kärlek i överflöd

(null)

Såååå sjukt mycket kärlek i denna bild ♥️ 

En sån fantastisk dag. En varm solig dag och vi har ännu en dag spenderat den utomhus. Från morgon till läggdags. 

Påsklovet är över och igår hoppade vi på skolan igen. Snart äntligen har även Benjamin sommarlov. 
Men med ett påsklov där mamman jobbat hela påsk och Benjamin har haft kompis här på 2 dagars övernattning och det har spelats fotboll, hängt i skogen och härjat hejvilt lite kors å tvärs så var det skönt att skola började. 
Men även idag kom han hem inpå kvällen då han följde med en kompis hem. Imorgon blir det en hemma dag tror jag minsann för grabben. 

Även han har fyllt 8!!!!ÅR!!! Och vi vill tacka så jätte mycket för alla som firat han. Helt fantastiska är ni. Ingen är nöjdare än vi föräldrar och Benjamin ❣️

På självaste födelsedagen åkte Erik och fiska med Benjamin, Celine och Tindra och det blec napp. Ett stycke regnbåge blev det som gjorde sig gott på grillen. 

(null)

Ser ni vad stor han ser ut?! Våran lilla stora fina kille ♥️ 

(null)

Tindra och Inez

(null)

(null)

Systrarna ♥️ 4 år emellan. Men jag är helt säker på att ni kommer ha ett super fint band mellan er. Att se hur Celine tar han om Inez och hur Inez ser upp till henne värmer hela hjärtat ♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

♥️♥️♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag älskar livet mer er. Varjedag ♥️

Idag hoppade Celine på sommarlov på riktigt. Även om hon inte varit på dagis på flera veckor så är det nu på riktigt. Inget mera dagis. Någonsin för Celine. Hur sjukt är inte det?! 
Var många fina ord ifrån fröknarna på utvecklingssamtalet ikväll iallafall. Och jag är helt säker på att skolan kommer bli super bra för våran tjej. Tänk att få världens längsta sommarlov. Mars-augusti. Hur ofta händer det?! Engång i livet. Och tänk vilken tur att vi får ha dig hemma så länge ♥️ att ta varje dag precis som den kommer. Och du får vila upp dig ordentligt nu inför det som kommas skall i höst. Vi har en spännande tid till mötes. 

Men först vill vi ha världens finaste vår och sedan ett fint sommarlov 🌝🌝🌝

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤