Otur för Benjamin

Den 16/12 var vi på innebandymatch för Benjamin i karlstad. Efteråt skulle vi åkt till bergvik och shoppat inför jul. Dock ramlade Benjamin baklänges när han skulle gått på motspelaren och ramla på handleden. Vi åkte och jag hade 1177 i luren som sa att det nog var en stukning och inget akutfall för att sätta sig på akuten en lördag så vi skulle åka hem med smärtstillande och ge det några dagar då det säkert va en stukning iomed att han kunde röra handleden och han verkade ha cirkultion. 
Gubben hade ont och kunde inte använda handen ordentligt. 
Söndagen dagen efter ringde Erik och tjatade till en röntgen så efter jobb och hovslagare åkte jag och Bibbi in till Gripen. Där tittade läkaren på han och sa med engång att de va en handledsfraktur. 
Raka vägen till röntgen på csk där det konstaterades att de va en fraktur. Sedan till ortopeden för att vänta några timmar på läkare som bedömde att han skulle bli tillfälligt gipsad för att återkomma dagen efter (måndag) för att bli sövd och knäcka rätt handen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På måndagen fick vi tid och skulle va inne på operation 11.30. Fick världens finaste bemötande av en gammal skolkompis från gymnasiet. Faster Emma kom och gjorde oss sällis och hängde med oss i oprummet. Bästabästa som såg till att Benjamin fick sin önskan att få ha Emma hos sig ♥️ 
Allt gick smidigt och evigt tacksam för all fin personal som tog hand om våran Benjamin. 💜 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är Benjamin och pappan i huset påväg till kristinehamn för ny röntgen och sedan till sjukhuset i karlstad för att träffa läkaren. 
Hoppas innerligt att allt läker som det ska så han slipper gipset om 3veckor 💙

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤