25 april -17

13-21,30 passet nådde sitt slut.... Tillslut. Jösses vilken låååååååång dag. Å jag har saknat barnen som jag inte får se förens vid 16 tiden imorgon. 


Men allt hade gått bra här hemma. Världens bästa mamma har passat dem å nattat dem ikväll 💕 Båda barnen snarkade och sov när jag kom hem. Mina små älsklingar!! Om ni bara visste vad stolta ni gör mig, hela tiden. 

Nu kämpar vi ut ett pass till innan ni är lediga i en veckas tid sen med pappa 💕 


Och gammelmormor är i deje så hon bjudde oss på kaffe och lunch innan dagis och jobb idag. Jag önskar så stort att ni flyttar hit, barnen älskar henne minst lika mycket som jag gör. 

Vi har sån tur att ha dig i vårat liv 💕 
Och Chewy är minst lika nöjda som vi 😂👏


Med lätta ben springer hon där tossa. Glad och alldeles sprallig och ser nästan helt kär ut i livet. Morbror springer bakom och jagar henne. Vilken tur vi har, som har dig Jesper. Som ställer upp. Jag tar dig för givet hela tiden. Jämt. Jag vet att jag inte ska göra det. Men jag är så otroligt glad över att vi har dig, och för allt du gör för oss. Det skulle finnas fler som du. För världen skulle vara så himla mycket finare då. Människorna skulle vara finare. Tack för stt du blev min bror och morbror till mina barn. Och tack för att du gör ett sånt toppen jobb med dem 💕


Gammalt kort på gmormor och Benjamin 💕


Nu är det natten och imorgon kväll kommer pappa/älskling hem 💕💕


Att uppfylla sin dröm

Här sitter jag en måndag kväll ensam i soffan. 
Eller ensam är jag inte, har en katt på fötterna, Chewy brevid mig och en katt i andra hörnet. Barnen sover sen länge älskling är och jobbar och är åter på onsdag kväll. 
 
Helgen tillsammans gick som vanligt i rasande fart. Speciellt när jag varit ledig. 
I fredags efter jobb och dagis åkte ju jag och barnen och köpte akvarium. Ni kan ju gissa hur nöjda barnen är här hemma. Speciellt Benjamin när det står på hans rum. 
 
På lördagen var det kalas för en dagis kompis för Celine och Benjamin. Det var i idrottshallen så de härjade ordentligt, jätte kul för alla barn!! Och för mig och Erik också såklart som var med och lekte. Det värmer så i våra hjärtan att se barnen ha så mycket kompisar runt omkring sig. 
Så fort vi kom hem så kom Tomas och barnen så det blev minst lika mycket lek och stoj då. Även Anita B kikade förbi en sväng på eftermiddagen. Vi har så mycket fina människor runt omkring oss, helgen har verkligen varit en energi bomb!! 
 
På söndagen så åkte vi till familjen Larsson/Olsson och lämnade paket, drack kaffe och kikade på bebis. Barnen har fått ytterligare en tremänning och släkten för barnen/oss ökar. Så fint litet knyte de än en gång lyckats med. Benjamin och Wilmer lekte och spelade tvspel. Även Erik spelade och la ner hela sitt liv i det ;) Var trevliga timmar. 
 
Det blev även lek i lekparken i över en timme på eftermiddagen och samlade energi inför kommande arbetsveckan. 
Barnen är inne i någon krigszon eller något. De bråkar om ALLT, hela tiden. Det tar så fruktansvärt mycket energi så jag vill spy rätt ut ibland, och humöret tryter snabbare än någonsin och tålamodet är spårlöst borta ibland.
Jag hatar verkligen att tappa fokus och att det brister. Jag hatar att man ryter ifrån och skriker för att överrösta dom. 
Erik och jag förstår mycket väl att det går över, att det inte är föralltid. Men FAN vad jobbigt det är när det slåss, skriks och dom svär och gråter för allt och ingenting. Hur tusan överlever de som har en massa mer barn!? ..
 
Och jag är även så fruktansvärt stolt över min Erik. Han av ALLA sökande fick jobbet som han velat ha. Han har drömt i evigheter om att jobba ute, se mer utav Sverige och tjäna mera pengar. 
Han har även mått dåligt för att få vara ifrån oss här hemma. MEN han är ledig så himla mycket mer än innan. När han kommer hem på onsdag så är han ledig i en hel vecka med barnen. Det betyder ALLT för mig att han får bredda sina kunskaper, uppfylla en av sina drömmar, att han mår bra. Att han mår bäst. Han är så himla mycket värd det efter all skit, allt kämpande och alla motgångar. 
Det är så viktigt att uppfylla drömmar. Att stötta varann. Finnas där. Och det kommer jag alltid att göra.
Stötta och finnas där, alltid. För dig, mig och barnens skull. 
Tveka aldrig på det.
 

2 personer

Det är ganska häftigt att man ena stunden är jobbar och är en 'arbetare' för att sedan hämta barnen och sadla om på någon minut till mamma. 

Direkt när vi kom hem så bytte jag om och så tog vi en skogspromenad som avslutades i lekparken. 
Jag älskar att vara en person ena stunden för att sedan bli en annan. Jag älskar att vara mamma likaväl som att jag ÄLSKAR att jobba med det jag jobbar med. -MÄNNISKOR. Kommer aldrig byta jobb. Aldrig. Men min dröm är att vidarutbilda mig till socionom, behandlingsassistent eller barnmorska. 
Och jag älskar att känna att jag ÄR en bra mamma, tamejtusan en av de bättre om jag får vara självgo och säga det själv. Och jag är faktiskt JÄVLIGT bra på mitt jobb. Jag älskar alla vårdtagare, och alla människor runt om mig på jobbet. Älskar arbetskompisar och gemenskapen. 

Älskar att man kan ha världens sämsta dag för man är trött så ögonen ploppar ut för man jobbar 7pass på 6 dagar. Och heltid inom vården må ni tro är ingen lätt match. Framför allt inte när man har 2 små barn och en hel klase djur och ett hus på 167kvm. Men iallafall, likaväl som man har en sämst dag som en bra dag så finns det alltid någon på jobbet som lyfter en. Hela tiden 💕 Beundrar verkligen alla som jag har runtomkring mig 💕 


49,5 för att va exakt utan telefonen i handen. Och sen har jag arbetskläder också. MEN jag har gått ner ca 3kg helt ofrivilligt. ANTAR och TROR att det beror på att jag slutat med köttet. Äter inte alls lika mycket längre. Då jag har 0 ork att åka till affären för att handla eller för att jag helt enkelt inte orkar laga något till mig själv. 


Jobbar jag så blir det 1 mål mat om dagen och kvällsmat på kvällen som ägg, eller smörgås å youghurt. 

Är jag ledig äter vi alltid frukost tillsammans och sedan mat. Kan hända att jag äter något litet på kvällen. Men väldigt väldigt sällan. 

Hur tusan får man i sig en hel kostcirkel?! 
Jag älskar mat. Men så svårt, speciellt nu när älskling är borta med. Ikväll blev det spagettie och veg köttfärsås till barnen. (
Jag har ätit det i 3 dagars tid så det fick va för mig ikväll 😂 

Får se till att äta upp mig under helgen älskling är hemma. Barnen har bestämt hamburgare iallafall. Så är jag sjukt sugen på hemmagjord pizza med hemmagjord pizzasallad. Det får nog bli helgens meny. 


Celine somnade strax efter kl 19 idag och Benjamin däckade innan 20 under tiden jag tog mig ett bad. 


Imorgon efter jag slutat jobba så ska vi iväg och köpa ett akvarium i forshaga med fiskar. Sedan i helgen ska vi till skåre så får barnen köpa lite fiskar som de får välja själva. Gissa om de är förväntansfulla 💕 Äntligen ska de få ett eget akvarium. 💕 

Och jag är så stolt över Benjamin som sover uppe helt själv hela nätterna. Även fast han har Chewy och ett X antal katter och 1 kanin hos sig så sover han utan mig och Erik. Världs duktig är han 💕 


Från 4 till 5

Och nu har vi en 5 åring här hemma!! Han har fyllt en hel hand. Hjärtat svämmar över utav kärlek 💕 

Vill tacka alla som skrivit grattis till våran 5åring, han är stolt må ni tro 💕 Å extra tack till världens bästa Sofie, Jesper, Tindra, Mamma, Leffa, Jesper, Pappa, Ann-Marie som kom hit och firade Benjamin. Och störst tack till Mormor och Morfar som åkte hela vägen hit för Benjamins skull 💕 

Ni anar inte vad ni alla betyder. 

Benjamin fick en 4hjuling utav oss, bilbana  och en helikopter som man flyger med. Dock flög älskling med den, såpass mycket så den flög bort........ Ska ligga här i grannskapet någonstans. Så ska skriva ut lappar imorgon och lägga i brevlådan tänkte jag 😂 

Jag jobbade ju hela påsk. Så den var lugn och skön. Älskling var ute som vanligt med barnen. Och de va en tur till min farmor och fikade. 


Annars så var vi till mamma och Leffa och åt påskmat och barnen fick leta efter påskägg. Tror banne mig vi har närmare 10!!!! påskägg i skafferiet. Behöver inte köpa mer lördagsgodis på flera månader iallafall 😂😂👏 

Efter jobbet idag åkte vi med Jesper till pets i skåre och köpte hundben och kaninmat. Och Jesper köpte en ny kattlåda. Sen härja vi svetten av oss när vi va ute med Chewy. Barnen tjoa och skratta och jag skrattade så jag fick magknip. Tack för denna eftermiddag!! Den var behövlig 💕 



Å på bordet när jag kom hem stod det röda rosor som älskling köpt 💕 Han åkte iväg imorse på jobb fram tills fredag . Herregud vad jag älskar dig. Nyttigt å va ifrå. varandra, å jätte skönt när du kommer hem. Även om det bara är andra veckan så älskar jag att känna saknaden till dig, och att man räknar ner tills du kommer. 💕


Å nu ska jag sova. Ett 7-16 pass väntar imorgon igen. Natti.


intensivt

Skriv inläggstext 

Från det håret till ; 



Så sjukt nöjd!!! Så sköönt!! Vill aldrig mer ha långt hår 😂 Skulle till och med kunna tänka mig att klippa ÄNNU kortare nästa gång. OCH raka underhåret. Sjukt sugen på det fortfarande, Så det får de nog bli nästa gång. Men så sjukt nöjd. 👏👏👆 


Trodde även älsklig skulle dykt upp nu. Men blev försenad så han är hemma inatt någon gång stackarn 😩😩😩 Och jag jobbar 7-16 imorgon och går av 21,30 på söndag. Och måndag har vi kalas här hemma för Benjamin som fyller 5!!!!!ÅR!!!!! 


Benjamin är även full i bett!! Och bilderna gör sig inte rättvisa för det är så sjuuuukt mycket mer i verkligheten. Och det kliar hela tiden på honom. Mamma var iväg och köpte kortison åt honom som jag smörjde med ikväll. Tack mor 💕 Och Benjamin somnade skönt i vetskapen om att pappa är hemma när han vaknar. Ojojoj som han längtar efter honom 💕 

Jag har iallafall haft världens mest intensivaste, mysigaste, givande och lärorika vecka med barnen 💕 Det är inte lätt att vara själv med barn, hushåll, djur, arbete och dagis. Det är TUFFT och intensivt men väldigt lärande! Man ska inte ta saker för givet. Men det finns inget finare och roligare än att dag för dag vara med det dyraste och finaste som vi har skapat 💕 Skulle aldrig byta bort det. OCH  det ska bli så skönt att få hem älskling nu så i blir kompletta för ett par dagar 💕


ensam å effektiv

Å nu var det en vecka sen sedan sist! Dagarna rusar iväg och man hinner knappt vakna på morgonen så ska man lägga sig sedan igen. 
 
I fredags eftermiddag efter jobbet så åkte vi till gammelfarmor och fikade och myste i över 1 timme 💕 så välbehövligt, det var så längesedan. Som jag säger. Mitt dygn skulle ha så många mera timmar, jag hinner inte ens hälften av allt som jag vill göra!! 
 
På lördagen så köpte vi fika och grisöron och åkte till faster Clary på fika och kaffe. Även där är man alltför sällan!!! Så det var ett kärt återseende. 
 
 
Efter det så styrde vi bilen till petrus i forshaga och lunchade innan bilen styrdes till Biltema för att köpa nya cykelhjälmar till barna. Benjamin har lärt sig att cykla utan stödhjul helt och hållet nu!!!!! Även på hans STOOOOORA cykel. Mamma hjärtat gör volter flera gånger om, ögonen fylls av tårar när man ser vad stolt han blir när han klarar något 💕 
Sedan åkte vi och köpte skor till barn och Erik och en tröja till Erik.
Innan vi for hem blev vi med ett körsbärsträd och 3 stycken thuja häckar som vi har på framsidan nu. Vill ha mera fruktträd men vi kunde inte bestämma oss. Men nu har vi planterat vårat första köpta träd någonsin 😍 vi har något mer fruktträd men det vette katten vad det är för något. Så det ska bli spännande och se 😂 Inte blommat på 2 år. så hoppas vi får se något denna sommar 👌 
 
 
På söndagen var vi på mariebergskogen med Tindra och siss'h med barn. Mysiga timmar och barnen härjade och lekte 💕 På hemvägen blev det mera skoköp. Tindra skulle ha skor och barnen fick varsina igen, och även jag 1par. Tror inte vi behöver besöka en skoaffär den närmsta tiden 😂 inte förens sandalerna ska köpas iallafall.. 
 
 
Och nu är det onsdag och ett kapitel har vänts i vårt liv. Jag är ensam med barnen fram tills 23 imorgon kväll typ. Och älskling for runt 4 tiden i måndags morse. Jag vaknade så kramade han hejdå innan jag kröp tillbaka i sängen för ett par timmar igen. 
 
Den första natten var riktigt jobbig. Chewy kom aldrig till ro, sprang fram och tillbak hela tiden och upp å ner. Och Benjamin grät i över 40 minuter efter sin pappa innan han äntligen somnade. Men annars har allt gått SUPER bra!!! Jag hann storstäda hela huset, städa kaninburarna, tvätta, klippa chewy, vara ute på 3 promenader, lekparken, måla färdigt toaletten uppe osv på MÅNDAGEN. Herregud vad effektiv man är när man är ensam 😂 Men ska bli skönt att äntligen få hem honom nu imorgon kväll igen 💕💕 
 
 
Och med detta säger jag godnatt!!

jobbig fas

 
En liten liten Fannybebis 😍 Helt bedårande söt!! Det gjorde ni bra Annie å Johan!
 
Å nu är det onsdag och halva veckan har passerat. 
I måndags var vi lediga och vad vi gjorde minns jag inte, ingenting antagligen (!!!!) Och från tisdag-fredag är det jobb. 
Och sedan väntas en härlig 3ledighet 💕 
 
 
Världens coolaste snyggaste lillasyster har jag!! Hon gick ifrån ett långt trasselhår till det där. Så SNYGGT så jag smäller av!!  Jag avbokade min klipptid jag hade den 30/5 och ändrade tills nästa torsdag istället. Nu ska även mitt hår bli KORT!! 
Vill raka underhåret jag med. Eller en snygg bobfrisyr; 
 
 
Hursom haver så ska det bli kort iallafall. Jag längtar så bedrövligt 😍😍
 
Imorgon väntas jobb 6;45-16 och sedan raka vägen och hämta Chewy för att sedan klippa ner han. Fick äntligen det nya skäret idag så nu kan jag klippa han till sommarfrilla . Även Benjamin vill klippa sommarfrisyr. 
 
 
mina små 💕 Bakom de där skratten gömmer sig även små eller stora djävular rent ut sagt med ett helvetes humör. Det är äckelmamma, bajsmamma och hatar nu som flyger ur munnen. De slåss och bråkar om vartannat och jag vet inte hur jag ska göra ibland. Vart tusan lär de sig alla fula ord ifrån?! Hoppas det är nån fas de har och lugnar sig snart. MEN ibland leker de så fint så man får nypa sig i armen 💕 
 
 

Saknar barnen ❤

Jag längtar efter mina barn 💕 Även om en ligger tätt intill mig precis nu så längtar jag så inibomben tills på måndag. 
Imorgon jobbar jag 7-16 och sedan vid 18 tiden så ska jag och mamma åka på bebismys hos Annie och deras lilla Fanny. 😍 
 
 
Å medanans jag jobbade så var älskling å barnen på bebis mys, å Benjamin blev bundis med hunden. Benjamin kommer bli världens snällaste som vuxen. (människor som är snälla mot djur är även snälla mot människor) väldigt klokt och det ligger något i det 💕 
 
 
 
Fiona som ALDRIG legat i knät nästan. Bara någon enstaka gång. Ligger med oss nästan varje kväll i soffan och helst i knäet. Och hon kurrar för fullt. 
Att en stelerisering kan göra en katt så gott 💕 
Nu hoppas jag att vi lever lyckliga i alla våra dagar. 
 
Celine å Milton 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤