Aug. 23, 2014



Det går frammåt, 29dagar kvar till beräknad förlossning. Kan bli tidigare, även senare. När tror ni?







Vi var till svärmoras hästar en dag och gav morötter och hälsade på. Man blir alldeles varm i kroppen av att vara i närheten utav de bedårande djuren. Även lillfis älskar dem, som han iofs gör med alla djur ;) Han ska få en shettis av mamma och mamman ska skaffa sig en egen häst. Det har vi kommit överens om, även pappan, dock inte så länge jag är gravid och mammaledig. Men efter det så. ;)



Corvetten kom hem igår med och ingen var ju lyckligare än Benjamin, ( efter sin mormor förstås) ;) Han älskar även allt med hjul på. Undrar vad det ska bli utav våran gosse när han blir stor.





Vi har dagligen träfftas och lekt med Stella och Emma. Så roligt att Benjamin har Stella här på området. Han är såå glad i henne och de leker jätte bra, ooooftast ;) igår gick det sådär bra så man blev alldeles varm i hela kroppen, de låg på studsmattan och gosade, ser ni vad söta de är?!! mitt hjärta smälter. Så glad för att vi har er<3

Har även mejlat mäklaren om att vi backar ifrån husköpet. Vi kunde ha fått skriva 2 veckorskontrakt så att inte huset blir sålt till någon annan, men då får man skriva nytt kontrakt efter 2 veckor hela tiden tills säljarna hittar bostad och vad länge kan inte det ta??! har ju redan tagit en månad snart utan ett minsta positivt besked. Så vi får bli kvar här tills ett annat nytt bra hus träder fram.

Faktiskt andas jag ut på nått konstigt vis utav att veta att vi inte kommer stå mitt i en flytt med en liten bebis och Benjamin mm. Nu kan vi fokusera på oss fullt ut och den lilla som ska komma och den första tiden. Rätt hus dyker upp, inom sin tid.
De får ta den tid den tar. Tills dess har vi det super här på vargåna med släkt, vänner å grannar.

Kommentarer
Kommenterat av: Emma

Vi är att glada att ha er med. ❤️
Dom är så sjukt söta tillsammans!
Ses sen. :)

2014-08-24 kl 10:29:34
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤