Antagen

Jag har blivit antagen till, inte bara en utan 2!!! utbildningar i höst! 

Barnspecialiserad undersköterska - varit drömmen sen flera år!!! 

Demensspecialiserad undersköterska. 

Jag är igentligen dum som inte tackar ja till barnspecialiserad undersköterska med engång. Men hjärnan går på högvarv och jag försöker tänka logiskt. 

Barnspecialiserad us är på heltidsstudier på 1 år. Vilket kan vara fruktansvärt tufft. + att det är 10 veckors LIA med. (LIA= Lärande i arbete. / praktik) 

Kan också bli svårt med tanke på att Erik jobbar borta och det är säkert dag,kväll och natt. Men vemvet. Det kanske går att ordna? 

Det svåraste tror jag även skulle vara att lägga sina egna känslor åt sidan. Då det är praktik på NEO, barn intensiven eller förlossningen tillexempel. Och som alla vet så kan det finnas svårt sjuka barn och det slutar inte alltid bra. 
Skulle jag kunna klara av det? Just nu känner jag mig inte så stark psykiskt. Men det är verkligen mitt drömyrke. Någon gång. 

Demenspecialiserad uska sökte jag igen när jag fick höra att man kan få plugga 50 och arbeta 50 för en heltidslön. Perfekt! Jag som vill kombinera jobb och plugg. + att få bredare kunskap och stärka mig i min yrkesroll. Speciellt om jag en dag kommer att få gå in på ett boende och arbetar igen. Jag vill hela tiden utveckla mig och bli bättre på det jag gör. För jag älskar verkligen mitt jobb inom äldrevården. 

Det bästa vore att plugga demensspecialiserad us (som jag förövrigt tackade ja till medengång) Då barnen är små än, de behövs ingen fritids till de stora, Inez kommer ev. gå 15 timmar i 2 års tid på förskolan. Om ens det. Jag slipper pendla till Karlstad under praktik på csk och nätträffarna som är på universitetet. 

När man skriver ner det så är allt lättare. 
Endag ska jag bli barnspecialiserad us och jobba på csk med svårt sjuka barn. Alt. Förlossningen. Men jag måste bli tryggare å säkrare på mig själv först och lära mig hantera känslor först. + att våra barn behöver nog växa upp mer först så de kan bli såpass stora till att slippa fritids på mornar å eftermiddagar. 

För visst kan man bli 2 saker i livet. Eller mer. Varför bara nöja sig med ensak? 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤