Hästtjej

Igår körde jag storrens och storstäd på övervåningen samt barnens rum och tvättade fönstren. Skönt. Imorgon ska jag försöka hinna med att tvätta fönstren i köket, vardagsrummet och altanen. (såklart beroende på barnen) Vi ska även ta en tur till biblioteket och lämna tillbaka böckerna och låna nya. 

Idag har vi varit med Celine på en annan ridskola och ridit. Vi har bokat upp oss på den i 4 söndagar nu så får vi se vad vi tycker sedan om hon vill fortsätta eller inte. Hon var iallafall så glad, stolt och nöjd idag. 
Vilken tjej vi har! Så duktig och modig. Och som hon travade, gång efter gång efter gång. Hon satt där nöjt i sadeln och sög in all energi och stolthet hon kände där och då. Med all rätt!!! Och efter varje trav tittade hon efter Erik så hon såg att han såg henne. Vilket han såklart gjorde. Och stolt över öronen är vi båda över henne ❤️ 
Nästa söndag väntas det teori. Kul och nyttigt att de blandar lite. Både för barnen och föräldrarna. 

(null)

(null)

Vi är nästan helt säkra på att det blir en liten hästtjej av denna donna ❤️ 

(null)

Och den där då 👆👆Han ska börja skolan på torsdag. Jösses. Vart tog denna sommar vägen?! Nu väntas hösten och ett nytt kapitel i livet för oss. Vi får ett barn som börjar skolan!!! Herrejösses 😖😖 Att 6 år gått så fort. Han är iallafall super taggad på att då gå iväg till skolan. Våran stora kille 💙 
Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤