jag lever

i'm alive!!!
 
Har inte bloggat på jag vet inte hur länge. Inte haft orken på kvällen och ibland känns det bara som om det inte spelar någon roll att jag bloggar.
 
Kenneth har ju nu somnat in . Morgonen till den 6/10. Begravningen väntas nu på fredag.
Det kommer krävas mycket styrka den dagen, till oss allihopa.
 
Annars förutom det rullar det på ganska bra.
Jag funderar dag ut och dag in vad tusan jag vill. Men efter igår och idag så blir jag ännu mer förbannad på det arbetssätt som är där jag jobbar nu. Fyfan. Tur bloggen är låst så jag kan skriva detta.
Somsagt, TUR att det är BRA personal och vårdtagare, det är DÄRFÖR jag jobbar där.
 
Annars så jobbar vi, är på dagis, hänger hemma, hos mamma, i stallet, rider och myser. Är såklart ute en hel del också. Är på bamsegympa på måndagar och i söndags började Benjamin på "bollkul" med. Han älskade det och stormtrivdes. Inte nog med att han var jätte duktig och lyssnade med!! Vilken kille vi har.
Du får mig stolt som tusan!!
 
Nu ska jag snart åka och hämta mina klimpar på dagis. Och pussa på dom sådär lite extra som jag gör varje kväll. Andas in deras doft engång för mycket och pussar dom engång för mycket. Man vet aldrig vad som väntas dagen därpå.
Man ska inte ta förgivet att ens kära finns föralltid.
 
Men nu vet ni att jag lever.
Ska försöka uppdatera med lite bilder ikväll som jag missat att lägga in.

Kommentarer
Kommenterat av: A

Hej, sö kul att du ä tebaka!!fina bilder du lagt in ;-)
Du kanske ska byta bana å jobba med nåt heeelt annat? Eller kanske bara testa? Det suger sååå mycke energi när det inte ä hundra på jobbet-det ä ja den först att skriv under på.. ta hand om er!!

Svar: Haha taaaack. Ska försöka komma igång nu igen 😅 jag vet intr alls vad jag vill. Jag älskar mitt arbete så himla mke. Men så mycket runt omkring som får mig att testa annat. Dock vet jag inte vad (!!!!!)
sara persson

2016-10-26 kl 18:26:20

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤