HÄSTÄGARE

Vetni?! 

fredagen den 30de Juli köpte vi en häst! 
Världens finaste dam som är fyllda 20 år. En C ponny som är registrerad som tysk ridponny men har både storhäst och arab i sig. 

Celine red henne tidigare i sommar hos Johanna och när vi letade häst till oss så berättade hon att även den skulle säljas. 
Sagt å gjort. Vi köpte henne, lite impulsivt sådär. Men fan vad bra det blev. Så fina dom är tillsammans ♥️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har inte bara fått världens finaste häst. 
Vi fick ett helt gäng kompisar på köpet och en ridtränare. 
Celine känner sig mer än hemma hos Johanna å c/o. Blivit superbra kompis med Cornelia. Häromdagen sov Celine där och inatt sover Cornelia här. 

Inez ÄÄÄÄÄLSKAR att vara där och leka med Othilia. Hela familjen och ’stallmaffian’ har gett oss världens bästa välkomnande. 
Jag är så jävla lycklig ♥️ 

(null)

(null)

Idag red vi och visade upp våran Ponny för gammelfarmor och Clary. Celine flög av igår och slog sig ordentligt i armen och nyckelbenet. så att hon skulle rida idag för henne va superviktigt så hon verkligen vågar sig tillbaka. Men så duktig hon var, även om hon hade ont och lär ha det ett tag framöver. Blir lite lugnare ridning framöver ♥️ 
Men tänk så många gånger hon kommer flyga av. Vilket vi pratade om väldigt mycket igår och att det är super viktigt att våga sig tillbaka. 
Och tack som fan att vi har Johanna som såg till att hon hoppde upp igår direkt. 

(null)




Senaste inläggen

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤