SÖÖÖÖTA!



Världens sötaste bild på kusinerna<3

KLIPPT



Mammas älskling klippte sig idag. Skönt de och få bort de varma håret nu i sommar. Och så stor han blev <3

Sitter på jobbet nu och längtar hem till mina äälsklingar som sover och kommer gotta sig med pizza ikväll utan mamma. Men imorgon blir det grillmys istället.

Ha en bra lördag!

May. 30, 2014

Lillfis sover och jag ska snart även sluta mina ögon och låta min förjävla onda rygg vila. Har nedräkning till 28e Juli då jag gör min sista dag på schema. SEN jobbar jag när jag vill och känner för de. Ska se till att få mycket tid med fisen iallafall och få njuta av sommaren.

Dagarna springer iväg och ledig idag innan jobb helg. Kör 13-21.30 imorgon i följd av 7-16 på söndag. Så älskling å fisgris får en ensam mysig helg på hemmaplan. Tror de kommer mysa och härja järnet. Ska iallafall klippa gräsmattan i eftermiddag så slipper vi det i helgen.

Köpte en studsmatta under veckan också. GISSA OM DEN ÄR UPPSKATTAD?:) Finns väl ingen större lycka än att se lyckan i ens barns ögon<3 Bara pool och ett paviljongtält kvar så kan man mysa ute hela sommaren sen trots myggen.

Så pirrar det i hela kroppen på mig för allt jag har och allt som väntar. fan vilken tur jag har som har den familj jag har<3





MORSDAG



Lillfis sover gott sen snart 2 timmar tillbaka. Han gav sin mor en jätte fin morsdag present, SOVMORGON! Vi låg i sängen till halv 9, dehär dagarna slår alla presenter en kan tänka sig ;)

Vi var även med till min farmor&farfar på morsdags fika. Fisen mös med all uppmärksamhet tills han hittade farmors berömda karamell skål på vardagsrumms bordet. Då pep han upp i fåtöljen och tuggade i sig karamell efter karamell under tiden farmor berättade om när pappa och de va små. Så mysigt <3

RÖSTA

För ett tag sen när mor och jag var i stan så köpte jag en potta till fisen. Idag kissade han på den!! Älskling och jag klappade i händerna och fisen blev jätte stolt! Dock vände han ju upp och ner på pottan sen så pappan fick torka ;) men vad gör de?Har precis dykt ner i sängen efter att ha skrattat oss igenom en film. Skulle bara vilja stanna tiden och bara suga in allt bra som sker. Och med en liten som växer så det knakar i magen. Just nu sparkar h*n för fullt :) Beställde kläder till h*n som jag fick under veckan. Jätte svårt när man iinte har en susning om vad det blir så blir ju mycket vitt och svart och sånt. Blev iallafall mössor, strumpor, byxor, bodys, fleeceoverall och filt. Lilla hjärtat fick shorts, t-shirt, badbyxor och duplobok. Under veckan ska vi köpa en studsmatta och pool. Så glad fisgris ska bli. Mostern också antar jag ;) Sen ska pengarna sparas i massor!!! En massa nytt ska handlas framöver. Det bara pirrar av tanken. Till bebis, till oss, familj och såklart BenjaminImorgon är sista dagen med att rösta. Ni har inte glömt bort det va?

MYSDAG

Igår kväll somnade jag när fisgris somnade. Så närmare 11timmars sömn fick jag inatt, hääärligt! Ändå ska jag utnyttja att slå ihop ögonen nu när han sover.

Det har varit bullbak, sockerkaks bak och fläskläggskok här på möran. Tänkte bju mor på fläsklägg å rotmos imorron, älskling hade tydligen lovat de om han fick barkis där under veckan ;) Så passar väl bra när det är morsdag och allt.

I eftermiddag ska vi till min svärmor på middag. Gott. Och skönt att slippa laga sin egen mat framförallt :) så blir det väl lördagsmys framför någon film här hemma ikväll eller om jag får med mannen att ögonshoppa på inernet med mig ;) .

Hur som. Ha en bra dag och ge eran mamma en extra stor kram imorgon om hon finns hos er. Annars tänd ett ljus och sänd en extra tanke till mamman. Och ni som inte har en mor hos er, borde veta vad starka ni igentligen är. Så kram på er alla!!

HICKA



Magen och jag har slagit oss ner i soffan. Vilket vi är mer än förtjänta av. Städat och tvättat idag, jobbat, och varit ute en massa timmar med fisen.

Nu sparkar lillan hej vilt. Och inatt/imorse när jag vaknade så hade h*n hicka. Mysigt<3

Nu är jag iallafall hel ledig i 3dagar och det ska bli hur underbart som helst. Kommer bli ruskigt intensivt med jobb framöver så bara passa på och njuta sina lediga dagar.

PIRRIG

Legat vaken i en drygt timme. Klockan ringer snart. Sista jobbdagen vankas innan 3 ledigheten. Härligt! Vi hoppas på fint väder och utflykt till Mariebergs skogen eller något.

Ligger bredvid mina pojkar och tankarna går på högvarv. En pirrig spännande och en alldeles underbar känsla har jag i kroppen en sån här tidig morgon. Herregud vad mycket fint framtiden har att bjuda på.

Och jag kommer få vara med och ta del utav den. Med min fina familj<3

TJOHOOHO

Idag är en annan dag. Nu jävlar kör vi!!

BAKSLAG

Mitt i all lycka blir det oftast alltid ett bakslag. Vårat sker nu snart. Idag tog vi ett svårt beslut, dock ett förnuftigt och vettigt beslut har jag fått förklarat för mig flera gånger. Men ändå är det lik förbannat lika jobbigt. Men man får se att det kommer något gott ur det. För alla parter. Våran älskade Diva<3

Lillfis sover efter ett besök av morfarn. Ack så skoj de är när han kommer.

Så nu ska jag också sova en stund och se om min magont släpper som oftast hälsar på besök så fort jag ätit nått.
Huuuuja!

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤