Hästar

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har gått och blivit dunder förskyld!! Och sår i hela ena näsborren 🤯🤯😰😰 
Men i lördags hade vi flera timmar hos hästarna. Det reds, rensa balplast, eldades och grillades korv med bröd. Superduper mysigt och är så evigt tacksam ♥️

(null)

Negativt corona test iallafall. Inte för de gör de mindre oskönt att va förskyld men förskyld må va bättre än corona 🤪

Farsdag igår

Igår fastän det var farsdag gick min man upp vid 7 för att väcka Celine som skulle iväg på handbollsmatch. Han väckte sedan Benjamin som hade innebandymatch och lät mig sova till kl 9 innan han väckte mig för att köra iväg Benjamin och ut med hundarna. 
Fastän de egentligen skulle varit jag som gav han sovmorgon och kaffe på sängen gick han ändå upp för han vet att jag avskyr att gå upp på morgonen. 
Han är bäst på så många vis. Han är rolig, snygg, fantastisk, världens bästa pappa, kul lekfarbror, bra vän. Han är så otroligt mycket och han sätter alla andra i första rum hela tiden. 
Han bryr sig om alla, även sånna han inte känner. 
Häromdagen pratade han med en tjej som ofta är ensam i lekparken och gungar i timmar. Han visade att han såg henne och att hon var okej. Han gjorde de för han bryr sig. Medans alla andra går förbi. 
Du är värd att hyllas alla dagar under året min kärlek. Men igår lite extra. Du är otrolig. Du tar dig ann utmaningar med en klackspark. Jag har kul med dig. Så förbannat kul. Jag är trygg med dig. Du är min trygga famn. Och de finns ingen annan som jag velat ha en familj med. Tack för dig. 

Och tack till min pappa. Världens bästa pappa för mig och min bror. Tack livet för min pappa får
leva vidare. Evigt tacksam, varje dag. Jag har fantastiska minnen från min barndom med dig. Du såg till att vi fick semestrar, att vi aldrig behövde lägga oss hungriga, du jobbade och slet för våran skull, att vi aldrig behövde sakna något. Du skjutsade oss hej vilt, satt på läktaren och hejja på oss när vi hade match, lekte med oss, alla djur du köpt pga mitt tjatnde, alla saker bara för du inte kunde säga nej. Du är också värd att hyllas alla dagar. För jag vet att du alltid är ett samtal bort om vi behöver något. Du är bäst. Älskardig världens bästa pappamorfarsvärfar.

Följ dina drömmar

(null)


höstlovet

Höstlovet gick i ett svep. Har varit så skönt att inte ställa klockan men nu är det tillbaka till verkligheten.
Det har varit övernattningar, leoslekland, sundstabadhus, pizzamys, ridning, Celine har haft pyjamasparty med 3 tjejkompisar som sovit över. 
Vi var även iväg på innebandy i fredagskväll. Tänk vad skönt det är när hela familjen är lediga.
Jag var även in på ullerudsgården torsdag och fredag. Tänk jag trivs bättre och bättre där inne för varje gång. Vilket ställer mig frågan vart jag igentligen vill jobba? . 

(null)
 
(null)


Sakko var även till vetrinären i torsdags då han hade någon form av epelepsi anfall helgen innan så ville vi kolla upp det och ta prover för att se om det var något annat som spökade.
Men proverna visade inget som helst avvikande så där var han fullt frisk.
Epelepsi är en diagnos de sätter om de inte finns något annat som gör att anfallen blir. Så nu ska vi ha koll om det blir några fler anfall och återkomma. Medicin ville de ej sätta in då det var första gången vi såg de. 


(null)


helgen

Och så kom november! Inte redo alls för den månaden. Inte redo alls för vintern igentligen. Men barnen är överlyckliga över vintern som kom iallafall så kanske jag kan härda ut och faktiskt försöka förstå att det KAN vara mysigt med vintern som är på ingång. 
Pynta, julbaka och räkna ner till våren ska väl inte va så jobbigt. Förhoppningsvis slipper vi ishalka, regn, blåst och allt som kan höra november till. 
Huuuuh..
 
Inez har varit hemma snart en månad från förskolan och inget mer "ont i magen" eller "jag känner mig nog lite sjuk" en helt annan sinnesstämning här hemma och allt är så lugnt. Jag är sten säker på att vi tog rätt beslut gällande Inez. 
 
I lördags efter jobb så var det halloween disco hemma hos oss med la familia. Jag, Erik, Celine, Inez och Maja stod och dansa och hade eget litet disco och efteråt säger Inez "bästa haloween discot någonsin". 
På eftermiddagen så åkte vi till hembygdsgården där det var haloween innan Inez och Maja tog med sig Erik och gick bus eller godis. En förträffligt bra lördag med andra ord. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)


För 2 helger sedan gick vi även klart " ett hem att växa i " En utbildning på 4 dagar för de som är familjehem. Så tråkitg att utbildningen är över då det varit fantastiskt kul att träffa alla människor och de fantastiska konsulenterna. Även att komma iväg på hotellnatt med mitt stora hjärta. Den enda lediga egentiden tillsammans. Även fast det är i utbildningsform så har det varit fantastiskt kul.
Och barnen hemma har haft det superbra med mormor och morbror, tänk om vi inte hade haft er. Vem hade då roddat alla djuren och barnen? . Tacksamma för er!! 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤