Oct. 22, 2014

1 hel månad är fisan idag. EN månad sen idag kom hon till oss, 12.16 för att vara exakt. Tiden har gått i rasande fart, man bara kastade sig in i vardagen på ett helt annat sätt än när Benjamin kom. Då kunde man njuta en hel dag i soffan och bara pussas och kramas. Denna gången får man ta den tiden när Benjamin sover. Allt för att inte han ska bli utanför och att man ska kunna aktivera honom.
Mina barn, <3

Idag tar Benjamin sitt andra skolkort. Ska bli spännande att se hur det gick. Sist var han så söt så det fick bli ett kort av varje på fisen för det var så svårt att välja vilket man skulle ta.

Annars så är det grått, kallt och jätte tråkigt väder! När ska solen titta fram igentligen?
Så idag ska det göras hemma gjorda köttbullar, gräddsås, potatis och lingon! Mmmmhm vad gott.

Huset :

Vardagsrummet som man kan dela utav så att det blir ett 5e sovrum om man vill. Även utgången till den inglasade altanen.Sovrummet nere. Med garderober längs hela vägen. + altandörr.

Rosa prinsessrummet

Rosa hästrummet

Pojkrummet


Badrummet nere. På övervåningen är det endast en toalett med handfat.
Sen har vi ju självklart 2 hallar nere, 1 Hall uppe. Även tvättstuga. Helt toknöjd är ja/vi!! Kändes rätt så fort man kom in o detta hus. <3

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤