Lugn och skön och inga måsten. 
Förutom Benjamins klipptid på fredag och att vi var till prästen och övade. Även siss'h och Sofie var med. Så fick snosa på en lite finaste prins med 💞💞 guld att ni var med gummorna mina!!! 
 
Och ser ni hur fin våran Benjamin blev när han klippte sig? Åå så stolt han var! Och han växte med flera år tycker jag. Herregud. Han får de inte lätt med alla töser som ska springe efter han när han blir stor ;) 
 
Igår var vi även och kikade där vi ska ha bröllopsmiddagen/festen. Så nu läääängtar jag så inibomben. Att få stå där och lova evig och äkta kärlek inför alla våra vänner och våran familj/släkt kommer vara bland de stösta ögonblicken i vårat liv. Och för att sedan fira in oss som gifta med dem betyder ännu mer!! 
Så nu är även låtarna fixade, blommorna beställda och betalda, imorgon ska prov make och håret läggas. ÅÅ!!! Ni anar inte allt pirr i kroppen ;) 
Till veckan ska Sofie hjälpa mig med lite mat och sedan kommer världens bästa Lulliz och hjälper mig också. Blir alldeles rörd av alla fina människor vi har omkring oss. Om ni bara visste 💞💞
 
 
Snart är vi i mål älskling. Snart blir vi en 💏

härliga sommartid

Nu är dagen till ända och den delade turen är gjord. 
Imorgon vankas det 7-15 pass. Och jag ser fram emot att få eftermiddagen hemma med mina små juveler 💞💞

Idag har de iallafall haft en toppem dag hemma med sin pappa. 


Efter en hel eftermiddag ute med lek med brorsan, bad i tunna hos Anita B så blev barnen jätte trötta. De hade somnat strax efter kl 19 redan. 


Myggorna kommer tidigt iår. De har redan smakat på Benjamin. 

Jag älskar denna tid, när det grönskar ute, träden slår ut, gräset växer, barnen springer ute barfota, kläderna blir lättare, orken mera, livet lite lättare. Ja ni vet den där sprudlande energin man får bara utav att solen kikar fram. Helt fantastiskt är det. 
Dock ska väl vädret bli sämre i slutet på veckan och regna i 8 dagar visar det. Förhoppnongsvis kommer det då och sedan fint igen lagomt tills vi ska gifta oss ☺☺kan ju hölle tummera iaf ;) 

Nåväl. Nu skriker kroppen efter återhämtning.
Lääängtar så tills mina nike airmax kommer. Kommer bli SÅÅÅ mke skönare för ryggen och kroppen kommer tacka mig istället för att springa runt på jobbet med platta sandaler. Hua!

Nattinatt

tillbakablick

Jag älskar dessa återblickar man får på facebook vad man gjorde för 1,2,3,4,5,6 osv årsen. 

Detta var jag och älskling för 5 årsen, alltså 7 maj 2011. Då var vi i örebro och sov på hotell. 5 årsen redan. Tusan vad tiden går!!


Och detta är Benjamin 7 maj 2012 på vargåvägen 10C . Jösses vad många flyttar du varit med under
 dina 4 levnadsår. Känns så tryggt och skönt att vi slagit oss till ro nu. 


Och detta var 7 maj 2013. När vi hyrde huset uppe i deje. Ser att Fiona och Chewy även hade platsen vid bordet då under måltiderna ;)


Nu ska jag stänga ögonlocken och sova. Imorgon vankas det en delad tur. 

Natti

28 maj 1957

Idag är de bara ynka 3veckor kvar. Räknar dag för dag nu 💗💗 
Och igår räddade Lulliz mig, haft panik över salladerna och köttet osv. Men kocken som hon är så fixar hon skärningen av köttet osv på jobbet och sedan kommer hit till oss och hjälper oss/gör salladerna samtidigt som barna kan leka. Helt gulle och helt fantastisk! 
Sedan ska Sofie få göra sin berömda potatissallad. Vattnas i munnen bara jag tänker på de. 

För ett tag sen fick även älskling reeda på en rolig grej. 28 maj 1957 gifte sig hans farmor och farfar och nu 28 maj 2016 gifter vi oss. Jag tror på ödet. Å detta visar de ännu mer. Ska nu bli ännu finare att gifta sig det datumet när man vet att hans farmor och farfar gjort det. 

Lilltossa sover och grabbarna är ute. Sedan blir det matlagning och en tur till forshaga och hälsa på familjen Hagström.

Hoppas att ni alla får en toppen lördag.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤