mitt hjärta studsar

 
 
Å nu är helgen på sista timman. Imorgon är det dags för 7-16 jobb igen. Denna helgen tog slut innan den ens började. Tusan vad snabbt den gick! 
 
I fredags när jag började kl 13 så var älskling och barna till skogen med Anita B och grillade korv. De kom inte hem förens runt halv 7 på kvällen. De hade röjt järnet med både Anita å Gert ❤ 
 
Igår var vi till mamma och c/o på förmiddagen och sen åkte vi och handlade inför maten som bestod utav hamburgartallrik innan vi åkte och lekte i nån timme med familjen jacobsson/olsson. När vi kom hem sedan så röjde vi den sista energin som fanns kvar i kropparna innan barnen däckade. 
 
Idag har vi haft en sån otroligt bra dag. Efter frukosten tog vi oss en ordentlig långpromenad med vagn och pulka på över 1,5 timme. In en sväng och värma oss och städa övervåningen och till kaninerna. Sedan blev det korvgrillning i skogen med Anita igen. Barnen tycker så mycket om henne, hon har blivit som deras lilla extra mormor/farmor. 💕 Så glad över att vi har det lilla extra i barnens liv. 
 
Sen var vi till mamma och c/o ifrån 16-19 ikväll på kaffe och kvällsmat. Jätte bra avslut på en lyckad helg 💕
 
OCH!!! Igår blev Benjamin bjuden på sitt första barnkalas. Till helgen ska han till leoslekland på kalas för en dagiskompis. Mitt hjärta studsade när han fick en inbjudan igår. Och Benjamin har nedräkning. Bara 6 dagar kvar nu. Det ska va i dinousarierummet på leoslekland. TROR att de kommer vara en som vill ha sitt kalas där med när han fyller 5 😊😊  

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤