Utan dig

Idag var vi till tandläkaren med Benjamin. Han gick igenom besiktningen med guldstjärna och tandsköterskan var glad över våran insats till tandborstningen. Så high five på den. 

Annars har vi spenderat eftermiddagen med Ida och barnen. Efteråt tog vi en skogspromenad, vilket jag inte gör igen denna sommar. 
Myggjävlarna förstörde skogspromenaden till en grinig halvspringandes mamma som var irriterad på barn som skulle stå still. 
Fytusan. 

Imorgon kommer äntligen pappan i huset hem ❣️ Men dessa dagar gick fort och Inez har lärt sig klättra upp i Celines säng, ställa sig i barnvagnen och gå med lära gå vagnen. Herregud vad mycket nya saker hon lär sig varje dag. Hinner inte alls med igentligen. 

Tänk att om 2 månader skulle hon igentligen skolats in på dagis. Både Celine och Benjamin var endast 1 år. Fy tusan vad hemskt 😰 
Så glad över att kunna vänta tills hon är 2 år ❣️ 

(null)

Världens bästa bror, morbror och gudfar men liten Inez som endast var ett dygn gammalt ❣️
Känns som en evighet sedan men ändå som igår. Vad gjorde vi utan dig mitt lilla barn? 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤