bildbomb

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen badades det med kompisar och pappan. Vi var på kalasfika hos kusinvitamin på lördan. Sen på kvällen tog dom sig en tur till oss och kikade på kaninerna och drack kaffe. När dom åkte var det bums i säng och barnen slocknade nog med engång. Iallafall Inez 😅 

Är så mäkta imponerad av henne som somnar i sin säng när man bara ligger i sängen brevid. Och sovit vissa nätter ända tills tidig morgon där. Du är Inez min Inez du ❣️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var även och fiskade ensväng i lördags förmiddag. En liten liten abborre fick vi, den fick leva vidare ❣️ Kan tro att Benjamin kommer bli en storfiskare. Han kan lätt stå och fiska timme efter timme utan att tröttna. 

(null)

Imorgon hoppas jag att det inte blivit mer ’magsjuka’ ej varit sedan imorse och Celine har ätit och lekt som aldrig förr så vet inte om det är magsjuka (?) hon har heller inte haft feber. 

Men det återstår väl att se. Hoppas på en lugn natt inatt och att man får längre sovmorgon än 5 tiden 😅🙄🤪

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤