tänk om en dag


Livet jag andas <3 
Jämt nu är längtan till landet otroligt. Även om vi bor på världens bästa ställe. Nära till skog,lekpark,dagis/skola,affär,jobb,familj/vänner osv. Så ser man verkligen kärleken i ögat de får när de hänger i stallet. 
Tänk om vi en dag kan ge oss ett hus på landet . <3


Ser iallafall fram emot 2 lediga dagar med familjen. Ska även på date med Siss'h och Marie en sväng på lördag. Så kommer bli 2 fina dagar nu. 

OCH jag skulle vilja ha hjälp! Jag behöver motivation, jag har lagt på mig lite extra hull på magen/låren osv nu på sista tiden. Vi genomgick en jobbig tid så extrakilon kom. Och nu är i stort set alla jeans jag fått ifrån min kära kusin trånga i midjan.
Skulle vilja bli av med hullet utan att dra ner på mat. Jag äter inge onyttigt i stort set. Inte sugen på sött, tvärt om! 
Men jag kommer mig aldrig för att träna. Ändå vill jag!! Jag skulle behöva ha någon som släpar mig, tvingar mig att träna. Jag tränade magen här hemma men sen blev de inge mer. Och jag ÄLSKAR att träna. Förr sprang jag jämt och tränade osv. Hur hittar man tilllbaka till motivationen? Även om man jobbar och har familj osv så måste det väl gå att få in, MEN HUR?! 

fantasin sprödar

Kör på ett nytt inlägg. Ville att Torbjörn skulle få ett alldeles eget inlägg. 

Korten är iallafall från idag som förra inlägget avslutades med. Brorsan tog dem. Han var med till BVC imorse när Celine tog sin 1.5års vaccination och hon vägdes och mättes. En välmående dam vi har som växer och utvecklas. Hon är desutom 2 cm längre än sin storebror när han var i hennes ålder. 

Hela påsk bestod ju utav jobb ifrån torsdag-måndag. Men de har gått bra. Vi har haft de bra ändock. Speciellt igår. Vi vr ute och myste i över en timme. I lekparken och vidare på skogspromenad. Anita B var med också så hon och Benjamin och fadern giss loss på trätipping. Benjamin älskar att välta ruttna träd. Och han tjatar om tigrar, vargar, björnar, rävar mm mm . så ska man gå runt i skogen och hitta på en massa historier kring vart de sover, vad de äter osv. Kan ju säga att de är inge fel på fantasin iallafall ;) tror han kommer älska våran semester i sommar när vi ska besöka djurparken. 

Iallafall så håller jag alla tummar och tår att Celine inte åker på någon feber eller utslag. De kan göra de alltemellan 7-10 dagar efter vaccinationen. Nu är vi friska och lämnar sjukdomstiden bakom oss tycker jag. Imorgon är det jobb och dagis på schemat. Så höll tummera att natten blir lugn! 

3års dagen

idag är det 3årsen jag vaknade på morgonen och kikade på älsklings mobil där han hade fått ett sms utav Ulla. Hans dåvarande styvmamma. Det stod något med att pappa har nu somnat in. Jag väckte älskling och talade om det. Någon form av sorg och lättnad sköljde över en. Lättnad över att han ej längre har ont. Att han ej plågas med den vidriga sjukdomen. Men sorg över att han är borta, att han har gått vidare, gått före. Att han nu kommer och har missat så otroligt mycket. Även om jag vet att han finns någonstans och vakar över oss, så gör det ont att han inte är här, fysiskt. 
 
Det gör även ont denna dagen. För skulle han vara här skulle allt vara annorlunda. Allt. Han skulle aldrig tolererat detta beteende som fortgår kring oss. Han skulle vilja att alla är sams. Man är ju ändock en familj när allt kommer omkring.
Men jag vet att han är så otroligt stolt över mig och Erik. Över hur långt vi kommit, på alldeles egna ben. Skapat en underbar familj, vi har äntligen slagit oss till ro i hus. Som svärfar tjatat på osss. Vi gifter oss, vi har det bättre än någonsin. Allt som hänt har bara fört oss närmare, inte isär som endel kanske hoppats på och trott. 
Så jag vet. Av djupet av mitt hjärta att de är en stolr svärfar jag har. Och jag önskar att endag som denna att jag skulle kunna få krama honom.
 
 

finaste barn


Hahah. Älskar verkligen sista bilden där C har halva fingret uppkört i näsan. 
Men ser ni vad fina dem är? 
Tänk att vi skapat dem. De är hälften mig och hälften Erik. Och de växer så det knakar och vi uppfostrar och försöker lära dem livet. Vissa saker få dem lära sig själva på egen hand. Men älskling och jag bygger en stadig grund för dem. Och inte är det lätt alla gånger må ni tro. Ibland får man andas en, två och tio gånger. Och svära också kanske.
Men det är så fint. Barn är så fint. 
Och jag tackar gudarna för att dessa barn är våra. Fasiken vad jag älskar er!! 

Och jag måste även skryta över C som inte behöver vällingen längre på nätterna. Hon somnar runt 19-20 och sover nätterna igenom tills jag vaknar vid 5-6. Är vi lediga får hon välling annars när hon skulle till dagis så fick hon inget. 
OCH hon somna utan tutte ikväll med. 
De är ju så man blir tårögd vad duktig hon är! 

Nu ska jag sova efter en arbetskväll och en myskväll med bejbi. 

Natti på er.

långfredan

Hade bloggen varit låst nu hade jag skrivit som bara tusan. Men nu får jag hejda mig. 
Men en sak som jag hatar är nonchalant folk. Folk som skiter i andra och deras känslor. Jag hatar orättvisor, särbehandlignar. När vissa är mer värda än andra. Sånt hatar jag rent utsagt. Blir så förbannad. Vi har känslor, vi är inte känslolösa. Men de verkar finnas andra som är de. Fyfasen säger ja.

Igår hade vi iallafall en jätte bra påskkväll hos mor oc Leffa. Påskäggsletande och super god mat! Ni levererade til MAX! Tack för de. Och TACK för att du hämtade barnen tidigare ifrån dagis så de slapp vara där så länge. Du är en klippa i alla lägen. Vet ej vad vi skulle göra utan dig.

Nu är de hos mormor och vi är själva under påsk. Pappa och AM ska oxå bort imorgon så vårt firande är väl över. Och jag jobbar ju. Får väl mysa lite grann imorgon innan jobbet <3 

Hoppas ni andra har en mysig påsk! 

lycka


Där jag är i mitt liv nu trodde jag aldrig att jag skulle va. Fastjobb med toppen kollegor, hus, körkort, bil, fina välmående friska fantastiska barn, fin familj släkt och fantastiska vänner, (även om ni är få så är ni äkta) vi går emot våren och sommaren som börjar med semester. Min första betalda semester. Och vi har en massa fina planer inför denna sommar. Kommer upp ett inlägg om saker att se fram emot senare eller någon dag. Det är så mycket roligt att se fram emot så hela kroppen pirrar. Och snart är den största dagen i vårt liv här . (förutom när barnen kom).

Efter all sjukdomstid, förlusten av Baraa och farfar så känns det ändå bra att man ser ljuset i tunneln nu. NU jävlar ser vi frammåt. Och jag älskar att ha den där pirrande känslan.. 

Vad är lycka för er? 
För mig är det att barnen mår bra, att Erik mår bra. Att ha mat på bordet. Pengar på kortet, att få gå till jobbet, tillbringa tid till familjen.  Sånna där vardagliga saker är lycka för mig. Man behöver inte mycket i livet om man har sin familj. Tack Erik, för att du snart binder dig till mig. Att vi två blir en. <3 


Härliga dag.

Vilken bra morgon. Celine vaknade vid hlav 6. Sovit hela natten som hon gör oftast. Fick välling och hoppades att gå sova fram tills kl 7. Vid 6 hörde jag att Benjamin vaknade. Men älskling tog barnen så jag fick ligga vidare till halv 8. Jösses vad skönt!!
 
Vi myste här hemma i lugn och ro och åt frukost innan vi gick ut och härjade och efter det gick vi till Anita och Hjerth där vi fick fika, kaffe och saft. 
 
Nu är älskling påväg till Örebro och jag får en hel eftermiddag med mina barn. Är ledig idag. Imorgon kör vi på 6;45-16 innan vi åker till mammar där påskharen har gömt påskägg och det blir lite påskmat. Muuuuuuuuumms.. Jag jobbar hela påsk och de ska till moromor och morfar under helgen. Hade jag varit ledig hade vi åkt till Klingemyren till Anita och Hjerth och fått oss grillat. Hade ju inte varit helt fy skam. 
Är det något vi ska köpa i sommar är det en ordentlig grill som tom jag kan tända om jag blir sugen på grillad lunch om älskling jobbar. ;).. 
Nu suger det i grilltarmen. 
Ni kanske redan har börjat att grilla? 
 
Hoppas att ni får er en solig och fin dag precis som vi kommer att få. 
 
 

Världens lyckligaste

Strax innan kl 7 gick vi upp imorse. Var hemma och vabbade idag då Erik var det igår. Fialotta har varit kass i magen under helgen när jag jobbat :( . Men förhoppningsvis sista dagen nu på läääänge läääänge läääänge som jag/vi vabbar. På torsdag är det tillbaka i rutiner med dagis och allt vad det innebär. 
 
Iallafall så kom moder in på frukost och kaffe efter hon lämnat T på dagis. En stund efteråt kommer pappa och tar en kaffe med oss innan han tar med sig Chewy ut på promenad. Jag är så otroligt glad över att jag har föräldrar som kommer överens och kan umgås. Det betyder mycket för oss barn det.
 
Annars idag har vi varit ute en hel del, städat, tvättat, Benjamin och jag tvärdäckade i över en timme när Celine sov. Och jädrans vad skönt de var!! Tack för det pojken min <3 
 
 
Igår när jag kom hem ifrån jobbet åkte älskling in och bytte upp sig i bilväg. Hem kom han med sin drömbil. Hyundai i40. Gissa om ja har världens gladaste blivande? ;) 
 
Och imorgon ska han glida till Örebro till handspecialisten ang en eventuell om operation.. Hoppas till gudarna att dä kan bli bra nån gång <3 
 
 
Och i torsdags var det ju begravning med för finaste farfar. Och det var så fint så ni kan aldrig tro. Vila i frid nu älskade du. Och tack för alla år. Tack för allt du gjort för mig. Och tack för att du var du. <3 
 
 
 
Och där avslutar jag. Bilderna är ifrån älskling som han skickat i helgen när jag jobbat. <3

Så mäktigt, så fint

 
Baksidan på kyrkan vi ska gifta oss i den 28/5. 
Snart är vi där bejbi. Och det har blivit på riktigt nu. Och vet ni?! Brudklänningen passade! Så gott som. Ska sys in lite grand vid tuttarna bara men annars så. Och den var så himla mycket finare o verkligheten! Å vad jag längtar tills bröllopsdagen nu. Jag längtar så jävla mycket! Jag längtar till att då dela ett av vårat livs största dagar med våra nära och kära. Jag längtar tills vi blir msn och hustru och lovar att älska varann i nöd och lust, tills döden skiljer oss åt. Så mäktigt, så fint
 
Önskar jag kunde lägga in bild på vad jävla fin klänningen är. Men jag får hålla mig. Jädrans svårt men den som väntar på något gott... Väntar alltid för länge ;)

Weddingdress

Igår kväll var Siss'h med när jag provade en bröllopsklänning. Men idag kommer det en annan hem till mig som världen bästa bror ska hämta åt mig. Håller alla tummar och tår för att den ska passa. En av de finaste jag sett!!! Åå. Precis så som jag tänkt, så hoppas den är lika fin som på bilderna så slipper vi sy en klänning. Jag är ivrig och vill ha en nu!!!  
Sen är de bara småplock kvar som jag ska försöka fixa ;) . 
 
Fisan sover ute i vagnen. Fisen kollar på tv och jag slappar i soffan efter att ha duschat. Går på värktabletter för mitt öra värker sönder annars. Barnen snorar fortfarande och jag har flera liter snor i näsan. Vill bara bli frisk nu. Komma tillbaka till jobbet. Komma i rutiner. Även om jag älskar att va med barnen så älskar jag att jobba. Och handen på hjärtat. Vem fan har råd å vara hemma igentligen? Tur vi bara är sjuka 1 ggn om året typ. Så vi lär väl ha haft våran pers nu tycker man...
 
Ni kan väl hålla alla tummar för att klänningen sitter som ett smäck sen!!  .. 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤