Jul. 29, 2014

Ååå jag var beviljad havandeskapspenning så nu kan jag andas ut och slippa oroa mig för det. Så nu är det vila så mycket som möjligt och tillbringa all tid med fisen innan dagen F sätter igång. Spännande!!

Imorgon kl 8 ska jag även till sjukgymnasten och pröva ut ett bälte, så skulle hon känna på ryggen osv så får jag väl ett träningsprogram tänk ja.
Hoppas iallafall på förbättring, ryggen dödar mig ibland.



Idag vid lunch la även Benjamin 2 fingrar på plattan för en bråkdels sekund, så han badade handbad medans han åt som en häst och sedan somnade vid bordet. Väl uppe i sängen sov han bland snyftningar och gråt med handen i en mugg. Mammas älskling. Pappan kom hem med bilar och Xylocain salva så det blev bättre sen. Mammas plutt som ska ha fingrarna överallt.





Vi har även varit och tagit vårat kvällsdopp i visten innan hundarna fick sitt bad och Benjamin ville bada med dem i älven. Mammas badpojken <3

Imorgon hoppas jag på att vara mer utvilad, piggare och att det är svalare utomhus.

Jul. 29, 2014

Idag är det ingen rolig dag alls. Somnade inte förens kl 3 säkert, vaknade halv 5 när Erik kommer in och solen lyser genom fönstret sedan vaknade Benjamin 06,50. Så inte mycket sömn inatt. Vilket känns kan jag säga. Men men. Tvättmaskinen är i rullning, frukost intagen. Nu ska det diskas dammsugas och även torkas av här och var. Senare får det bli en runda med skurmoppen med.

Men först ska jag ringa sjukgymnasten med som bara har telefontid i 45min per dag. Jösses så dumt!

Sen även plinga försäkringskassan.
Håll tummarna för mig!!




Jul. 29, 2014

Känns ju rätt åt helvete att inte ha somnat än och faktiskt så känner jag mig inte det minsta trött. Hjärnan kickar på högvarv och allt känns fortfarande som ett enda stort frågetecken. Man vill så väldigt väldigt mycket.

Man vill att sina barn ska växa upp i en trygg miljö, ett fint hus med varsina ordentliga sovrum, man vill sätta en bra grund för dem i livet. Man vill att de ska få den bästa möjliga uppväxt med 2 föräldrar tillsammans, så jag tackar verkligen gudarna för att jag fått den pappan jag fått till mina barn <3
Jag vill att mina barn ska kunna springa och leka med kompisar hej vilt, kunna vara med på idrott och kunna cykla dit osv. Ha nära till centrum, skola, kompisar och släkt.

Sen å andra sidan vill jag även att man ska bo lite avskilt kunna gå hur som, slippa tänka på vad grannar tycker å tänker, kunna släppa hundarna hej vilt, inte vara rädd för att katterna blir påkörda mm.

För och nackdelar? vilket överväger vad?
Jag blir knäpp snart. Helvetes jävla dret att man inte ska kunna stänga av och koppla bort.

När det rätta huset dyker upp så känns det väl rätt antar jag. Det känns som om 2 drömmhus är jämt framför ögonen på en. Eller?

Jul. 28, 2014

Efter att vi fyllt våra magar med frukost tänkte vi ta oss en mysig tur på trollstigen i Forshaga. Nåväl. En stönig sambo som var fast besluten på att HANS väg var rätt så slutade det på 3km OMVÄG!!! Aldrig varit så trött, huua vad jobbigt!! Fisgris blev också jätte trött så stora älskling fick bära han mer eller mindre i 3km ;) Nästa gång skulle han svälja sin stolthet och lyssna på mig ;)














Sen köpte vi med glass och åkte till Annie och Jimmy och fikade lite grann. Så förbannat skönt att se lite ansikten.

Skulle åka dit senare under veckan med så barna får leka igen tror jag minsann :)

& på onsdag ska vi till Siss'h och Ellie. Antar fisen kommer bli mer än nöjd med de, och även mamman såklart ;)

Nu sover Fisgris så ska blunda jag med. i eftermiddag blir det grillning om vädret tillåter så ville Benjamin till sin morfar med. En av de stora favoriterna nu för tiden de. Moffa<3

Jul. 28, 2014







Ibland känns det sådär väldigt nära men ändå som en evighets evighet ifrån. Vill bara att väntan ska vara över, vill att det lilla livet ska vara här hos oss. Att Benjamin ska få se bebisen som han så ivrigt väntar på. Vi längtar efter dig<3

Och hur jag mår då nu då när vi klivit in o v33 är jätte olika!! Ibland mår jag super bra, eller ja så bra som jag kan må. Det är VARMT, känner mig fet som ett hus fastän jag MAX gått upp 9kg. Osäker på vad jag vägde innan. Det är tungt och det trycker, kan inte stå, sitta eller ligga i samma ställning, blir fort ttrött när jag gör nått och orkar inte längre promenera nått vidare. Ryggen är ett kraftigt problem så ska ringa sjukgymnast imorgon för att se vad den har att säga.
Förvärkarna finns fortfarande, men långt ifrån lika ofta som ibörjan när jag blev sjukskriven. Det känns som om jag är påväg åt rätt håll. Nu längtar jag bara eefter att få packa förlossningsväskan, Ta upp spjälsängen, tvätta kläder, sängkläder och inhandla de sista lilla som är kvar.
Och sen är det bara den lilla som fattas <3



Dagen hos mormor och morfar var sådär super bra, vi fikade, badade, grillade, badade igen och myste på altanen och bara mådde sådär super bra som man bara kan göra hos mormor och morfar, mitt smultronställe<3 finns verkligen ingen bättre plats på jorden än där. Benjamin trivdes som fisken i vattnet och verkade ladda sina batterier också med att bara gå runt och strosa och leka med bilarna han fick av dem. Allt var sådär toppen bra. Ska åka dit igen på älsklingens semester <3




Jul. 26, 2014



Godmorgon. Idag åker vi. Om ett par timmar, mellan 13-14.

Innan det ska det städas här hemma, handlas, städa Anakins bur, vikas in tvätt och sedan ha tid för fisen. Antar att timmarna kommer springa iväg.

Ha en bra dag allesammans.

Jul. 25, 2014

Fy fan vilken dag säger jag bara. Usch, jävla hormoner som spökar eller vad det är. Gråtit för mig själv flera gånger nu ikväll. Måttligt trött på det mesta. Ska bli så otroligt skönt att komma till mormor imorgon. Bort härifrån. Det är konstigt det där, när man kände sig sådär hemma på en plats förut känns alldeles tomt och jobbigt nu. Jobbigt att det känns som om man vantrivs, är inne och kollar efter hus/lägenheter hela tiden. Men det står stilla.
Det kanske bara är en fas, vad vet jag. Men förbannat jävla jobbigt att inte känna sig hemma längre. Trött på hela området. Allt.

Funderade på om man skulle boka in en mini semester någon helg framöver, men man får ju 0 respons.

Skulle bara vilja bli förstådd å hörd utan att behöva säga nått. Inte bli kallad för sur, grinig, otrevlig mm. Utan bars förstådd, utan att använda ord.

Fan vad jag vill bort, vill att jag ska må och bli bättre. Fy farao.

Jul. 25, 2014

Jämt för stunden är jag måttligt trött på allt, ena anledningen är väl att de är kubbvm imorgon, fyllans dag på vargåna. Så fisen, Tindra och jag åker till mormor&morfar och erik ska tydligen va kvar och spela. Känns ju sisådär när det varit skit och strul varenda gång förut och nu är vargåna värre än vanligt. Herregud vilka pack de finns som bor här. En jävla rundgång allt ihop och folk snackar så vidrigt mycket dynga och går bakom ryggen på folk så man vet inte vem som talar sanning snart ens engång.
Fan vad gött det vore att flytta.

Erik har redan slutat men ska tydligen göra en massa annat först innan han kan komma hem. Är ju självklart när han väl slutar tidigt.

Tänkte få mig lite sömn och se om jag vaknar på bättre humör. Men trött på allt, trött på att inte veta varken ut eller in med vad man vill. Trött på att inte ha någon att umgås med eller som hör av sig, fasen vad skönt det var att jobba och få prata med vuxna människor. Jag älskar verkligen att vara hemma med Benjamin, mer än allt. Men ibland skulle men även få behöva vara Sara, och det händer ju bara sisådär 1-2 ggr om året typ.
bittertillmaxnu.

Och trött på folk som bara hör utav sig när de funderar över något, och inte har mage att höra utav sig i vanliga fall. Jämt nu ser nästan hela världen ut till att va svart känns det som. Men vafan.

Jul. 23, 2014



Förra gången jag kollade så visade de att det skulle åska och regna, VARFÖR INTE LÄNGRE?:( vet att man absolut inte ska klaga på värmen, men seriöst?! man kan ju knappt göra nått. Livrädd att Benjamin ska bränna sig i solen trots solskydssfaktor 50+ . Varit till sjön x2 men vågar inte stanna allt för länge. Och det är verkligen ett hopplöst fall att försöka hålla barnet inom hus. Funderar på leklandet imorgon kanske? eller nått. Annars får det väl bli sjön i vanlig ordning en snabbis. Lillfisen älskar ju det. Och det var sådär lagomt med folk idag. Var till arnäs på fm och lillsjön på eftermiddagen. Men jag tycker allt att arnäs är det bästa barn badstället, så mycket lugnare utan bryggorna det ska springas och hoppas och härjas på.

Ringde ju FK imorse, de hade fått in det och jag får svar nästa vecka, det lät positivt. så håll tummarna för att de går vägen med havandeskapspenning.

Hoppas denna natt blir bättre. Låg vaken ifrån 3-5.30 minst å fisen vaknade 7. Kändes ju inte sådär jätte skoj att gå upp då. Så hoppas på en bra nattsömn å att det kan bli regn imorgon ändå, fastän det ser ut som om det ska bli ÄNNU varmare imorron. Kill me....

Jul. 22, 2014

Irriterad till max, innan jag ens vet hur det ligger till är jag irriterad. Var in på försäkringskassans hemsida förut och kollade om de fått in papperna ang havandeskapspenning ( då de borde fått de då de va typ 1 månad sen jag skickade in de) men det står INGENTING ang det. Står bara vabdagarna å sjukanmälan osv. Trött och förbannad jag blir om det skulle va så att apskaften har tappat bort papperna och skyller att jag ej skickat in?! är ju som sagt inte första gången de krånglar. Och jag är livrädd för att få gå ut och jobba deltid när jag vet att jag inte klarar av det eftersom jag inte ens orkar hålla på här hemma typ.

HÅLL TUMMARNA FÖR ATT DE HAR FÅTT IN INTYGET Å ATT DE LIGGER UNDER BEHANDLING!!!

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤