rutiner å operation

(null)

Imorgon är det dags för våran Benjamin att gå tillbaka till skolan efter mer än en vecka hemma pga hosta. Men han har gjort massor med läxa hemma och gjort ur ’ärtan’ boken och är halvvägs i ’pärtan’ boken. 

Men nu längtar han till sin riktiga fröken och till kompisarna. Även om jag tycker att det varit skönt att ha alla hemma och fått tagit dagen som den kommer och inte behövt passa några tider eller dyl. 

Men Celine är fortfarande hemma på obestämd tid ❣️ 

Imorgon ska älskling opereras. 7;15 ska han vara på csk. Och världens bästa pappa/svärfar skjutsar in honom och ser så att han kommer rätt. 
Så sjukligt glad över att jag har världens bästa familj som alltid ställer upp. Verkligen alltid ❣️
Vi skulle aldrig få vardagen att gå ihop om det inte vore för er. Världens bästa mamma, pappa och BROR ❣️

(null)

När Erik kom hem förra veckan hade han köpt med sig en cykel till Celine. Men mitt i cykelbyggandet så valde Eriks menisk att trasas sönder. Så brorsan å Tomas kom och fick bära in honom i bilen så fick brorsan köra han akut till CSK. 

Efter det kom han  och skruvade ihop det sista. Om du bara visste vad bra du är ❣️

Så imorgon ska Erik äntligen laga/ta bort menisken. Så äntligen kanske han kan få ett knä som är hållbart så han kan börja träna å springa som han vill. 

Vi håller tummarna för att de ska gå bra ❣️


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤