familjedag ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var det familjedag i forshaga ❣️ 
Celine fick rida, barnen bakade bröd, släkte brand, tittade på/i brandbilen, krama björnen, och vi tittade i de gamla stugorna. 
(det hölls i hembygdsgården) 

En mysig förmiddag trots regn ❣️

När vi kom hem så kom Damberg förbi med paket till Inez. Tänkasig vilka fina människor vi har i vårat liv och barnens liv. Man blir ju alldeles rörd 💎❤️ 

Imorgon åker älskling och jobbar. Då har han varit hemma med oss i 2 veckor. Hua vad fort det gått!!! Men vi ska nog klara oss. Han kommer ju hem på onsdag igen. 
Men det har varit 2 superduper bra veckor här hemma. Det tycker barnen också. Han har på riktigt varit världens bästa på alla sätt å vis. Vad skulle jag vara utan dig? 

Imorgon är det enda planerade att åka till biblioteket när Benjamin slutat skolan och lämna han på miniorerna så ska Celine och jag låna nya böcker. Så mysigt att va på biblioteket och bläddra i böcker och bara gå runt och titta. 
Så hoppas vi på inte alltför mycket regn så vi kan bege oss ut i skogen och kanske kika efter lite svamp. 🙄

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤