5åring

Just nu så känns det som om det är känslor som bubblar lite överallt i kroppen på en. 
Hade möte med världens bästa konsulent i torsdags, tackar gudarna för henne. Får hoppas att allt kommer bli bra. Jag håller tummarna för det. 

Igår fyllde våran älskde Inez 5 år. Tänk att för 5 årsedan så vaknade vi upp i en bebisbubbla fylld med kärlek, eftervärkar ett helt nytt liv som 3 barnsföräldrar. Bebisgos, bebissnos, bebis gråt, bebisbajs, bebismys och allt som har bebistiden där till. Känns lite tufft att veta att man kanske aldrig kommer uppleva denna tid igen. Att barnen bara blir större och större och det inte blir någon mer biobebis i huset. Att den tiden är "förbi". Känns lite ledsamt, tragiskt och konstigt. Men är även en fantastisk tid att barnen blir större och man kan umgås med dem på ett annat sätt. Alla barnår har ju helt klart sin charm. Men bebistiden är ändå bebistiden.

Igår bakade Inez sin tårta helt själv med mig som stöttning. Hon blev firad av mamma och c/o som hade med sig gammelmormor i släptåg, Jeppe, pappa och A-M. Och det bästa av allt var att pappa kom hem på kvällen som jobbat hela dagen och slitit som ett djur för att hinna hem. 

På söndag väntas lite mer kalas om faster hinner bli frisk. Tänk att vi har en 5ÅRING!!!!! 
Tack att vi fick dig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤