DE FÖRSTA

Pluggat teori i 2 timmar på en jätte bra mobil app. Imorgon kväll är det boken som gäller.Haft världens bästa dag idag helt enkelt. Och kvällen avslutades med ett låååååååångt bad med min lilla fis, nattade honom så han sov som en stock innan kl 20. Och nu den sista halvtimmen har älskling och jag härjat i soffan och jag skrämde skiten ur han för 2a gången idag. Nästa gång får jag mig nog en käftsmäll ;)) När jag kom upp till sängen nu har fisen klättrat över och lagt sig i våran säng helt tyst och själv och somnat om. Mammas älskade fis vad duktig du har blivit, du ska bara veta vad stolt jag är över DIG ♥ Imorgon är det julpynt som vankas... Eller jaaa.. Byte av gardiner och upp med stakarna iallafall. . Resten får lov att vänta i 2 veckor iallafall. Måste även köpa adventastake imorgon, det är något vi aldrig haft någon jul. Men nuså. Denna jul ska bli perfekt♥ . Allt känns så jävla bra. Jag mår så jävla bra!!! Det finns absolut ingenting som får gå fel nu. Det måste fortsätta på detta spår nu.Älskling köpte en jätte fin bukett med rosor åt mig förut idag som grattis till körkortet. Han tror fullt ut att jag klarar det till veckan så jag har redan mitt körkort nu anser han. Nåväl. Får hoppas det stämmer. Mitt evigt tjatande ska snart ta slut om detta. PROMISE!!! Tycker själv att jag är jävligt jobbig. Så kan bara tänka mig vad ni tycker ;)) .. Vet iallafall att klarar jag det på ....ska jag åka raka vägen till Annie på ....kväll för kaffi. Om hon inte har annat inbokat måntrooo? Nu ska jag köra teorifrågor ett par gånger till innan jag ska somna intill fisens andetag.

FYFAN VA JA ÄR BRA

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN!!!! Var skit skeptisk och hade inga som helst förväntningar. MEN JAG KLARA DE!!!! SÅ JÄVLA BÄST ÄR JAG. Till veckan har jag teoriprovet. Och då ska jag klara det. DÅ ska jag ha ett körkort. Bara ett jävla litet steg kvar. .. Snart... Så snaaart....

Små kikade även på bilar. Herregud.. Ingen aning om vad jag ska ha.. Får bli att kolla mer så fort jag har garanterat körkort. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Närmare än någonsin.

Ikväll har älskling bjudit hit mamma syster&bror på tacos så blir en bra kväll. De känns som jag svävar på moln. Och snart ska mammas fis hämtas ♥

Tack alla som trodde att jag skulle fixa det. Och fingret till er som misstrodde mig.

Ni skulle hört lyckan och skriket pappa gav mig i telefonen. Så glaaad!! Å jag är så glad att visa er alla att JAG kan. JAG klarar de om jag bara vill.

FÖRKÄRLEK

Även ikväll somnar fisen med engång med tuttem i munnen och nallen nära inpå ansiktet. My baby love ♥

Tindrabus har varit här ikväll också, och gissa om de har härjat? ååå herre min skapare. Fullt ös medvetslös.

Emellan allting så har det varit en sån där jätte bra och mysig dag idag. Älskling tog med sig fisen ut förut så jag slumrade till i en halvtimme, behövdes blev helt utmattad efter denna dag. Glömde även nämna att jag fick en baouta vit orkide av älskling idag. Antar att han köpte den som grattis om jag skulle bli godkänd, så när jag såg den bröt jag ju ihop ännu mer. Haha. Har en sån där förkärlek till orkider, så fint! Blommor överhuvud taget är fint. Det gör så otroligt mycket i ett hem tycker jag.

Siss' h skulle även kolla upp tatueringstid åt mig i slutet på Januari. YEYYY!! Vet exakt vad jag ska ha och vart. Såå vad jag längtar. Sen ska jag faktiskt fylla överarmen också på lite bläck. Måste bara komma på något bra som symboliserar min mamma och pappa. Det ska såklart bli tatuering till dom. Mina klippor,♥

Kommer bli en massa tatueringar framöver får jag en känsla av. Bara jag får körkortet ur världen så jag vet vad jag har pengar till.

Nu ska älskling och jag poppa oss popcorn och mysa ner oss i soffan med. Älskar dessa kvällar när allt känns sådär bra.






USEL

Idag hade jag de där förarprovet (kunskaps provet) . Fick 50poäng och som ni säkert vet är godkänt 52. Det riktigt jävla sura är att jag ändrade 2 alternativ ifrån rätt svar till FEL. Så kanske jag hade haft de där godkänt om jag gett fan i att ändra?!! Jaja. Nu vet jag hur det går till och att jag ska plugga mer i boken tills nästa gång. Har inte bokat nytt prov utan väntar tills jag haft uppkörningen.

Så dagen idag har i stort set varit skit. Gråtit i omgångar för att jag har aldrig känt mig så kass och dålig och USEL någon gång förut som nu när jag kuggade. Jag var ju nästan bergis på att jag skulle klara det.. Även fast jag hela tiden Hade i bakhuvet att jag skulle kugga för varför skulle jag klara nått för? Och klarar jag inte uppkörningen så får jag ju bekräftat att jag klarar ju ingenting. Då blir jag riktigt less. Även om jag såklart inte ger upp. Utan jag gör om och gör om tills jag klarar det såklart. Jag har ju iallafall tagit kort och namnteckningen till körkortet, så jag är ju närmare än jag varit förut på de viset ;)

Så imorse fick vi besked om att våran yngsta katt har blivit påkörd, kusin Sofie som såg henne ligga intill vägkanten så dagen började uselt med engång och med tårar.

Har även varit till farfar i eftermiddag och hälsade på. Grät för första gången lite grann. Det är jobbigt att sakna, jävligt jobbigt. Iallafall när man vet att det är en evig saknad. Att han aldrig kommer komma tillbaka, någonsin. Min fina glada goa svärfar. Vad jag saknar dig.

Älskling och så många andra har stöttat mig så inobomben och min kära mor vad jag uppskattar dig och allt du gör för mig. Endag ska jah återgälda dig ordentligt ♥



Och älskling och Benjamin. Jag kommer klara det. Tidsnog. För er skull och vår familjs skull . ♥

FULLT ÖPP.

Min älskade älskade son blir bara duktigare och duktigare. Söndag till måndag sov han HELA natten i sin säng. Och idag somnade han på MINDRE än 1minut samtidigt som han kramar om en nalle och små snarkar, hur underbart är det inte ♥

Ligger och väntar på att broder ska komma hem så han kan springa över med datorn så ska jag sätta mig och plugga teori tills öga blör och hjärnan har matat in allt förhoppningsvis. Nu är ni nyfikna va när jag har det?;) . Älskling sa något bra iallafall. Kuggar du så har du hela livet på dig att fixa det. Det gjorde mig lugn faktiskt. MEN vad kass och dålig jag kommer känna mig om jag kuggar jag som pluggat så. Dock inte så mycket i böckerna då jag satt med dem igår och allt blev bara kringkring med all den eviga text som man blev tokig på.

Älskling skrev ett sms förut när fisen och jag dammsugade och skurade att han har brutit foten och åker ambulans till akuten. Som tur var va det bara en blödnig. Så innan måndag är han tillbaka på arbetet. TUR!!! Såg vårat förhållande fara iväg ;) 6 månader var jobbigt nog sist. Haha.

Nej men ärligt. De tar faktiskt styckt och gå inpå varandra. Visserligen jobbar jag ju såpass mycket nu. Men ändå.

Ska kila ner och smörja min tatuering som jag fuskar som fan med eftersom jag inte köpt bephanthen som man borde ha utan kör på Benjamins salva. så jag flagnar jätte mycket och av någon konstig anledning har jag fått FULLT med röda prickar på det benet. As fult...

Vet även min nästa tatuering. Funderar på att göra den där siss' h gjorde sin tatuering efter nyår. Om hon skulle vilja hjälpa mig med det vill säga.
& nu har hon fått sitt efterlängtade inlägg ;)) här har du att läsa gumman. Vet att jag varit riktigt kass på att uppdatera MEN har verkligen haft fullt upp. Det är något tamejfan hela tiden....


KALLT

Jag hoppas för gudsskull att jag fixar körkortet till veckan så älskling och jag kan åka och kika på bil till mig till helgen eller kanske tom köpa? kika iallafall blir det. Kanske till och med gör det om jag bara klarar 1 av grejerna. Så har jag ju bilen när kortet dimper ner i plånisen ;) .

Kallt och friskt är det ute. Men hade hellre sätt mig i förarsätet än att slänga mig på cyleln i flera -. Men inom kort!!! Vet inte hur jag ska hinna köra bara. Jobbar 2 dagar till veckan redan. Och imorgon skulle vi ju ut. Men det är väl enda gången som det hinns. Och till stan den dagen jag har teorin ioförsig. De gäller nog bara att vara lugn och tänka över allt.

Nog om de.

Ska hoja till joppet snart å jobba 4 timmar innan jag går hem en stund å iväg 6,5 timme igen.

Så ni vet vart ni hittar mig idag.

Ha en bra dag med er.

IDAG SKEDDE DE

Idag blev det!!! Det blev inte alls som den var tänkt ifrån början och definitivt inte på det stället. Det skulle ha varit två blaffiga rosor med bakom, vilket bara skulle sett konstigt ut när man förstod efteråt. Sedan skulle den suttit på låret. Men vad ofta visar jag den då? aldrig vill säga eftersom jag sällan går i kort kort ;) Den blev på vaden och jag är sjukligt nöjd. Än en gång blir jag övertygad om att han är bäst Dennis. Jag känner mig så jädrans avslappnad och trygg när han tatuerar mig. Finns de som tycker och tänker annat. MEN jag är förbannat nöjd med alla 5,5-6 tatueringar han givit mig.





Imorgon är älskling ledig så fisen får vara hos honom när jag jobbar, så han har varit hemma en hel vecka ifrån dagis. Men till veckan blir det iallafall minst 3 dagar där. Jag tycker det är så jobbigt att lämna bort han. Hatar det. Det är mitt barn, jag/vi som valt att sätta han till världen. Då ska man inte hålla på och lämna bort dom för att man ska få 'ensam/egen tid' förstår mig verkligen inte på sånt. Dagis som passar sina barn. Skillnad är om man pluggar/jobbar. MEN att bara dra runt hemma och lämna barnet på dagis för man inte orkar ha han/henne varje dag (24/7) är bara dumt..
Min åsikt. MEN jag vet att det är jävligt bra och nyttigt för dom att vara på dagis med komunikation, samspel, lek och bus med andra barn osv. MEN man får inte glömma att det är föräldrarna som ska fostra barnet och inte dagis. Så det är MINST lia viktigt för barnet att va med sina föräldrar. Remember that!

Var och pluggade på teorin ikväll är klar med de 2 sista kategorierna kring fordonet och inledande trafiksituastioner eller vad det hette. Klarade iallafall allt med alla rätt eller nått ynka fel.. Även slutprovet som jag iofs klarat varje gång jag kört det. Så hoppas att jag ska fixa det när jag sitter på det riktiga. Huvudsaken är att jag är lugn, inte stressar och att jag läser frågorna ordentligt så ska det nog gå vägen.

Snart snart snart öppnar sig en ny värld! Nu sitter fisen på min kropp. Bara 2 småsteg kvar på detta år som jag ska klara å hinna färdigt med..

Nu ska jag försöka sova. Dock snarkar inte fisen, tycker det är mycket lättare att somna då, får för mig att han är död annars eller nått sånt. haha. Inte lätt att vara en morsa ibland.

Natti på er!!

TORSDAG

Sitter nerkrupen i min onepice nu och inväntar att mor ska vakna så man kan börja pimpla morgonkaffe snart. Vaknar aldrig till liv förens jag fått kaffe i mig.Får väl inte klaga. Igår sov vi ända till kl 9. Och då vaknade han kl 4 ifrån sin säng så vi bytte blöja och somnade om igen. Och även inatt/morse vaknade han kl 5 och sov sen till strax innan kl 7.  Så nätterna är helt underbara nu. Min duktiga älskade fis. ♥Mamma bjöd även på varm smörgåstårta igår. Förbannad gott var det. Tänk att mammas mat alltid smakar bättre än sin egen. Idag ska det bli tatuering iallafall. Robin hade 'felbokat' mig så fick idag istället. Och NÅDE om det blir nått så det inte blir idag. Imorgon jobbar jag iallafall 13-21.30lördag 7-11 15-21.30 och söndag 7-11 så en rätt lugn jobb helg ändå. Och måndag 7-13 och kvällen är det mitt första julbord med jobbet som väntar. Gud vad gott. Så den veckan är det första julbordet och kanske körkortet som väntar. SPÄNNANDE!! Mor verkar ha vaknat till liv nu. Så vi ska börja göra oss iordning nu.Ha en bra dag.

SJUK?

Har nattat en jätte snorig, hostig och varm fis nu. Jag börjar jobba kl 16.30 och känns inte riktigt bra. MEN han är en snabbis hos sin mormor och sedan kommer hans pappa hem♥
Tar bort tillgängligheten för imorgon så han inte behöver till dagis innan jag tatuerar mig. Får pröva ta en temp på han sen, annars får mormorn ta den striden ;).

Tand Annie var ju här på morgonen. Älskade människa vad jag saknat dig ♥ & det är precis som alltid när vi ses. Vad lång tid det än är emellan.

Har även fått så jag jobbar 13-21.30 på fredag. Huja vilket pass!!! Tur älskling är ledig då så fisen och han får komptid ♥
Men än så länge så är det idag och fredag jag jobbar. Får se om jag får något mer i helgen kanske. Vore bra. Nästa helg ska jag vara HEL ledig, då ska det storhandlas, och julpyntas och förhoppningsvis köras en massa massa bil om jag fixar kortet.

Nu ska jag fixa in den rena tvätten och göra mig iordning medans fisen sover.

Ha en bra dag allesammans.

FULLT KYLSKÅP

Idag vaknade jag innan fisen och sedan vaknade han 6.55 när Erik kommer in i sovrummet. Fisen vsr duktig och somnade kl 20 igår kväll och sov ända till 4 i sin säng. För oss är det stort. Han har blivit så duktig sen han slutade med amningen. Han var nog inte redo att sluta innan. Det är nog som så att bebisar/barn väljer när de är redo att sluta, vissa tidigare, andra senare. För fisen tog det lång tid men nu är det INGA problem längre. Skönt.

Vi ska snart gå ut och gå, Annie kommer såhär tidigt på morgonen och ska äta frukost med oss och pimpla kaffe och prata en hel del massa strunt. Kan tänka mig att käftarna kommer gå i ett ;)

Mitt lilla barn börjar bli snorig igen också även fast han inte varit på dagis mer än 1 dag förra veckan.

Idag håller vi tummarna för att jag kommer bli bokat på en massa massa jobb. Blir så jävla nervös så fort jag inte får några bokningar. Visst det finns inget bättre i hela världen än att va hemma med fisen. MEN det blir inte tjockt i plånboken, och det fyller inga kylskåp.
Har även gett mig själv köpförbud tills nästa år på internet. Ska det handlas nått ska det göras inne i stan.

Vet iallafall att jag ska köpa hem massor med böcker till fisen då de vi har, har han i stort set läst i sönder rent ut sagt.

Nu ska jag försöka underhålla min lilla älskling tills vi ska gå och möta Annie om 10 minuter.

Ha en bra dag allesammans. För ser ska vi ha.




När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤