Bättringsväg?

Igår fick jag sovmorgo  till 9!! Och Bejamin kom ner strax innan halv 10 och idag sov Celine till halv 8. Och Benjamin kom ner vid halv 9.
 
Benjamin snorar och idag har det bytts 2 ordentliga bajsblöjor på C, + att hon bajsa på golvet innan blöjan hann på. Kan det vara infektion i kroppen som gör de? Var ju rysligt ordentligt...
 
Under dessa vabb dagar har det iallafall hunnits klippa Chewy, klippt gräsmattan, gosat i MASSOR, krattat framsidan idag på fm, varit till lekparken en snabbis denna förmiddag, städat, fixat mat osv som hör dagarna till.
 
Mamma var även med Chewy till vetrinären igår. Återbesök igen om 2-3 veckor. Öronrens på morgonen, nya droppar+något mer på kvällen och kortisontabletter varannan dag. 
Hoppas det vänder nu och det blir bättre 💞 
 
 
Skulle igentligen behöva baka inför C's födelsedag. Även om det bara är mamma med familj och pappa och A-M som firar Celine så vill man ändå ha lite hembakat. Ska fixa en megagod digestivetårta med grädde och frukt och lite annat med.
 
På fredag åker vi till gammelmormor och morfar och firar gmorfar som fyller år så firar vi C där, skönt å komma iväg för en dag och bra att slå 2 flugor i en smäll 😊 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤